The Shadow
Üye
Kim bekler ki ben bile resette cekiyomPASS yazısını bekliyormusun

Kim bekler ki ben bile resette cekiyomPASS yazısını bekliyormusun

temkinli davranıyomKim bekler ki ben bile resette cekiyom![]()

Ben eski kafaliyim 3.09 kullaniyomtemkinli davranıyom
ama odin v3.10 ile o sorun da çözüldü yükleme biter bitmez pass yazısı geliyor yani reset yazısını görmüyorsun
(Yeni surumden haberim yoktu simdi indircem
)bulamazsin sadece benim elimde var. Teknik servisten arakladimBen eski kafaliyim 3.09 kullaniyom(Yeni surumden haberim yoktu simdi indircem
)

Ülkeye göre dağıtım yapılıyor güncellemeler. Cihaz paralel ithalat di galiba sizin. üzerindeki yazılım hangi ülkenin mesela google playden "Samsung Phone info" indirin firmware kisminda yazılımin detaylari ülke filan yazar.Cevap veren ve ilgilenen herkese teşekkür ederim arkadaşlar. daha önceki telefonum c6-01 di herşeyini iyi biliyordum birsürü eklemeler falan yapmıştım s4 de hiçbir şey e gerek kalmadan kullandım şimdiye kadar. Şimdi güncelleme geldi diye denemek istedim ama sonradan gelmez mi
Çin üretimi sanırım onlarla beraber gelmesi lazım galibaBirde CSC Country var oda KENYAÜlkeye göre dağıtım yapılıyor güncellemeler. Cihaz paralel ithalat di galiba sizin. üzerindeki yazılım hangi ülkenin mesela google playden "Samsung Phone info" indirin firmware kisminda yazılımin detaylari ülke filan yazar.
AFR mi KEN mi kenyanin 2 csc si var.Bilgiler bunlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çin üretimi sanırım onlarla beraber gelmesi lazım galibaBirde CSC Country var oda KENYA
Yardımlarınızdan dolayı tesekkur ederimTürkiye 4.4.2 Romunu Odinden yüklemekten başka çareniz yok 4.3 de iken cscyi değiştirip TUR yapın diyeceğim fakat bu seferde Knox sayacı artıcak. cihazınız garanti dışı kalacak. Sammobile dan Türkiye veya istediğiniz herhangi bir ülkeye ait (rusya tavsiye ederim) 4.4.2 güncelleştirmesini indirip cihazınıza kurabilirsiniz. yardima ihtiyaç olursa forumda "S4 Odin ile stok rom yükleme" diye aratin
AFR mi KEN mi kenyanin 2 csc si var.[/QUOTELinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Onu degistirmen icin root gerekir ve sayac artarTürkiye tonunu indirdim kurdum güzel oldu 4.4.2 oldu ancak hala Kenya yazıyor iyi oldu
Siradaki guncelleme de kenyaya gelmezse ayni sekilde yuklersin Önce Rusya yı yükledim değişti Rusya oldu ama rusça prolar vardı kıl oldum bu Ruslara pek güven olmaz aslında sayacın Garanti'nin önemi yok benim için c6-01 4yıl önce aldığım ertesi günü flaslamistım da banka işletimi falan cepten yapıyorum sağlam olması için orjinal istiyorum takıntı yani :-)Onu degistirmen icin root gerekir ve sayac artarSiradaki guncelleme de kenyaya gelmezse ayni sekilde yuklersin
![]()
Önce Rusya yı yükledim değişti Rusya oldu ama rusça prolar vardı kıl oldum bu Ruslara pek güven olmaz aslında sayacın Garanti'nin önemi yok benim için c6-01 4yıl önce aldığım ertesi günü flaslamistım da banka işletimi falan cepten yapıyorum sağlam olması için orjinal istiyorum takıntı yani :-)

kardesim 4.4.2 olmaz cunku tel orjinal deildir 4.3 de kalir hayirli olsunMerhaba arkadaşlar 1 yıl önce dubai bilişimden ithalat yoluyla almış olduğum s4 u kullanıyorum 4.3 güncellemesi geldi ancak 4.4.2 bir türlü gelmedi en yeni güncellemeler zaten yüklendi diyor sorunu nasıl çözebilirim.
yapcak bisey yokAlakasi yok. Daha i9506 lara 4.4.2 gelmedi. Buyuk ihtimalle direk siradaki guncelleme verilecek.kardesim 4.4.2 olmaz cunku tel orjinal deildir 4.3 de kalir hayirli olsunyapcak bisey yok
Kardeş neyin kafasını yaşıyorsun orjinal telefon olduğunu,ithalat garantili olduğunu ayrıca son kısımda da yüklediği mi yardımcı olan arkadaşlar a teşekkür ettigimi yazdım sanada yardımından dolayı teşekkür ederim yinedekardesim 4.4.2 olmaz cunku tel orjinal deildir 4.3 de kalir hayirli olsunyapcak bisey yok