berfo98
Üye
Neyi karışık geldi?selamın aleyküm sonunda iphone 5 16 gb beyaz almış bulunuyorum 1150 tl ye aldımarkadaşlar bi sıkıntısı yok 7.1.1 yüklü 7 yıldır android kullanıyorum rom root işleriyle ugrastım hayatımda ilk kez apple iphone kullanıyorum yardımcı olurmusunuz ? çok karışık geldi
![]()
Bende galaxy s3 ten geçtim şahinden ferrariye geçer gibi olduselamın aleyküm sonunda iphone 5 16 gb beyaz almış bulunuyorum 1150 tl ye aldımarkadaşlar bi sıkıntısı yok 7.1.1 yüklü 7 yıldır android kullanıyorum rom root işleriyle ugrastım hayatımda ilk kez apple iphone kullanıyorum yardımcı olurmusunuz ? çok karışık geldi
![]()
gayet pratik hızlı stabil telefon pahalı almadın mı? ben 32 gb 1200 aldım teleservice garantiliydi değişim çıktı şuan sıfır cihaz kullanıyorum 
itunesle müzik atmak biraz zor iş sn uğraşma direk itoolsla atYa bilmiyorumn karışık işte müzik indiremiyorum app store itunes store farklımı anlamadım saçma geldiya
Müziği pcdeki iTunes ile atacaksın.Ya bilmiyorumn karışık işte müzik indiremiyorum app store itunes store farklımı anlamadım saçma geldiya
ama dikkat et acayip pahalı oluyo film ve müziklerMüziği pcdeki iTunes ile atacaksın.
AppStore oyun uygulama mağazası.
iTunes Store müzik ve film mağazası.
Film normal satılanlara göre normal aslında ama almak mantıklı olmaz.ama dikkat et acayip pahalı oluyo film ve müzikler

yapma bnce telefonun ayarları bozulurHmm Başka bilinmesi gereken bir özellik varmı jailbreak felan duyuyorum yapmalımıyım nasıl yaparım ne işime yarar ?
itunes kurulu ise aç itunes olmadan görmez ve pc ye takınca telefon bu pcye güveneyim mi diyecek snde güven diyeceksinAynen ellemiyim ya ama benim telefonu pc ye baglıyorum görmüyorum usb aygıt tanınamadı diyor ?
anlamıyorum neresi zor bi liste oluştrup şarkıları atıcan ve eşzamanlican bence itoolsa göre daha hızlıitunesle müzik atmak biraz zor iş sn uğraşma direk itoolsla at
itunes daha hızlı ama itoolsla hiç uğraşmıyosun liste oluşturmaya filan direk atıyosunanlamıyorum neresi zor bi liste oluştrup şarkıları atıcan ve eşzamanlican bence itoolsa göre daha hızlı
iTunes ile liste oluşturmadan da atarsın. Sürükle bırak tamamdır.itunes daha hızlı ama itoolsla hiç uğraşmıyosun liste oluşturmaya filan direk atıyosun