Bi Bakabilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

fuko08

fuko08

Üye
    Konu Sahibi
Bi Bakabilir misiniz?
Meraba forum
Kuzenim benden pc toplamamı istedi kendi harçlıklarıyla biriktirmiş bütçesi max 600 TL.
Kadıköy merkezde oturuyorum her yer PC dükkânı biraz araştırdım ve çoğunun kazıkçı olduğu kanaatine vardım. Neyse bakındım bi pc toplattım (toplattım derken ekranda toplatıp fiyat öğrendim) şöyleki: q6600 core2quad, ddr2 2 gb 800 mhz, hd 4850,250 gb 16 mb 7200 rpm, Anakartta pin 775 g31 bilmem ne. Adam bu sisteme 567 lira dedi dahada ram alıcaz 4gb ye tamamlamak için(2gb ddr2) ellerinde ram kalmamış. Sizcede çok değilmi adamla pazarlık yapayımmı? Bir yer daha var 550 TL i3 eski nesil, ekran kartını hatırlamıyorum 4850 ye yakın bişi ram 4gb tavsiye lütfen sizce bunlar kazık mı?

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Bana da öyle geldi :hmmm

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
heryerde aynıysa yapabilecek birşey yok vatanın sitesinden sepete ekle özelliği ile böyle bi pc toplayıp kaç tl olduğuna bak

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
fuko08

fuko08

Üye
    Konu Sahibi
parçalar eski vatanda yok malesef

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Şimdi farklı farklı sitelerden kazık değil, sistem o fiyatı buluyormuş :oke:

işlemci: 89 $
ram: 132 TL (2x2 GB dediğin için)
ekran kartı: 233 TL
HDD: 50 $
anakart: 100 TL
İşlemci 84.95$ imiş bu arada yanlış kalmış aklımda :D
Ram ler ben Tekzen i düşünerek yazdım :oke:

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
Şimdi farklı farklı sitelerden kazık değil, sistem o fiyatı buluyormuş :oke:

işlemci: 89 $
ram: 132 TL (2x2 GB dediğin için)
ekran kartı: 233 TL
HDD: 50 $
anakart: 100 TL

İşlemci 84.95$ imiş bu arada yanlış kalmış aklımda :D
Ram ler ben Tekzen i düşünerek yazdım :oke:
1100 tl civarına size sistem linki atayım (herşey yeni)

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
1100 tl civarına size sistem linki atayım (herşey yeni)
Yok ben alıcı değilim, bakıcıyım :ehe Neyse vatandaş kazık değil mi diye sormuş da ben de araştırıp kazık olmadığını söyledi sadece. Yani o tamircinin topladığı kasanın fiyatları onlar :oke:

fuko08

fuko08

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim. Ama 4850 eski kart nasıl okadar pahalı keza quadlarda öyle

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Öyle ama bende bilmeiyorum belki az bulunan şey pahalıdır politikasından pay biçmiş olabilir :D:rica:

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bf4 ü açacak bi ekran kartı yani yeni oyunları da açabildiğinden dolayıdır ama onun fiyatı 180 lerde de var

fuko08

fuko08

Üye
    Konu Sahibi
kart güzel ona bişey demiyorum ama dx 11 yok. neyse yani alalımmı bu sistemi?

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
kuzenin için iyi gibi sistem :oke:

aeercan66

aeercan66

Üye
Bence sahibinden.com'dan felan bazı parçaları 2.el toplarsan daha uygun bir şey bulursun, oraları dolaş bi

fuko08

fuko08

Üye
    Konu Sahibi
aynı fiyata denk geliyor. Ama sahibinden de bi kasa buldum hd7850 i5 li ddr3 1600 4 gb rami var temiz 700 tl. Düzcede oturuyor adam. Belkide satmıştır bilmiyorum ama internette sattığı için güvenemedim daha önce hiç nette alış veriş yapmadım çünkü ama o sistem o fiyata çinde olsa alınır

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
aynı fiyata denk geliyor. Ama sahibinden de bi kasa buldum hd7850 i5 li ddr3 1600 4 gb rami var temiz 700 tl. Düzcede oturuyor adam. Belkide satmıştır bilmiyorum ama internette sattığı için güvenemedim daha önce hiç nette alış veriş yapmadım çünkü ama o sistem o fiyata çinde olsa alınır
get var onunla alırsan güvenebilirsin adam veriyo pcyi sahibindendekiler doğru ürün mü diye kontrol ediyo ve sen parayı gönderene kadar sana yollamıyo parayı gönderir göndermez sana yolluyorlar ürünü