Yuppiii Mayıs Ayına Kadar Maxicep'teyim..!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Yuppiii Mayıs Ayına Kadar Maxicep'teyim..!!!
:megafon:Öncelikle Edirne Yabancı Subede yoklamamı oldum Ancak Nufus Kütügüm İstanbul eyup Ve Eyüp a.şubesine Göre Askere Gidiyorum. Bu gidiş Tarihi Bugun yarın Olucaktı. Ancak Yabancı Sube ve Eyup sube Erteletme İşlemleri İçin Bu süreyi Uzattı Suanda Erteletme Sebebimin Ne Oldugunu Belirten Bir Dilekce Bekleniyor Tabi Dilekceyi Vermeyecegim YADA Verecegimde Gecersiz Neden Yazacagım Cevap Bana Gelene Kadar Mart Ayına girmiş OlAcagız Böylece 88/1 degil 88/2 Olarak Askerlige Devammmm... Bu tarihe Kadarda Maxicep' Türkiyenin En İyİ Cep Forumu'ndayım:pro:

Bu Acıklamayı Özellikle "Kurtoglu85" İçin Yaptım Çok Merak ediyordu Ne zaman Gidecegimi:aman2:

FerreT

FerreT

Üye
senin adına sevindim.gitmemen sevindirici :) ..Bu Askerlik gençliği öldürüyor be :pro:

canturgay

canturgay

Üye
kardeşş mayısada pek bişey kalmadı şunun.şurasında..:ehe canını sıkmak gibi olmasın ama..
keşke gitseydin şimdi daha sonra çok üzülürsünn...:)

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
kardeşş mayısada pek bişey kalmadı şunun.şurasında..:ehe canını sıkmak gibi olmasın ama..
keşke gitseydin şimdi daha sonra çok üzülürsünn...:)
Ama Bazı Nedenler Var Bende Basta Subatta Gitmek İçin İYİ diyordum Ama Vakitsiz Oldu En azından 3 ayda Bir takım seyleri degiştiririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt