n 95 8 gb ın kamerası açılmıyor siyah ekran var yardım

Sponsorlu Bağlantılar

hukukcu_75

Üye
    Konu Sahibi
n 95 8 gb ın kamerası açılmıyor siyah ekran var yardım
arkadaşlar yeni aldığım nokıa n 95 8 gb telefonum ile foto çekerken siyah ekrandan fotoya geçmedi bilgisi olan varsa sevinirim
kamerayı açıyorum bir türlü siyah ekrandan kameraya geçmiyor siyah şekilde kaldı

ersoy

ersoy

Üye
ilk olarak format atmayı denemelisiniz, yıldız-kare tuşu-7370-kare ikinci olarak yıldız-kare tuşu-7780-kare yapın, tüm bunlar işe yaramazsa telefonunuza güncelleme yaparsanız sorun düzelir sanırım..

gsmelih

gsmelih

Üye
bence format atmadan telciye gotur

technoman34

technoman34

Üye
Selam.

Bahsettiğin probem bir software problemidir. Cihaza adresinden Software Upgrade yaparsan sorunun çözülmüş olur.

hukukcu_75

Üye
    Konu Sahibi
technoman arkadaşım saol ama o sşteye girdim bulamadım bana bir link verebilirmiisin o sitedeki uygulamayı doğrudan indirecek şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar denedim adresinden Nokia N95 8GB Software Update uygulamsını indirdim ve pc ye kurup n 95 le bağlantı sağlamaya çalıştım ama olmadı ne yapabilirim başka yoksa bir yerlede yanlış mı yapıyorum

dediğini yaptım değişen birşey olmadı tek değişen telefonumun dili türkçe iken ingilizce oldu şimdi tekrar türkçeye çevirmek için gerekli program lazım bilen deneyen varsa yazsın

technoman34

technoman34

Üye
Cihazın yurtdışı grey garantili cihazmı? yani kvk ya ait olmayan bir cihazmı bu?

Ben teknik serviste çalışıyorum hem teknisyenim hem servis sorumlusuyum. Sana bu konuda yardımcı olabilirim istersen.

hukukcu_75

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım teşekkürler servise verdim onlarda aynı şeyleri söylediler inşallah yarın sorunları halledilmiş şekilde telimi alıcağım
yinede teşekkürler

technoman34

technoman34

Üye
Rica ederim dostum bilgi paylaşıldıkça artar.

Telefonunu teslim aldiktan sonra bilgi yazarsın yine.

yasar2406

Üye
garantisi var kvk ya götür

arslansem

arslansem

Üye
Süper bi bilgi alışverişi
Tebrikler :)

hukukcu_75

Üye
    Konu Sahibi
problem çözüldü kamera bozukmuş onu tamir ettiler
60 ytl ye mal oldu

benim telefonum türkçeye çevirmeden önce yedekleme yapmadım bundan sonra da spıderman 3 ü açmıyor sistem anahtarı yüklenmedi diyor
sanırım bu şifre güncelleme ile birlikte silindi şimdi bu şifreyi bana gönderebilecek arkadaş varsa sevinirim

galip2727

Üye
slm arkada basin savolsun direk cöp atbilirsin n 95 ya öyle kulanacakisin
kusurabakma

dj flexi

Üye
bende de ön kamera da ''beklenmeyen bir hata oluştu cihazı yeniden başlatın diyo'' bana yardımcı olabilecek biri varı acaba
telefon aynı 8 gb

arifkoc_eregli

Üye
arkadaşlar benimde n95 yere düştü kamera açılmadı yeni orjinal kamera takıldı sadece 1 gün çalıştı yine açılmıyor acil yardımlarını bekliyorum teşekkürler

ghostboyy

Üye
arkadaşlar benimde ön kamera açılınca siyah ekran geliyor 4-5 saniye sonra ekran geliyor ama kamera görüntüsü yine yok bilgisi olan varmı acaba

mskarabulut

Üye
Cihazın yurtdışı grey garantili cihazmı? yani kvk ya ait olmayan bir cihazmı bu?

Ben teknik serviste çalışıyorum hem teknisyenim hem servis sorumlusuyum. Sana bu konuda yardımcı olabilirim istersen.
BENİM CİHAZIN N95 8GB KAMARA CALISMIYOR :bilmmNEDEN

KAMERA ÇALIŞMIYOR SORUN BBU DİĞER AAKSAMLAR ÇALİŞİYO:bilmmNEDEN

Lutfen bana yardım edin

lütfen bana yardım edin n95 8gb mınkamera sorunu nedir

:ehe:kop::hmmm:box:d::oke::islik:bye2::sarıl::heyo::sopa::sopa::sopa::aha::aha::aha::off::nono::angry::megafon::islik:islik:bye2::off::aha::op::op::op::off::off::nono::allalla::bigstar::aman2:
BENİM CİHAZIN N95 8GB KAMARA CALISMIYOR :bilmmNEDEN

KAMERA ÇALIŞMIYOR SORUN BBU DİĞER AAKSAMLAR ÇALİŞİYO:bilmmNEDEN

Lutfen bana yardım edin

lütfen bana yardım edin n95 8gb mınkamera sorunu nedir

jejOe

jejOe

Üye
Arkadaşlar benim tlf N95 8gb sorunda imichat denen chat programını kurdum birkaç kez görüntülü chat yaptım ve sonrasında kamera açılmaz oldu imichat denen programı kaldırdım ama aynı çalışmıyor yine.tlf na format attım ve versiyon attım yine çalışmıyor.farklı kamera programı yüklüyorum çalışıyor ama tlf kendi özelliğini kullanmaya çalıştığımda açılmıyor.yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.

mck01

mck01

Üye
benım n95 kendiliğinden kamera acılınca siyak ekran oluyodu kamera değiştirdim olmadı filmi değiştirdim olmadı versiyon attım olmadı en son silikonlu kamera entegresini değiştirdim cihaz susstu yenı fakettım bazı yollar kopmuş onlarıda deneyım açılırsa cevap yazarım

Üst Alt