Telefon Tavsiyesi 800 tl Telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Hadi rahat olalım :D :halay2: :halay1: o değilde wp iyimidir ya hala aklımda soru var :bilmm

mesela samsung un touchwiz i falan var :D telefonu rootlamadan tema falan atabiliyomuyuz acaba ?
Evet o tarz yapıyorlar işte
Hayır tema atamazsın, rom yükleyerek değiştirirsin anca veya Cm11 yüklersen o rom'a özel temalar var onları yükleyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
tema değil de değişiklik yaparsın evet.

peki teşekkür ederim :) sanırım bu hafta sonu moto g alacağım bu konuyu kapatmasak alınca burda kutlama yapsak ben telefonun resmini falan atsam yada kutlamayı hangi bölümde yaparız :D

Invoke

Invoke

Üye
bi launcher kurarasın icon pack değiştirisin takılırsın anaa =P

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
sen al sonra ankaraya gel, ben mangallı kutlama yapacam sana :zzz:

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Evet o tarz yapıyorlar işte
Hayır tema atamazsın, rom yükleyerek değiştirirsin anca veya Cm11 yüklersen o rom'a özel temalar var onları yükleyebilirsin

peki teşekkür ederim :) andorid de hiç rom atmadığım için bir bilgim yoktu da :)

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
sen al sonra ankaraya gel, ben mangallı kutlama yapacam sana :zzz:

? yani telefon kutlaması yapmak için konu açan arkadaşlar görmüştüm de forumda o yüzden :D sen istanbul a gelsen ben sana mangal yapsam olmazmı ya :D

Invoke

Invoke

Üye
maxi kutlamalar diye ana bölüm var. her haltı kutluyoruz orada. :D (:zzz:)

• Beğen
caps6

caps6

Üye
gidip xperia sp inceledim telefonun geçiş animasyonu yavaştı yada telefon yavaştı :D ama 4 mağazada da moto g şarjı yoktu zaten bu arada Aosp nedir bir de sana çattığım için k.bakmadın demi :D ama sen de abartmışın yani
moto g de menüde kasma felan olmaz telefonda saf anroid var sony ler yavaş olabiliyor telefona uygulamalar yüklü geliyor fakat sony de moto g ve nexuslardaki gibi rom yükleyince telefon açılışından menü geçişine kadar hızlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: dayannight ve KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
maxi kutlamalar diye ana bölüm var. her haltı kutluyoruz orada. :D ()

Peki :D (:zzz:)
moto g de menüde kasma felan olmaz telefonda saf anroid var sony ler yavaş olabiliyor telefona uygulamalar yüklü geliyor fakat sony de moto g ve nexuslardaki gibi rom yükleyince telefon açılışından menü geçişine kadar hızlanıyor.

peki teşekkür ederim :) :good: :evet: :halay2: :halay1: yav şu son 2 adet attığım gülücükleri çok seviyorum :D
Peki :D (:zzz:)

peki teşekkür ederim :) :good: :evet: :halay2: :halay1: yav şu son 2 adet attığım gülücükleri çok seviyorum :D
maxi kutlamalar diye ana bölüm var. her haltı kutluyoruz orada. :D (:zzz:)

o değilde sen neden :D(:zzz:) yaptın ? kusurum falanmı oldu

dayannight

dayannight

Üye
aynen moto g sorun olmaz telefonun içi boş replika telefonlardada saf android vardı orjinalle kıyaslama videoları felan var replika orjinale göre fişek gibi açılıp kapanıyordu :D sonra nexuslara felan saf android yüklediler telefonun içi boş bir iki motorola uygulaması var
peki teşekkür ederim :) sanırım bu hafta sonu moto g alacağım bu konuyu kapatmasak alınca burda kutlama yapsak ben telefonun resmini falan atsam yada kutlamayı hangi bölümde yaparız :D
seni hatırlıyorum galiba daha öncede sp ile moto g arasında kalıp moyo g ye alacam demiştin ikinci kez moto g ye karar verdin:D

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
aynen moto g sorun olmaz telefonun içi boş replika telefonlardada saf android vardı orjinalle kıyaslama videoları felan var replika orjinale göre fişek gibi açılıp kapanıyordu :D sonra nexuslara felan saf android yüklediler telefonun içi boş bir iki motorola uygulaması var

evet bir uygulama asist yani toplantı veya uyku saatlerini giriyorsun telefon o saatlerde telefon otomatik kendini sessiz e alıyor diğeri ise eski telefonundaki dosyaları aktarmaya yarıyor :)

Cevabınız için :tşk: :tşk:
seni hatırlıyorum galiba daha öncede sp ile moto g arasında kalıp moyo g ye alacam demiştin ikinci kez moto g ye karar verdin:D

aynen telefonu almaya gittim :D sonra 4 mağazadada moto g şarjı yoktu bir de internetteki fiyat ile mağazadaki fiyat arasında 70 tl vardı xperia sp inceledim sonra xperia sp hoşuma gitti ama şimdi moto g alacağım bu pazar günü peder ile gideriz artık :D

fk555897

fk555897

Üye
LG L90 çok güzel bir telefon. Ancak telefonu bu kadar abartmamak gerekiyor. Bir telefonu beğenirsin ve alırsın. Sonra yenisi çıktığı zaman da üzülmezsin.

• Beğen
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Senin ilacın 2. El lumia 920

• Beğen
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Çok oyun oynarım diyosan windows Phone senin için erken.Evet mağazada oyun var gelmeye devam ediyor ama Facebook oyunları falan yok.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Her türlü Moto G

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
LG L90 çok güzel bir telefon. Ancak telefonu bu kadar abartmamak gerekiyor. Bir telefonu beğenirsin ve alırsın. Sonra yenisi çıktığı zaman da üzülmezsin.

yok ya yenisi çıktığında üzülmem hatta sevinirim çünkü benim telefonum satılmışki üst modeli çıkmış :D mesela ben lenovo z500 aldım 1yıl geçti ama hala diyorum ki 200 tl daha verip asus alsaydım çünkü laptop un bir sürü kronik sorunu var işte telefon alınca aynı olayı yaşamamak istiyorum yani 100 tl daha verip te şunu alsaydım dememeliyim :)

Cevabın için çok :tşk:
Senin ilacın 2. El lumia 920

2.el asla almam çünkü eskiden 2.el telefon yüzünden bir sürü sorun yaşamıştım :D bir ara 925 e gerçekten heveslendim ama o telefon da 1100 tl l930 çıkınca belki 920 ve 925 ucuzlar ama 920 eskidi ya 925 de ucuzlaması için 2 ay beklemem gerek :DCevabın için Çok Çok :tşk:
Çok oyun oynarım diyosan windows Phone senin için erken.Evet mağazada oyun var gelmeye devam ediyor ama Facebook oyunları falan yok.

facebook oyunlarına falan gerek yok çünkü wp mağazasına baktım bütün istediğim oyunlar var bir rr3 yok :D bilgisayarım w8.1 bilgisayarda asphalt 8 gibi oyunlar oynayabiliyorum bu fiyata 1gb ram lı bir wp bulsaydım gerçekten ciddi ciddi düşünürdüm ama yok :D neyse ya bu hafta sonu moto g almaya giderim orda l90 incelerim biraz zaten ikisinin özellikleri aynı sadece moto g saf andorid belki l90 daha çok hoşuma gider ise onu alırım ya :D

Cevabın için Çok Çok :tşk: