kullandığın sistem uygulamasından veyada 3g kapsama alanından olmamandan,custom romdan kaynaklanabilirAbi bu kadar gösteriyor ama indirirken niye böle değil
Ping yüksek derken? Normal bir internette 30-60 arasıdır zaten ping yani çok yüksek değil ha yüksek görmek istiyorsanız denk gelirsem atarım 3000 ping gördüğümü bilirimping yüksek ondan olabilir

ping 30 ve altı olmalı bana görePing yüksek derken? Normal bir internette 30-60 arasıdır zaten ping yani çok yüksek değil ha yüksek görmek istiyorsanız denk gelirsem atarım 3000 ping gördüğümü bilirim![]()

anlamadım şaka yapıyorsun heralde
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Olabilir ama 50 60 pingde yüksek bir rakam değil normal seyrindeping 30 ve altı olmalı bana göre![]()

Tabi de mesela csde 30 ping ile 60ta mermi gidisi baya farkediyoOlabilir ama 50 60 pingde yüksek bir rakam değil normal seyrinde![]()
Ping yüksek derken? Normal bir internette 30-60 arasıdır zaten ping yani çok yüksek değil ha yüksek görmek istiyorsanız denk gelirsem atarım 3000 ping gördüğümü bilirim![]()
Atsana 
zeki kardeşim adam neyle indiriğini belirtmemiş zaten olayı açıklaması gereken kişi o değinmemiş aklımıza gelmemiş

Ne eziyon
neyle gönderildiyse gönderildi.
ne ezmesi ya yorum yapan herkesi ezen sensin