Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Boş insanlar yazmışsınız fakat ben günde 9 saat çevirmenlik yapıyorum, 1,5 saat spor yapıyorum, artı çevirmen olarak internet sitelerinde geziniyorum. Kamuda çalışanların yazın ne yaptığını da gayet iyi biliyorum. Bilip bilmeden insanları yargılamanızı hiç iyi karşılamadım. Eğer birini eleştirmek istiyorsanız kendinizden başlayabilirsiniz.

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.
Gereksiz tartışma yaratmayın lütfen!

• Beğen
Tepkiler: jasonwie

lost68

lost68

Üye
tam anlamadım konuyu biraz açar mısınız

ya ios daki gibi menü geleckti hani sağ tarafa sürüklüyorsa tüm uygulamalar geliyor ya orası işte kutulu olacaktı 2 seçenek sunacaklardı eskinden symbian gibi Bi aralar forumda dolanıyordu ama haber yok onla ilgili yada wp 9 da gelir

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

beats

beats

Üye

Sitesinde bile bir hareket yokken bu defa çok acele ettiniz, gereksiz atışıyorsunuz konu nerelere gelmiş yine.

• Beğen
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
itü bilgisayar mühendisliğine yerleşiyorum inşallah bu sene olur da ileride microsoftta filan işe başlarsam bu güncelleme işlerini erkenden getirmeye çalışacağım :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
dakamon

dakamon

Üye
itü bilgisayar mühendisliğine yerleşiyorum inşallah bu sene olur da ileride microsoftta filan işe başlarsam bu güncelleme işlerini erkenden getirmeye çalışacağım :D
Hayırlı olsun süper bir üni ve bölüm kazanmışsın :)
ya ios daki gibi menü geleckti hani sağ tarafa sürüklüyorsa tüm uygulamalar geliyor ya orası işte kutulu olacaktı 2 seçenek sunacaklardı eskinden symbian gibi Bi aralar forumda dolanıyordu ama haber yok onla ilgili yada wp 9 da gelir

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.
Öyle bir şey yok ya. Sen sanırım windows rt ile wp birleşecek haberlerinden gördün o tarz şeyleri :) ama onlar asılsız çıktı. Aynen bu şekil devam dostum bir değişiklik yok zaten olmasın :) wp tasarım iyi ama uygulama listesine bir toparlama yapılmalı mesela en son kulandığımız 5 uygulama hep en üstte olsun sonra grup grup ayrılsın liste tabi bu kullanıcının isiyatifine bırakılsın ayarlardan ister bunu istersen de normalde olan listeyi kullanabilesin

• Beğen
Tepkiler: jasonwie, kayahan35 ve Burakkkk250
ykd96

ykd96

Üye
Lys sonuçları üstüne güncelleme erken gelse keşke çok mutlu olurdum :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sağda ki uygulamalar listesinde gruplama olacaktı zaten. Ada göre, tarihe göre, en son kullanılana göre...
Bunu da mı Gdr'lere attılar dersiniz?

Dumanla gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Sağda ki uygulamalar listesinde gruplama olacaktı zaten. Ada göre, tarihe göre, en son kullanılana göre...
Bunu da mı Gdr'lere attılar dersiniz?

Dumanla gönderildi.
Onu bilmiyorum fakat oyunların sağ listeden kaldırılması lazım onu iyi biliyorum. Oyunlar sağ menüde olduğu sürece oyunlar uygulamasının ne anlamı kaldı ki? Saçmaladılar bence.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Onu bilmiyorum fakat oyunların sağ listeden kaldırılması lazım onu iyi biliyorum. Oyunlar sağ menüde olduğu sürece oyunlar uygulamasının ne anlamı kaldı ki? Saçmaladılar bence.

Evet oyunlar yine klasör içinde olmalı eğer orada olurlarsa sağ menü rahatlar yok sağ da kalacaksa oyunlar klasörü neden var

skynet

Üye
Ben başlarda baya sinir olmuştum ama şimdi alıştım sıkıntı yok

Serhan

Serhan

Üye
Çoklu kutucuk seçme gelmeyecekmiyiidi 8.1 ile ? Uygulamalar menüsüne oyunlar en son yüklenenler gibi şeyler olursa süper olur. Mesela üstte Oyunlar azar altta bütün oyunlar olur u.menüsünde

Heimdalll

Heimdalll

Üye
şu klasörler uygulamasında klasöre girmeden içindekileri açabilsek muhteşem olacakta nerdeee, tıklıyoruz bide içine girmesini bekliyoruz androiddeki gibi yapmak çok mu zor acaba

• Beğen
Tepkiler: kahraman333333, 4MaGuS, flutewoddy ve 4 diğerleri

ErenMSC

Üye
Gelmeyecekse Buildde niye artislik yapıp kilit ekranı gösteriyor arkadas hic bise anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: goktas19
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Gelmeyecekse Buildde niye artislik yapıp kilit ekranı gösteriyor arkadas hic bise anlamadım.

Gelmeyecek diye birşey denmedi veya 8.1 ile aynı anda gelecek denmedi. 8.1 yayınlanır gdr1 ile kilit ekranları gelir. Takılmamanız gereken yerlere takılıyorsunuz.

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hakikaten güncelleme geldiği anda hep sessizlik hakim olmuştur forumda

• Beğen
Tepkiler: jasonwie ve Akhtoher
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ne sessizliği, yanıtlar ikiye katlanacak görürsünüz :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Rainesto

Rainesto

Üye
Önümüzdeki haftalara bakacaz :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ihsan.snmz

Üye
Şarj artsın da başka Bi beklentim yok :D

• Beğen
flutewoddy

flutewoddy

Üye
cidden artık gelsin şu güncelleme batarya öldü artık yarım gün zor gidiyor

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nexus 6 varmı ki?
GDR1i de 2016 da verir artık

Sırf 24 haziran dendi diye o hafta vermek zorunda değiller. Hiç bir açıklama yapmadılar istedikleri zaman verirler. Hayatınızı güncellemeye takmışsınız. Çıkın dolaşın dışarıda biraz. Whatsappta ortak arkadaşlarınızla grup açın. Sinemaya gidin. Teknolojiyle iç içe olunca böyle takıntılı bir tip çıkıyor ortaya güncelleme gelsin diye. Bizde istiyoruz guncellemeyi ama olum kalım meselesine çevirmiyoruz.

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, 4MaGuS, YasirTaHazal ve 3 diğerleri

Üst Alt