Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Daha önceki guncellemelerdede söyledim gelen ozelliklerin çoğunu kullanmayacaksınız :D

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2313801

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Niyeki sıralı çekimi çok kullandım arkadaşlarla balon aldık su balonu şişirdik patlattık tam su yuzeye çıkmışken su aldım onu kaydettim faceye attım fln

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
8.1+Cyan sürümünün gelmesi ağustos ayını bulur

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Beyler hepinize demiştim chip onlinede nokianın ve microsoftun gunlugunu 8.1 temmuz sonlarında gelecek!

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Valla 8.1 gelseydi oruç tutarken bunlarla oyalanırdım ilk 2-3 gün böyle geçerdi zaten 10 tane oyun var telde birde unlock yapıp gta atarsam az çok oyalanırım

dakamon

dakamon

Üye
2-3 hafta içinde gelir beyler Sakın ha Türkiye de Maxicep harici bir siteye bu konuda itibar etmeyiniz. Şu an tek sağlam referans maxicep unutmayın :)

Chip i boşverin onlar bizim 1-2 ay önce haberini yaptığımız konuları anca haber yapıyorlar. Çok geriden geliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Murat Alper, emreeozden ve 2 diğerleri
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
2-3 hafta içinde gelir beyler Sakın ha Türkiye de Maxicep harici bir siteye bu konuda itibar etmeyiniz. Şu an tek sağlam referans maxicep unutmayın :)

Chip i boşverin onlar bizim 1-2 ay önce haberini yaptığımız konuları anca haber yapıyorlar. Çok geriden geliyorlar.

Bende sana bu konuda katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
jasonwie

jasonwie

Üye

Media Markt'a gittim ve lumia 630'u birazcık inceleyeyim dedim. Karşıma çıkan şeye ben bile şaşırdım. Bizimde mi telefonumuz böyle olacak ?

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: saynesim
dakamon

dakamon

Üye

Media Markt'a gittim ve lumia 630'u birazcık inceleyeyim dedim. Karşıma çıkan şeye ben bile şaşırdım. Bizimde mi telefonumuz böyle olacak ?

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.
Evet şaşırmaya gerek yok. :)

• Beğen
Tepkiler: jasonwie
dakamon

dakamon

Üye
Bir güncelleme öncesi yine sinirler geriliyor :D yeminle 1 küsür senedir alıştım bunlara :D Şaka bi yana sabreden derviş beklemekten .... gerisini siz doldurun :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr, emz ve frogan
braayn

braayn

Üye

guncelleme gelsin böyle dans edip videosunu koyacam buraya :)

luckysleven

luckysleven

Üye
630 incelemesini izledim ve sorumun cevabini aldim sonunda.. 8.1 final surumunde yenilik yokmus yani test surumunde neyse o : )

• Beğen
Tepkiler: jasonwie
4MaGuS

4MaGuS

Üye
az sabır beyler o kadar acele etmeyin zaten forumda şuan çoğu kişi beta halde kullanıyordur

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Stabilizayson gelsin yeter :D

luckysleven

luckysleven

Üye
Kilit ekranı falan değişiyormuydu ? :ehe

Valla phone area nin incelemesini izledim kilit ekrani simdiki gibi : ) buyuk ihtimal bu ek bir guncellemeyle gelecek hos gelsede olur gelmesede olur benim icin suanda olmazsa olmaz diyebilecegim bir eksik yok .. Ha tema olayi biraz daha gelistirilseydi fena olmazdi mesela siyah ve beyaz arka plana mavi vs renkler eklenseydi guzel olurdu. Zaten ms dedinmi benim aklima mavi gelir ama yok nedense

lost68

lost68

Üye
Hani sağ tarafdaki menü kutu hale gelecekti ondan Bi haber var mı ?

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Amber ve Blacktaki tecrübelerime dayanarak henüz guncellemenin Türkiyeye gelmesine en az 15 gün var diyorum.Tabi modellere göre bu tarihler değişecek.620 ağustosun sonunda alır heralde :)

Üst Alt