avast
Üye
Yayinlanmis olmasi lazimdi ben bugun 4.4.4 yukledimsanirim bize direk vercekler baksana
ne 4.4.3 nede 4.4.4 geldi

Yayinlanmis olmasi lazimdi ben bugun 4.4.4 yukledimsanirim bize direk vercekler baksana
ne 4.4.3 nede 4.4.4 geldi

ama 4.4.4 de bi numara yok sanırımOh ne güzel güncelleme alıyonuz![]()
gerci art da denemedim mert denediyse yazsın bide daha hiç otayla guncellemedim ben yaRadio farkinida girmedim ben abi sanki apartman boslugunda jammer var evde cekiyo evden cikiyorum telefon tek cizgi cekiyo apartmandan cikar cikmaz full cekiyo4.4.4 de radio güncellendi. Bir de ufak tefek buglar kapatılmıştır. Başka bir olayı yok.

Aynen simdiye kadar kullandigim tum telefonlarda oyle benimRadio farkinida girmedim ben abi sanki apartman boslugunda jammer var evde cekiyo evden cikiyorum telefon tek cizgi cekiyo apartmandan cikar cikmaz fu ll cekiyo![]()

Ben basta biraz huylandim 5-6 defa denedim ama surekli oluyo yuh be dedimAynen simdiye kadar kullandigim tum telefonlarda oyle benim![]()

AynenBen basta biraz huylandim 5-6 defa denedim ama surekli oluyo yuh be dedim![]()

Radio farkinida girmedim ben abi sanki apartman boslugunda jammer var evde cekiyo evden cikiyorum telefon tek cizgi cekiyo apartmandan cikar cikmaz fu ll cekiyo![]()

Bi bak, belki vardır.![]()

merakla onu bekliyoruz bana gore 4.4,2 le hic bi farki yok 4,5 yada 5,0 gelsin4.4.3 ve 4.4.4 sadece bug fix güncellemeleri.Asıl büyük değişiklik Android 4.5 ile, Art'ın Dalvik'in yerini alması ile olacak.

4.4.2yi zor aldı hocam bu imkansizTüh S4 minide almıyor güncellemeyi. Neyse Allahtan 4.4.2 güncellemesini bu ay alacaz![]()