Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

ErenMSC

Üye
Sırf 24 haziran dendi diye o hafta vermek zorunda değiller. Hiç bir açıklama yapmadılar istedikleri zaman verirler. Hayatınızı güncellemeye takmışsınız. Çıkın dolaşın dışarıda biraz. Whatsappta ortak arkadaşlarınızla grup açın. Sinemaya gidin. Teknolojiyle iç içe olunca böyle takıntılı bir tip çıkıyor ortaya güncelleme gelsin diye. Bizde istiyoruz guncellemeyi ama olum kalım meselesine çevirmiyoruz.

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
O hafta mı ? Amber black unutuldu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar hiç kasmaya gerek yok. Eninde sonunda bu güncelleme öyle yada böyle verilecek. Ha bazı modeller önce alır bizim üvey evlat 620 gene en sona alır. O yüzden hiç bir birimizi kırmaya gerek yok. Çıkın dışarı temiz hava alın :)

• Beğen
Tepkiler: jasonwie ve Esendağlı
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Batarya hızlı gide gide öldü, güncelleme gelse neye yarayacak ki

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
O hafta mı ? Amber black unutuldu

Amber ve black içinde gün yada ne bileyim doğru duzgun tarih açıklaması yapılmadı. İsteseler bugün bile verirlerdi. Telefonu telefon gibi kullanın şarjı hemen bitiyorsa ona göre ayarlayın kendinizi.

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
L520 sahurda telefonun üzerinde yumurta pişirmeyi düşünüyorum..
ŞU güncelleme bi geleydi. :ah

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan, jasonwie, dark_13 ve 2 diğerleri
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Yapacağınız guncellemeyi ....... varya ms hep bole yapıyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu Lumialar için harici kapaklı batarya yokmu? Şöyle 5.000 - 10.000 mah bir tane alıp şarj konusunu kapatalım:kop2::kop2::kop2:
L520 sahurda telefonun üzerinde yumurta pişirmeyi düşünüyorum..
ŞU güncelleme bi geleydi. :ah

Kışın bu telefonlar bir harika oluyor da ! Yazın hiç çekilmiyor:)

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Heimdalll

Heimdalll

Üye
benimde 1320 nin şarj konusunda bi güncellemeye ihtiyacı var son gelen kuçuk güncelleme şarjın içine etti

dakamon

dakamon

Üye
24 haziranda verilecek diye bir şey soylenmedi kim söylediyse yalan söylemiş. İtibar etmeyin şu 24 e 4 gün geçmiş hala 24 te vereceklerdi diyen var. Nereden uyduruyorsunuz. Kızdım valla hala 24 diyen görünce. Temmuzun sonuna kadar ses etmeden bekleyeceğiz belki yarın belki bir hafta sonra belkide 2 hafta sonra başlayacaklar resmi bir açıklama yok.

Tost Makinası ile gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben temmuz ortasına kadar gelir diyorum ama bu uzun demiyorum bir saat sonrada olabilir onbeş gün sonrada

braayn

braayn

Üye
güncelleme gelince bu sefer şu modele ne zaman gelir şuna ne zaman gelir sitemleri başlayacak sonra gelen güncelleme beğendim yada beğenmedim konusu olacak.Daha sonra umutlar başka baharlara bırakacak.Cihazlar satılacak farklı platformlara geçişler,pişmanlıklar,huzunler vs vs

• Beğen
Tepkiler: jasonwie ve kaygisiz43
saynesim

saynesim

Üye
en güzel Windows Phone bölümü hareketli güzel

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
güncelleme gelince bu sefer şu modele ne zaman gelir şuna ne zaman gelir sitemleri başlayacak sonra gelen güncelleme beğendim yada beğenmedim konusu olacak.Daha sonra umutlar başka baharlara bırakacak.Cihazlar satılacak farklı platformlara geçişler,pişmanlıklar,huzunler vs vs
Yada başka platformlardan windows phone'a geçişler filan.Ama ilk saydıklarınızdan onlarca konu açılacak adminler kapatmakla uğraşıcak filanda falan :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: jasonwie
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
hani ilk güncelleme 1520 ye geliyordu noldu o iş :dry:

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir gelişme olunca devam... :locked:

• Beğen
Tepkiler: jasonwie
Bay H

Bay H

Üye
Not: Ülkemizde Lumia 1520 için güncellemenin dağıtıma başlandığı yönünde bilgiler bulunmaktadır. Güncellemeleri cihazınızdan ara ara kontrol edebilirsiniz.

Başlık biraz ilginç gelmiş olabilir ancak durumu özetleyebilecek en ideal düşünce idi.

14 Nisan tarihinde "Geliştirici ön izleme sürümü" yayınlanan Windows Phone 8.1'in son kullanıcı için ne zaman dağıtılacağı ise merak konusu idi. Ülkemizde de hayli merakla beklenen son kullanıcı sürümü için bugün Microsoft Hindistan bir açıklama geldi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Microsoft Hindistan twitter hesabı üzerinden güncellemeler ile ilgili gelen sorular için Windows Phone 8.1 Temmuz ayının ilk iki haftasında kullanımda olacağını açıkladı.

Temmuz ayı Windows Phone kullanıcıları için oldukça hareketli geçecek gibi gözüküyor.

Not:
Arkadaşlar Lumia 1520 kullananınız var ise güncellemeyi denetleyebilir mi. Bazı Lumia 1520 lerin Lumia Cyan güncellemesini aldığı belirtiliyor.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA, jasonwie ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Tek söz kalıyor : İnş cnm yha .s.s.s

neyle gönderildiyse gönderildi.

jasonwie

jasonwie

Üye
Benim telefonum zaten hindistandan geliyor :D rom yüklemeyede gerek kalmadı o zaman :D

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Temmuz ayının sonunda tüm dünya kullanıyor olacak sanırım.Güzel Güzel :D

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA

Üst Alt