Telefon Tavsiyesi Lg G2 Alıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 Alıyorum.
İlk kez Android işletim sistemli telefon alacağım önceki telefonum lumia 920 idi.Bu telefon nasıl ve android ile ilgili bilmem gerekenler nedir?

byAndroid

byAndroid

Üye
Super cihaz tavsiye ederim. 1 ay gibi bi sure daha bekleyebilirsen. G3 iyicene piyasaya dustukten sonra g2 nin fiyatida duser gittikce.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Super cihaz tavsiye ederim. 1 ay gibi bi sure daha bekleyebilirsen. G3 iyicene piyasaya dustukten sonra g2 nin fiyatida duser gittikce.
Yarın alacağım.Daha bekleyemem.İyi mi cihaz? Özellikleri işlemcisi oyun gücü nasıl?

byAndroid

byAndroid

Üye
Tamam o zaman hayirli olsun. Gercekten super cihaz her oyunu rahatlikla acar. Kasma donma yapmaz. Gonul rahatliyla alabilirsin

The SLayeR

The SLayeR

Üye
kulanıyorum on numara cihaz gönül rahatlıgıyla alablirisn

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Android L bu cihaza gelecek mi?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Şimdiden hayırlı olsun :oke:

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Android L bu cihaza gelecek mi?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Kesin gelir :) ama geç gelir orası ayrı :D

esokmen

esokmen

Üye
Yanlis anlamasin kimse hic bir mobil.cihazin fanboy u degilim de g2 ekrani cok soluk geldi bana en yuksek parlaklikta.

fk555897

fk555897

Üye
byAndroid

byAndroid

Üye
Yanlis anlamasin kimse hic bir mobil.cihazin fanboy u degilim de g2 ekrani cok soluk geldi bana en yuksek parlaklikta.
Yok kardesim banada super geldi. Lg napmis boyle dedim. Zaten telefonda hic cercege yok bayiliyorum bu telefona

• Beğen
Tepkiler: Dede
messevim

messevim

Üye
Ben en yüksek ayarda kullanamıyorum telefonu. Çook parlak geliyor bana. sana nasıl soluk gelmiş anlamadım

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Invoke

Invoke

Üye
Ben de anlamadım valla. G2'nin ekranı soluksa...

• Beğen
Tepkiler: hookword
Never Back Down

Never Back Down

Üye
Piyasadaki en iyi ekranlardan biri olarak geciyor

007wolverine

007wolverine

Üye
G2 bencede çok iyi .

ferit.61

ferit.61

Üye
Merhaba blackemre,

Belki hatırlarsın bende Lumia 820 ve 925 kullanmıştım.
Daha sonrasında Note 2 de denedim ve şu an LG G2 kullanıyorum.

Cihaz gerçekten çok güzel, daha bir yanlışını görmedim, pil süresi gerçekten iyi ki bana göre Note 2 den de iyi gidiyor gibi geldi. Ergonomisi güzel, kamera olayında gündüz çok iyi çekimler ama gece biraz sıkıntılı diyorlar ki ben daha kamera ile fazla işim olmadı :)

Hafıza kartı desteği yok, ama kafam rahat olsun dersen mutlaka 32gb lık olanı almalısın.
İşlemcisinden, piline ve tasarımına kadar LG yapmış gerçekten hakkını vererek.

Sayarsak gerçekten güzel yönleri fazla, bende Note 2 ile başladım ilk android macerama ama LG yi alınca abi ilk bunu alsaymışım dedim, sağlam cihaz her türlü..

• Beğen
Tepkiler: blackcemre

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
telefonum geldi.kliksa dan aldım şarj aleti prize uymuyor ve telefonun içindeki bazı yazılar çince ve 20b sürümü yuklu ne yapabilirim

Takipçi Satın Al

Üst Alt