papakudioflu
Emekli Yönetici
Malesef şimdilik sadece Lumia 925 Romlar mevcut.1520'ler için benzer bir yöntem ile yükleme şansımız şimdilik yok değilmi?
Malesef şimdilik sadece Lumia 925 Romlar mevcut.1520'ler için benzer bir yöntem ile yükleme şansımız şimdilik yok değilmi?
Neden hollanda ?
Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.
Black guncellemesi ilk Finlandiya ile Hollanda'ya gelmişti
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Normal yoldan beklerim flaşlamak istemiyorum sonuçta gelecek
Evet güncelleme WP8.1+Cyan olarak gelecek.Ali Kemal abi şimdi bu gelen güncellemeler 8.1 in final sürümümü? Ayrıca bu final sürümünü önizlemeye kayıt olanlar mı alıyor? Eğer böyleyse cyan sonradan mı gelecek? Cyan dedikleri 8.1+nokia güncellemelerini içermiyormuydu? Bi aydınlatırmısın? @papakudioflu
belkide geliştirici sürümü için yeni bir güncelleme gelmiştir çünkü şu anda hiç bir ülkede cyan güncellemesi gözükmüyor,o finlandiya ve arjantin de olan güncelleme olayı ise tamamen uydurma gibi gözüküyorEvet güncelleme WP8.1+Cyan olarak gelecek.
Fakat küçük bir karışıklık var benim de net çözemediğim.
Eğer WP8.1 final sürümü bu ise bana bir hafta önce geldi sıra Cyan da o zaman.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgüncellemeleri kontrol etmeyi yoğunlaştırın bana geldi. Lumia 925
BEnde de IS no aynı ama aşağıdaki 3051.40000.1349.0003 farklı bendeki 1347.1002 ile bitiyor. L820.Eğer WP8.1 final sürümü bu ise bana bir hafta önce geldi sıra Cyan da o zaman.
Benimkide öyle lumia 820BEnde de IS no aynı ama aşağıdaki 3051.40000.1349.0003 farklı bendeki 1347.1002 ile bitiyor. L820.
O iki hafta önceki güncellemeyi ben de yapmıştımya tamam şimdi oldu papakudioflunun ss ini koyduğu sürüm 2 haftadır bende yüklü : ) Hiçte açıp benimkiyle karşılaştırmak aklıma gelmedi haha : ) Boşuna kontrol ediyormuşum sabahtan beri .. Ben köşeme çekiliyorum dostlar

Sondaki numaralar operatöre göre değişiyor.BEnde de IS no aynı ama aşağıdaki 3051.40000.1349.0003 farklı bendeki 1347.1002 ile bitiyor. L820.
Flaşlama işine hiç girmeyin zaten.
Birkaç gün içinde diğer ülke ve modellere de verilmeye başlanır muhtemelen.
Üç gün erken alacağım diye o kadar sıkıntıya atılmanıza hiç gerek yok.