Çok değil. Kısa bir süre bekleyin. Sonra çağırın. tamam :züü
by-pegasus Üye mürteza16' Alıntı: Çok değil. Kısa bir süre bekleyin. Sonra çağırın. Genişletmek için tıkla ... tamam :züü
mürteza16' Alıntı: Çok değil. Kısa bir süre bekleyin. Sonra çağırın. Genişletmek için tıkla ... tamam :züü
ByKatre Üye The Shadow' Alıntı: Varlamayi unutma Genişletmek için tıkla ... tamam son bi soru spam ne demek
by-pegasus Üye mürteza16' Alıntı: Yaptır Genişletmek için tıkla ... The Shadow' Alıntı: Duzelt Genişletmek için tıkla ... swaype vardi kendi 2. klavyesi onu sildim zaten guzel degildi
mürteza16' Alıntı: Yaptır Genişletmek için tıkla ... The Shadow' Alıntı: Duzelt Genişletmek için tıkla ... swaype vardi kendi 2. klavyesi onu sildim zaten guzel degildi
İhtiyar007 Üye zxdelemi' Alıntı: bilmiyom dede kacti ben gelmem deyo inadi inat Genişletmek için tıkla ... İnatçıdır Gelir yakında
zxdelemi' Alıntı: bilmiyom dede kacti ben gelmem deyo inadi inat Genişletmek için tıkla ... İnatçıdır Gelir yakında
The Shadow Üye zxdelemi' Alıntı: swaype vardi kendi 2. klavyesi onu sildim zaten guzel degildi Genişletmek için tıkla ... Aynen swype guzel degil ama temalari cok hosuma gidiyo
zxdelemi' Alıntı: swaype vardi kendi 2. klavyesi onu sildim zaten guzel degildi Genişletmek için tıkla ... Aynen swype guzel degil ama temalari cok hosuma gidiyo
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Eşeğin yavrusu benim demek. Genişletmek için tıkla ... ? Bu ne demek simdi
by-pegasus Üye İhtiyar007' Alıntı: İnatçıdır Gelir yakında Genişletmek için tıkla ... gelmem diyo bi turlu olmaz diyo
İhtiyar007' Alıntı: İnatçıdır Gelir yakında Genişletmek için tıkla ... gelmem diyo bi turlu olmaz diyo
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Aynen swype guzel degil ama temalari cok hosuma gidiyo Genişletmek için tıkla ... Aynen
The Shadow' Alıntı: Aynen swype guzel degil ama temalari cok hosuma gidiyo Genişletmek için tıkla ... Aynen
ismail Üye bycatre' Alıntı: ıyi yaw o zaman konuşak oruç nasıldi Genişletmek için tıkla ... normaldi çok zorlamadı senin
bycatre' Alıntı: ıyi yaw o zaman konuşak oruç nasıldi Genişletmek için tıkla ... normaldi çok zorlamadı senin
by-pegasus Üye The Shadow' Alıntı: Aynen swype guzel degil ama temalari cok hosuma gidiyo Genişletmek için tıkla ... aman temasi batsin bi keresinde yanlislikla bise yazdim onu gonderdim kiza
The Shadow' Alıntı: Aynen swype guzel degil ama temalari cok hosuma gidiyo Genişletmek için tıkla ... aman temasi batsin bi keresinde yanlislikla bise yazdim onu gonderdim kiza
mürteza16 Üye bycatre' Alıntı: la spam ne demek Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Eşeğin yavrusu benim demek. Genişletmek için tıkla ...
bycatre' Alıntı: la spam ne demek Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Eşeğin yavrusu benim demek. Genişletmek için tıkla ...
The Shadow Üye zxdelemi' Alıntı: aman temasi batsin bi keresinde yanlislikla bise yazdim onu gonderdim kiza Genişletmek için tıkla ... Ne mesela
zxdelemi' Alıntı: aman temasi batsin bi keresinde yanlislikla bise yazdim onu gonderdim kiza Genişletmek için tıkla ... Ne mesela
ByKatre Üye İsmail' Alıntı: normaldi çok zorlamadı senin Genişletmek için tıkla ... aynen bi kaçamadım maxicepten spam ne demek
İsmail' Alıntı: normaldi çok zorlamadı senin Genişletmek için tıkla ... aynen bi kaçamadım maxicepten spam ne demek