Selamın Aleyküm :perde: Aleykum Selam.
by-pegasus Üye The Shadow' Alıntı: Hos geldin Genişletmek için tıkla ... hos bulduk bro naptin bakalim
The Shadow Üye zxdelemi' Alıntı: hos bulduk bro naptin bakalim Genişletmek için tıkla ... Ayni seyler Farkli bi sey yaptigimi gordun mu Telefon alcaktin sen aldin mi ya da karar verdin mi ?
zxdelemi' Alıntı: hos bulduk bro naptin bakalim Genişletmek için tıkla ... Ayni seyler Farkli bi sey yaptigimi gordun mu Telefon alcaktin sen aldin mi ya da karar verdin mi ?
by-pegasus Üye The Shadow' Alıntı: Ayni seyler Farkli bi sey yaptigimi gordun mu Telefon alcaktin sen aldin mi ya da karar verdin mi ? Genişletmek için tıkla ... daha temmuzun 6 lari gibi alcam
The Shadow' Alıntı: Ayni seyler Farkli bi sey yaptigimi gordun mu Telefon alcaktin sen aldin mi ya da karar verdin mi ? Genişletmek için tıkla ... daha temmuzun 6 lari gibi alcam
The Shadow Üye zxdelemi' Alıntı: daha temmuzun 6 lari gibi alcam Genişletmek için tıkla ... Karar verdin mi peki ? Gerci sen gmd den vazgecmezsin ama
zxdelemi' Alıntı: daha temmuzun 6 lari gibi alcam Genişletmek için tıkla ... Karar verdin mi peki ? Gerci sen gmd den vazgecmezsin ama
The Shadow Üye zxdelemi' Alıntı: yav anilla konustum oglan kacti gene gelmecen diyo Genişletmek için tıkla ... Aynen Artik zor geri gelir butun whatsapp ta maxicepi sevmedigini soyleyip duruyo
zxdelemi' Alıntı: yav anilla konustum oglan kacti gene gelmecen diyo Genişletmek için tıkla ... Aynen Artik zor geri gelir butun whatsapp ta maxicepi sevmedigini soyleyip duruyo
mürteza16 Üye zxdelemi' Alıntı: yav anilla konustum oglan kacti gene gelmecen diyo Genişletmek için tıkla ... Ben demiştim.
zxdelemi' Alıntı: yav anilla konustum oglan kacti gene gelmecen diyo Genişletmek için tıkla ... Ben demiştim.
by-pegasus Üye The Shadow' Alıntı: Karar verdin mi peki ? Gerci sen gmd den vazgecmezsin ama Genişletmek için tıkla ... yav simdi aklimda para yeterse s4 mini var ama yetmezse gmd
The Shadow' Alıntı: Karar verdin mi peki ? Gerci sen gmd den vazgecmezsin ama Genişletmek için tıkla ... yav simdi aklimda para yeterse s4 mini var ama yetmezse gmd
The Shadow Üye zxdelemi' Alıntı: yav simdi aklimda para yeterse s4 mini var ama yetmezse gmd Genişletmek için tıkla ...
zxdelemi' Alıntı: yav simdi aklimda para yeterse s4 mini var ama yetmezse gmd Genişletmek için tıkla ...
mürteza16 Üye Boşverin bence. Üstüne gittikçe daha çok uzaklaşır. Şimdilik sakince kalsın. Kafası estiğinde gelir.
by-pegasus Üye mürteza16' Alıntı: Ben demiştim. Genişletmek için tıkla ... The Shadow' Alıntı: Aynen Artik zor geri gelir butun whatsapp ta maxicepi sevmedigini soyleyip duruyo Genişletmek için tıkla ... yav taplasipta bisami soylesek gel diye o olmayinca gececiler bi eksik oluyo tabi the sholadow accik dolduru gibi yapiyalo ama
mürteza16' Alıntı: Ben demiştim. Genişletmek için tıkla ... The Shadow' Alıntı: Aynen Artik zor geri gelir butun whatsapp ta maxicepi sevmedigini soyleyip duruyo Genişletmek için tıkla ... yav taplasipta bisami soylesek gel diye o olmayinca gececiler bi eksik oluyo tabi the sholadow accik dolduru gibi yapiyalo ama
The Shadow Üye zxdelemi' Alıntı: yav taplasipta bisami soylesek gel diye o olmayinca gececiler bi eksik oluyo tabi the sholadow accik dolduru gibi yapiyalo ama Genişletmek için tıkla ... Sholadow mu Sansimizi deneyebiliriz tabi ama yine gelmez bence
zxdelemi' Alıntı: yav taplasipta bisami soylesek gel diye o olmayinca gececiler bi eksik oluyo tabi the sholadow accik dolduru gibi yapiyalo ama Genişletmek için tıkla ... Sholadow mu Sansimizi deneyebiliriz tabi ama yine gelmez bence
by-pegasus Üye mürteza16' Alıntı: Boşverin bence. Üstüne gittikçe daha çok uzaklaşır. Şimdilik sakince kalsın. Kafası estiğinde gelir. Genişletmek için tıkla ... onun kafaya kalirsak
mürteza16' Alıntı: Boşverin bence. Üstüne gittikçe daha çok uzaklaşır. Şimdilik sakince kalsın. Kafası estiğinde gelir. Genişletmek için tıkla ... onun kafaya kalirsak