Haber Android 4.4.3 güncellemesi alacak cihazlar

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Oh ne güzel güncelleme alıyonuz :(

• Beğen
Tepkiler: avast ve The Shadow
Invoke

Invoke

Üye
4.4.4 de radio güncellendi. Bir de ufak tefek buglar kapatılmıştır. Başka bir olayı yok.

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
4.4.4 de radio güncellendi. Bir de ufak tefek buglar kapatılmıştır. Başka bir olayı yok.
Radio farkinida girmedim ben abi sanki apartman boslugunda jammer var evde cekiyo evden cikiyorum telefon tek cizgi cekiyo apartmandan cikar cikmaz full cekiyo :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Radio farkinida girmedim ben abi sanki apartman boslugunda jammer var evde cekiyo evden cikiyorum telefon tek cizgi cekiyo apartmandan cikar cikmaz fu ll cekiyo :D
Aynen simdiye kadar kullandigim tum telefonlarda oyle benim :D

Invoke

Invoke

Üye
Radio farkinida girmedim ben abi sanki apartman boslugunda jammer var evde cekiyo evden cikiyorum telefon tek cizgi cekiyo apartmandan cikar cikmaz fu ll cekiyo :D

Bi bak, belki vardır. :D

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
4.4.3 hatta 4.4.4 bize carbon rom,VanirOS, AOKP,beanstalk aracılığıyla gelmeye başladı bile :oke:

PriZm

PriZm

Üye
4.4.3 ve 4.4.4 sadece bug fix güncellemeleri.Asıl büyük değişiklik Android 4.5 ile, Art'ın Dalvik'in yerini alması ile olacak.

• Beğen
avast

avast

Üye
4.4.3 ve 4.4.4 sadece bug fix güncellemeleri.Asıl büyük değişiklik Android 4.5 ile, Art'ın Dalvik'in yerini alması ile olacak.
merakla onu bekliyoruz bana gore 4.4,2 le hic bi farki yok 4,5 yada 5,0 gelsin :ehe

fk555897

fk555897

Üye
Note 2 almayacak mı?

MaxipmaN

Üye
note2 4.2.2yi atladı belki 4.4.4 falan verirler s3un adı gecmez de note2 almalıydıbi de samsung acıklaması degil ki bu s4 s5 note3un alacagını babannem bile tahmin eder

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
mertekin34

mertekin34

Üye
Tüh S4 minide almıyor güncellemeyi. Neyse Allahtan 4.4.2 güncellemesini bu ay alacaz :D

02samsat

02samsat

Üye
Sony xperia z1 alacak mi acaba

Üst Alt