kurt ayakta dondu..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
kurt ayakta dondu..?

Kurt ayakta dondu!

Sibirya soğukları sadece insanları vurmuyor. Hiç donan bir kurt gördünüz mü? İşte donarak ölen bir kurt.

Bayburt-Demirözü kara yolu kenarında, TEDAŞ ekipleri tarafından, donarak ölen bir kurt bulundu.
TEDAŞ görevlileri, önce köpek olduğunu zannettikleri hayvanın yanına yaklaşınca kurt olduğunu fark ettiklerini belirterek, ''Korkarak hareket ettik ama kurdun donarak olduğunu anladık. Kurdun geldiği yönde sadece kendi izleri vardı. Kurdun bölgedeki aşırı soğuklar ve kar nedeniyle donarak olduğunu sanıyoruz'' dediler.

sertac2

Üye
aferin binbaşı,bu resimler ve bilgileri nerelerden temin etmektesin yaaa.bizede bi öğretsene.hımmm yoksa hürriyetteki haberin aynısı mı.sen bi gazete çıkarsana.baksana önce sen duyuyorsun herşeyi.kardeşim haber aynene mi kopyalanır ya.

dreamgirls

dreamgirls

Üye
aferin binbaşı,bu resimler ve bilgileri nerelerden temin etmektesin yaaa.bizede bi öğretsene.hımmm yoksa hürriyetteki haberin aynısı mı.sen bi gazete çıkarsana.baksana önce sen duyuyorsun herşeyi.kardeşim haber aynene mi kopyalanır ya.
arkadaşım haberleride kendimiz yazamayız demi..?:pro: tabi ki gazetelerden yada başka yerlerden alıntılar yapıyoruz. beğendiğimiz, hoşumuza giden haberleri paylaşıyoruz burda... şimdiye kadar hiç kimse "şunu şurdan almışsın, aaa şöle yap bari" dememiştir... tartışma ortamı yaratmanın gereği yok:nono:

yazık olmuş hayvana yaaa üzüldüm, akşamda benim kuşum öldü, içim bi garip oldu...:(:(

canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
yazık olmuş hayvana yaaa üzüldüm, akşamda benim kuşum öldü, içim bi garip oldu...:(:(
bir zamanlar benimde bir çift muhabbet kuşum vardı..benimkilerin ikisi de aynı anda öldü..:(
damdan düşenin halini.....

keremerson

keremerson

Üye
:oha: Çok ilginç yaa....
Gördüğüm herkese gösterdim haberi, bide kurt ! bide ayakta ! çok kötü yaa :(:(

elmyra

Üye
Mallesef çok kötü din de bir karga çamaşır ipinde durduğu yerde donmuş itfaye arabası indirdi ipten kış fena geldii yaa

neslein

neslein

Üye
cok kötü ya üzüldüm :(

mservank

mservank

Üye
Bu küresel afet kışları da vurdu .Kışın donacaz yazın da kavrulcaz.Küresel ısınma diye sadece yaz günleri çile çekeceğiz diye bilirdik.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Yazık Olmuş Hayvana Yaa:(...Nasılda Kalmış Öyle:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...