Valla ben 1520 yi direk 8.1 de kullanmaya başladım ve 8 deki şarj suresini hiç bilmiyorum ama şuan şarjdan memnunum ya en yoğun kullanımda bile gunu kurtarıyorŞu optimize için bile istiyorum valla ya 8.0 daki şarj süresini özledim basit hatalarda giderilecek bunlar olduktan sonra kilit ekranı saten gelir nede olsa gösterdiler bir kere![]()

En yoğun kullanımda bile günü çıkartıyor diyorsun ya şu anda preview de bunu söylüyorsun optmizesiz sen bunun 4 katını düşünValla ben 1520 yi direk 8.1 de kullanmaya başladım ve 8 deki şarj suresini hiç bilmiyorum ama şuan şarjdan memnunum ya en yoğun kullanımda bile gunu kurtarıyor![]()
o kadar iyiydi 8.0 da ki şarj süresi.3051.40000.1345.1001 yazılım dosyası.Yani lumia balck'in cyan'ın değil.Arkadaşlar bu Romlar flashlarsanız güncelleme WP8.1+Cyan olarak Lumia 925'lerde görünür.
RM-892
059S4J7 RM-892 VAR FI CV BLACK
059S6R9 RM-892 VAR FI CV GREY
059S6R8 RM-892 VAR FI CV WHITE
RM-893
059T7W8 RM-893 VAR LTA AR CV SKD
059T7R9 RM-893 VAR LTA AR CLARO SL SKD
RomlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirip NCS ile flaşladıktan sonra güncelleme kontrolü yapın.
Hadi ya ozaman ben bu telefonu 3 4 gün şarj etmeden kullanırım heraldeEn yoğun kullanımda bile günü çıkartıyor diyorsun ya şu anda preview de bunu söylüyorsun optmizesiz sen bunun 4 katını düşüno kadar iyiydi 8.0 da ki şarj süresi.

Eski optimize yapılırsa neden olmasınHadi ya ozaman ben bu telefonu 3 4 gün şarj etmeden kullanırım heralde![]()

İnşallah yapılır ozamanEski optimize yapılırsa neden olmasın![]()

Mesajda ne yazdığımı tam olarak okusaydın keşke. Evet bunlar Black ve WP8 Romlar. Fakat bunları yükledikten sonra güncelleme kontrolü yapınca cihazın Finlandiya veya arjantin olarak gözükeceği için güncellemeyi bulacak.3051.40000.1345.1001 yazılım dosyası.Yani lumia balck'in cyan'ın değil.
1520'ler için benzer bir yöntem ile yükleme şansımız şimdilik yok değilmi?Mesajda ne yazdığımı tam olarak okusaydın keşke. Evet bunlar Black ve WP8 Romlar. Fakat bunları yükledikten sonra güncelleme kontrolü yapınca cihazın Finlandiya veya arjantin olarak gözükeceği için güncellemeyi bulacak.
Hollanda romlu lumia 620 ile beklemedeyim
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.