KinG CrazY
Üye
800 tl Telefon önerisi
Merhaba arkadaşlar moto g de karar kılmıştım ama şimdi lg l90 gördüm hafta sonu indirimi ile 800 tl civarına düşüyor knock code gibi gibi pratik özellikleri var aslında bu hafta sonu moto g almaya gidecektim ama telefonu niyese istemiyorum gibi
sanki hevesim kaçmış gibi hissediyorum çünkü moto g ilk çıktığı gün ocak ta internette görmüştüm son 1 aydır telefon araştırıyorum lg l90 bana daha zarif gözüküyor kamerası,hafıza kartı takılması ve 2,540 mAh(moto g de 2070)
batarya gibi artıları var sizce iyimidir hafta sonu indirimi ile 800 tl civarına düştüğünü gördüm şu anda 350 tl var bende aslında 150 tl daha biriktirdiğim zaman telefon alıyorum
bir de lumiaları düşünüyorum bu fiyata 820var çözünürlüğü bile 400X800 bir de telefon eskidi bu fiyattaki diğer lumialar ise ram 512mb lg garantisi falan nasıldır acaba
telefon almak için bir acelem yok ama en fazla 1 ay içinde alırım çünkü 2 senedir 5800 çilesini çekiyorum
wp telefonları biraz daha iyi olabilir ama bu fiyata güzel wp telefon yok aslında istersem bu hafta sonu da alabilirim ama bu fiyata 2 sene sorun çıkarmayacak bir telefon almak istiyorum yani 2 sene sonra güncelleme değil kalite olarak 2 sene idare edebilecek bir telefon lazım bana
Sizin önerilerinizi almak istiyorum sizce l90 nasıl ? sadece ekranı qHD o biraz aklıma takıldı
sanki hevesim kaçmış gibi hissediyorum çünkü moto g ilk çıktığı gün ocak ta internette görmüştüm son 1 aydır telefon araştırıyorum lg l90 bana daha zarif gözüküyor kamerası,hafıza kartı takılması ve 2,540 mAh(moto g de 2070)batarya gibi artıları var sizce iyimidir hafta sonu indirimi ile 800 tl civarına düştüğünü gördüm şu anda 350 tl var bende aslında 150 tl daha biriktirdiğim zaman telefon alıyorum
bir de lumiaları düşünüyorum bu fiyata 820var çözünürlüğü bile 400X800 bir de telefon eskidi bu fiyattaki diğer lumialar ise ram 512mb lg garantisi falan nasıldır acabatelefon almak için bir acelem yok ama en fazla 1 ay içinde alırım çünkü 2 senedir 5800 çilesini çekiyorum
wp telefonları biraz daha iyi olabilir ama bu fiyata güzel wp telefon yok aslında istersem bu hafta sonu da alabilirim ama bu fiyata 2 sene sorun çıkarmayacak bir telefon almak istiyorum yani 2 sene sonra güncelleme değil kalite olarak 2 sene idare edebilecek bir telefon lazım banaSizin önerilerinizi almak istiyorum sizce l90 nasıl ? sadece ekranı qHD o biraz aklıma takıldı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

her ne kadar moto g güzel olsa da wp nin hızı ve akıcılığı var o yüzden biraz düşünmek gerek bunları
o değilde wp iyimidir ya hala aklımda soru var