Öneri bu bilgisayar nasıl alınabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
bu resimde açıklamış 840m ile 740m farkını :spr bu da 840m in fps değerleri aşağı doğru bak 740m 750m:sprşu an mediumda oynatamadığı oyun yok diyebiliriz :spr840m in :oke:

2014
med. 1366x768
28.9 fps Compare
bu 840m

2014
med. 1366x768
25 fps Compare
bu 740m arada 4 fps fark var fark baya var :oke:

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
fps ne oluyo ki fark olunca ne oluyo aradayüksek olunca ne oluyo

ByKatre

ByKatre

Üye
fps ne oluyo ki fark olunca ne oluyo aradayüksek olunca ne oluyo
fps saniye basına ekranın yenilenme hızı gözümüz saniyede 25 kare algılayabildiği ıçin 25üzeri ıyi altı kötü oluyo ;) 25ın altında takılmalar olur ;)gözümüz 24 algılayabiliyor bu arada ;)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
@bycatre anlatımda yanlışlık yapmamak lazım.
gözümüz 24fps algılamıyor.
gözümüzün bir fps değeri yoktur. inanılması imkansız bir yapıdır algılayabildiği kare değerinin ölçülebildiğini düşünmüyorum. yapılan hesaba göre standart bi göz 576 megapiksel diye okumuştum ama görüş sağlamak için kullanılan alan olarak göz 7megapiksel kullanıyordu sanırım.
konumuza dönersek
akıcı video sınırı 24fps dir. 24 ün altında takılmalar bariz olarak göz ile fark edilebilir.
ancak oyunlar için akıcı video gameplay fps sınırı 30 olarak nitelendirilir. çünkü işlenen veri bir film videosundaki gibi önceden işlenmiş sabit bir veri değildir. oyunları ekran kartı anlık olarak işleyip ekrana gönderir bu nedenle 30fps oyunlar için akıcı fps sınırı olarak söylenir.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
ByKatre

ByKatre

Üye
@bycatre anlatımda yanlışlık yapmamak lazım.
gözümüz 24fps algılamıyor.
gözümüzün bir fps değeri yoktur. inanılması imkansız bir yapıdır algılayabildiği kare değerinin ölçülebildiğini düşünmüyorum. yapılan hesaba göre standart bi göz 576 megapiksel diye okumuştum ama görüş sağlamak için kullanılan alan olarak göz 7megapiksel kullanıyordu sanırım.
konumuza dönersek
akıcı video sınırı 24fps dir. 24 ün altında takılmalar bariz olarak göz ile fark edilebilir.
ancak oyunlar için akıcı video gameplay fps sınırı 30 olarak nitelendirilir. çünkü işlenen veri bir film videosundaki gibi önceden işlenmiş sabit bir veri değildir. oyunları ekran kartı anlık olarak işleyip ekrana gönderir bu nedenle 30fps oyunlar için akıcı fps sınırı olarak söylenir.
hocam o şekilde değil gözümüz 1 saniyede 24 kare algılayabiliyormuş diye biliyordum :oke: yoksa dediğiniz doğru :)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
neyse biyolojiye geçmesin muhabbet :Dyani mesela bf3 oynuyoz full ayarda 25 fps alıyoz iyi midir yani

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
nick değişmiş hayırlı olsun

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
pedere dedim bunu alalım diye tamam dedi bakalım ne zaman alır

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
sonradan pişman olmam inşallah

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
en az 5 yıl gidecek valla

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
en az 5 yıl gidecek valla
aynen öyle ben bunu üniversiteden çıkana kadar kulanırım inşallah bozulmaz ise :) şimdiki ppc 7 yıllık taş gibi :)beraber alabiliriz istersen 15 inde ama şahsen ben olsam durmam şimdi para yok pederde o yüzden :spr

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle ben bunu üniversiteden çıkana kadar kulanırım inşallah bozulmaz ise :) şimdiki ppc 7 yıllık taş gibi :)beraber alabiliriz istersen 15 inde ama şahsen ben olsam durmam şimdi para yok pederde o yüzden :spr
Şu anda laptop mu var sende

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
Benim de pedere bağlı ne zaman derse o zaman olur bende nakit olsa durmam hemen alırdım

ByKatre

ByKatre

Üye
masaüstü kötü ya sabit bi yerde ama o zamanlar laptoplar tuthulmuyordu bozulursa yapılmaz diyorlardı :spr