Ram yaktım

Sponsorlu Bağlantılar

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Ram yaktım
Bugün arkadaşımın pc sini tamir ediyordum, nasıl olduysa yanlış takmışım ramleri, tam oturmadan. Bastım bilgisayarın başlatma düğmesine. Sonra bi baktım pc den dumanlar çıktı, bayağı uzun soluduk o dumanı :D@SoulsEagle ram yakmakta nasip oldu sonunda :D Ama sadece ram ile de kalmadı, bi de anakartın ram takılan slotlar yanık :D

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve SoulsEagle

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
tebrikler hocam :D kaç gb yaktınız

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü

ErenMSC

Üye
Tebrikler

• Beğen
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
harbiden tebrikler anakartı da öldürmüşsün :D :D ama bnde de olmuştu o olay sade pcye görüntü gelmedi taktım tekrar geldiydi snnki büyük başarı olmuş :çay:al üstüne iyi gider :D

• Beğen
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :D
harbiden tebrikler anakartı da öldürmüşsün :D :D ama bnde de olmuştu o olay sade pcye görüntü gelmedi taktım tekrar geldiydi snnki büyük başarı olmuş :çay:al üstüne iyi gider :D
:ehe Bende anakart da yandı :D Artık pc ölü :D Aslında yapardık da arkadaşın PC eski olduğundan arkadaş annesine söyleyecek yeni bir pc ya da telefon aldıracak :ehe Sevindi daha yaktığıma :kop:

• Beğen
Tepkiler: -Emre ve SoulsEagle
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
:ehe Bende anakart da yandı :D Artık pc ölü :D Aslında yapardık da arkadaşın PC eski olduğundan arkadaş annesine söyleyecek yeni bir pc ya da telefon aldıracak :ehe Sevindi daha yaktığıma :kop:
böyle bir fırsat bekliyosa niye seni kullandı :zong: direk kendi böyle yapaydı :alsana:ve sen ismimi etiketleyince bana bildirim gelmedi :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Tebrikler

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Ram Yakmak İçin Tarif
------------------------------
İstenilen miktarda Ram (4 GB Tavsiyemizdir, püfür püfür yanar :D)
Anakart

Yapılış
-----------

Anakarttaki Ram slotlarını açın, Ram i slota oturtun ama tam tak diyip oturmadan tırnakları zorla kapatın. Pc yi başlatın... Tebrikler artık yanmış bir anakart ve Ram iniz var :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2313801
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Ram Yakmak İçin Tarif
------------------------------
İstenilen miktarda Ram (4 GB Tavsiyemizdir, püfür püfür yanar :D)
Anakart

Yapılış
-----------

Anakarttaki Ram slotlarını açın, Ram i slota oturtun ama tam tak diyip oturmadan tırnakları zorla kapatın. Pc yi başlatın... Tebrikler artık yanmış bir anakart ve Ram iniz var :ehe
aslında pcden kodla da yapılıyo ama bu daha kolaymış :D :D laptop için var mı :D :D

• Beğen

HALO_10

Üye
Rami yanan kardeş benim :-D

• Beğen
phasan

phasan

Üye
Yine sizinki az nasıl olduysa benım arkadas fanı yakmış pc nın sonra o erımış anakartı ful yakmış

• Beğen
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
helaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal @Bilişim Profesörü

• Beğen
phasan

phasan

Üye
  • Beğen