Telefon Tavsiyesi LG g2 vs nexus5

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
LG g2 vs nexus5
LG G2 mi yoksa nexus5mi almalıyım

smh60

smh60

Üye
Bir telefondan beklentilerin neler ? Bunları söylersen arkadaşlar daha yardımcı olacaktır

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
butun oyunlari acsin kamera guzel olsun seside iyi olsun yeter

Kingmortall

Kingmortall

Üye

ikiside donannım hız bakımından neredeyse aynı ama lg g2 kamera 13 mp karar sana kalmış eğer aradaki 5 mp yı kafaya takmam diyosan nexus 5 biraz daha hızlı

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi

ikiside donannım hız bakımından neredeyse aynı ama lg g2 kamera 13 mp karar sana kalmış eğer aradaki 5 mp yı kafaya takmam diyosan nexus 5 biraz daha hızlı
8mpde yeter ozaman nexus5 aliyim saol

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
skylinegti

skylinegti

Üye
eğer güncelleme takıntın varsa nexus 5 ama diğer bütün yönlerden g2 derim...

The Shadow

The Shadow

Üye
Sana göre nexus 5 daha iyi ;)

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
cortex47

cortex47

Üye
Ben LG G2'yi seçerdim. Daha çok LG gibi davranılmış. Nexus ise LG fabrikaları kullanılmış bir Google telefonu. Google ne istemişse o. Arayüz olarak LG bence daha güzel. Ama güncelleme sizin için önemli anladığım kadarıyla, o yüzden sizin için Nexus 5.

• Beğen
avast

avast

Üye
aynen guncelleme takıntın varsa nexus 5 birinci sırada suanda 4.4.4 de geldi bugun ota ile bakalım 25-26 sındada 4.5 yada 5.0 tanıtılacak diyorlar :D

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Beyler nexus 5 gun sonunu gorur mu normal kullanimda yani?

fk555897

fk555897

Üye
Güncelleme desteği, stabilite gibi konularda Nexus 5 önde. Kamera, tasarım gibi konularda da G2 önde.

avast

avast

Üye
Beyler nexus 5 gun sonunu gorur mu normal kullanimda yani?
sabah 7 de cıkarıyordum aksam 8 e kadar göturuyordu beni 3 3.5 ekran suresiyle ya söyle bi olay var mesela g2 cok guzel cihaz ha kasa biraz gıcırtı yapıyo ama hoş bence ama g2 de muzik caları ac arkada google play muzik calısıyo nexusta boyle degil bunlar bence - g2 icin ama tabi yoldan gecen birine sorsanız g2 der cicili bicili :D aynı ekran nerdeyse ama g2 nin renkleriyle oynanmıs daha parlak gorunuyo yanı degişik seyler var tercih meselesi ben aldım memnunum

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
lg g2 ezer geçer:ehe

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5.

• Beğen
Tepkiler: avast ve Mücteba