Beautiful Widgets Pro v5.6.1 b11 (Ad-Free)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Beautiful Widgets Pro v5.6.1 b11 (Ad-Free)

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Play Store içinde birçok özelleştirilebilir widget'lar ve temalar sayesinde, sizin arzunuza göre ev ekranı özelleştirebilirsiniz

Yenilikler: 5.6.1b11
Bug fixes

NOT : Reklamlar kaldırıldı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler bro :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
KayraBey

KayraBey

Üye
Süper...

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Anandroid

Anandroid

Üye
:tşk:de şu apkları zippshare gibi sitelere yükleseniz.

• Beğen

bilo131

Üye
---"Hocam emeğine saygım sonsun, bizimle birşeyler paylaşmak zorunda değilsin. bunun farkındayım. önce bunu belirteyim."
----
Hocam 3 kuruş para kazancam diye merdiven altı upload sitelerine upload yapıyorsunuz ayıp ya. bilgisayara tam 5 tane uygulama kuruldu. programlar kurulurken sorsa, eywallah diyecem. bana sordu ben görmedim kendi suçum diyecem. ama yok. şimdi işin yoksa programları kaldırmayla uğraş. kesin bir tanesine kalmaz. çeşitli programlar deneriz gene.
umarım önerimi dikkate alırsınız.
iyi forumlar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
---"Hocam emeğine saygım sonsun, bizimle birşeyler paylaşmak zorunda değilsin. bunun farkındayım. önce bunu belirteyim."
----
Hocam 3 kuruş para kazancam diye merdiven altı upload sitelerine upload yapıyorsunuz ayıp ya. bilgisayara tam 5 tane uygulama kuruldu. programlar kurulurken sorsa, eywallah diyecem. bana sordu ben görmedim kendi suçum diyecem. ama yok. şimdi işin yoksa programları kaldırmayla uğraş. kesin bir tanesine kalmaz. çeşitli programlar deneriz gene.
umarım önerimi dikkate alırsınız.
iyi forumlar
Oncelikle belirteyim bu isten 3 kurus para kazanmiyorum!

Upload sitesinden bahsediyorsun dimi; ilk once insan bir dusunur burada link var ama altindaki resim neyin nesi? Keyiften resimmi koyuyorum ben oraya?

Ayrica hemen hemen butun upload sitelerinden virus diye niteledigin dosyalar cihazina sen istemeden inmeye calisir.

crackli uygulama kullanmak istiyorsaniz; download sitelerinden dosya indirmeyi ogreneceksiniz baska alternatifiniz yok yada ucretini odeyip guvenli alisverisi secebilirsiniz.

Üst Alt