Yardım Sonunda iphone 5 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Agacım şu anda itunesden restore çektim bi halısaha gidip gelicem sabah bakarım foruma 25 pp nasıl yüklenir nasıl kurulur yardımcı olursan eyvallah :)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Agacım şu anda itunesden restore çektim bi halısaha gidip gelicem sabah bakarım foruma 25 pp nasıl yüklenir nasıl kurulur yardımcı olursan eyvallah :)
bnde arada telden giriyom yazamam malesef forumda konuları vardır yoksa googledan araştırırsın

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Agalar Şimdi büyük sorular bunlar :D indirdim jailbreaki pandunun cydiada geldi neyse girdim repo ekledim 2 3 tane arastırdım internetlerden simdi 1 repo ne demek 2 repoların icine girince bir suru uygulama var onları indirdim ve hep yeniden mi baslatmak zorunda kalıcam 3 applocker indirdim nasıl kullanıcam masaüstünde simge yok ?

0MG90

0MG90

Üye
Agalar Şimdi büyük sorular bunlar :D indirdim jailbreaki pandunun cydiada geldi neyse girdim repo ekledim 2 3 tane arastırdım internetlerden simdi 1 repo ne demek 2 repoların icine girince bir suru uygulama var onları indirdim ve hep yeniden mi baslatmak zorunda kalıcam 3 applocker indirdim nasıl kullanıcam masaüstünde simge yok ?
Reponun icinde tweakler var iste
Hep yeniden baslatman lazım indirdiginde
Ayarlara bak

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Her uygulamadamı ? ayarlardan bakıcaz mesela ben müziklerde albüm rengi uygulaması indirdim bir şey yok ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt