Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
geliyosa gelsin valla sövecem artık ya

• Beğen
Tepkiler: The Benefit

versino2

versino2

Üye
Şu mübarek sabır ayında bide Microsoft sabır çektiriyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben bunu şuna benzetiyorum. Hani yolda eve gelirken çişimiz gelir tutarız da tam wc nin kapısına bir kaç adım kala feci halde sıkıştırır ya. :kop2: Yani eve daha 1 km olsa o kadar tutabilecek durumumuz varken neden wc nin dibinde çok fena tutuşuyoruz? Psikolojik arkadaşlar bu psikolojik. Güncelleme heran gelebilir düşüncesini kafanızda tuttukça çok sıkışırsınız. :zong: Bırakın güncellemeye daha 1 km var deyin rahat rahat yol alın.

• Beğen
Tepkiler: ArAgOr, mesutcinik, ceza87 ve 5 diğerleri
Bay H

Bay H

Üye
bölüm adminleri ve yöneticileri lütfen bu beklenen güncellemede şuan kullandığımız deneme sürümden farklı olarak hangi özellikler gelecek bilgi sahibi olanlar lütfen bizleri bilgilendirirmisiniz arkadaşlarında bahsettiği gibi evet sabırsızlıkla güncelleme bekleniyor ama tam olarak nasıl bir güncelleme alacağız.... daha önceden deneme sürümünde gelecek özellikler vardı sıralanmıştı şimdi aynı şeyi bunun içinde yaparmısınız.. tamam tam olarak ne zaman geleceği belirsiz ancak ne beklediğimizi bilelim.
Genel anlamda konuşmak gerekirse;

Lumia Cyan ile birlikte kamera algoritmasında iyileştirmeler özellikle sarı ve yeşil renklerinde
Lumia Parlaklık profili, her parlaklık kademesi için kendi belirlediğiniz ince ayarı kullanabileceksiniz.
8.1 e eklenecek olan ancak ne zaman geleceği belirsiz olan interaktif kilit ekranı.
Lumia 1520 ve 930 gibi donanımsal anlamda Miracast teknolojisini destekleyen cihazlara Miracast desteği ilave olacak.
Wi-Fi Direct özelliğinin ertelendiği geçenlerde Nawzil tarafından açıklandı.
OTG desteği büyük olasılık ile tüm cihazlar için verilecek(Ninko+WP uygulaması ile şuanda sadece Ninko ya ait bellekler kullanılabilmekte büyük olasılık ile tüm cihazlar için aktif olacak)

---------

yok öyle bir şey baktım ben yalan haber yine
Haberi yapanlar yanlış şekilde açıklamışlar. Olay ülkemizde Lumia Cyan güncellemesini yükleyen bir kullanıcının nsu ile kontrol etmesi. Mevcut sürüm ile kullanımda olan telefon sürümünü kontrol ederseniz farkı görebilirsiniz

Son düzenleme:
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Genel anlamda konuşmak gerekirse;

Lumia Cyan ile birlikte kamera algoritmasında iyileştirmeler özellikle sarı ve yeşil renklerinde
Lumia Parlaklık profili, her parlaklık kademesi için kendi belirlediğiniz ince ayarı kullanabileceksiniz.
8.1 e eklenecek olan ancak ne zaman geleceği belirsiz olan interaktif kilit ekranı.
Lumia 1520 ve 930 gibi donanımsal anlamda Miracast teknolojisini destekleyen cihazlara Miracast desteği ilave olacak.
Wi-Fi Direct özelliğinin ertelendiği geçenlerde Nawzil tarafından açıklandı.
OTG desteği büyük olasılık ile tüm cihazlar için verilecek(Ninko+WP uygulaması ile şuanda sadece Ninko ya ait bellekler kullanılabilmekte büyük olasılık ile tüm cihazlar için aktif olacak)

---------

Haberi yapanlar yanlış şekilde açıklamışlar. Olay ülkemizde Lumia Cyan güncellemesini yükleyen bir kullanıcının nsu ile kontrol etmesi. Mevcut sürüm ile kullanımda olan telefon sürümünü kontrol ederseniz farkı görebilirsiniz

bunu bir konu başlığı haline getirseniz güncelleme gelene kadar muhtemel sızıntılarıda oradan paylaşsak iyi olmaz mı...sessiz geceler olayı vardı 50 yakın ykın kişileri ekleyip onlar her zaman diğerleri belirli saatlerde bize ulaşacaklardı bu özellik cortana ile mi olacak ayrı bir özellik değilmiydi

ihsan.snmz

Üye
En son böyle takip ettiğim güncelleme symbian belleydi :D

• Beğen
Tepkiler: jasonwie
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Çift tıklama ile açıp kapatma vardı yalan oldu sanırım.gerçi açması var zaten kapatma içinde mağazada uygulama var ama :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Windows Phone 8.1 Bu Ay Yayınlanabilir!!!

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: flutewoddy, suyunsesi, YasirTaHazal ve 2 diğerleri
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye

blackcemre

Üye
Bence bu yıl yaz aylarında yayınlanacak densin. :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Güncelleme beklemekten ciğerlerim soldu :(

mroy

Üye
Lumia cyan yüklü 925 ime kamera ya dair. Herhangi bir düzeltme gelmedi hala görüntüler soluk ve sararmış hiç canlı değil bazen kamerasından utanıyorum....

nokia lumia cyan 925 'den gönderildi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Lumia cyan yüklü 925 ime kamera ya dair. Herhangi bir düzeltme gelmedi hala görüntüler soluk ve sararmış hiç canlı değil bazen kamerasından utanıyorum....

nokia lumia cyan 925 'den gönderildi
925 çok iyi çeker oysaki

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme beklemekten ciğerlerim soldu :(

Preview kullananlar için Cyan güncellemesinin getireceği küçük iyileştirmeler dışında sistem genelinde çok fazla bir değişiklik veya yenilik geleceğini sanmıyorum.
O yüzden beklentileri düşük tutmakta fayda var.

Ancak şu var ki; WP8.1'in resmi olarak verilmesini bekleyen olaylar var.
Resmi sürümün verilmesinin ardından WhatsApp, Facebook, Skype gibi uygulamalara önemli güncelleştirmeler gelecek.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Preview kullananlar için Cyan güncellemesinin getireceği küçük iyileştirmeler dışında sistem genelinde çok fazla bir değişiklik veya yenilik geleceğini sanmıyorum.
O yüzden beklentileri düşük tutmakta fayda var.

Ancak şu var ki; WP8.1'in resmi olarak verilmesini bekleyen olaylar var.
Resmi sürümün verilmesinin ardından WhatsApp, Facebook, Skype gibi uygulamalara önemli güncelleştirmeler gelecek.
nokia uygulamaları üzerinde büyük güncelleme geleceği söyleniyordu crative stüdyo falan onlar gelsin yeterli zaten camera olarak eski haline dönseler yeter bana

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Gelse de olur gelmese de arkadaşlar boşuna bu kadar takıyorsunuz bence :D

Üst Alt