s5 internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
s5 internet sorunu
arkadaslar s5 internet konusunda zayif mi bi siteye girmek icin bile dakikalarca bekliyorum faceboka giricem giremiyorum arkadasta nokia c5 var adam dalga gecmeye basladi benim telefon cekmiyor arkadasin c5 full cekiyor ayni yerde olmamiza ragmen bu sıkıntılar neden bi yardim

fk555897

fk555897

Üye
3G'den mi giriyorsun Wi-Fi'dan mı?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
3G'den mi giriyorsun Wi-Fi'dan mı?
3 g den giriyorum kardesbide telefon 5 dakia video cekiyor acaba kalite ile alakalimi ??bide internette gezerken telefon cok ısınıyor rahatsiz edecek derecede videolarini izlemistim ısınma falan yok diyolardi telefon yaniyor mubarek yardim edin arkadaslar

ismailozcn

ismailozcn

Üye
videoyu 4k çekiyorsan ondan dır
bu ısınma sorunu yazılımsal dır.Güncelleme ile düzelir.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
fuko08

fuko08

Üye
2k video tum telefonlarda sıkıntı. 1080p çek farkı anlamazsın. Az çekmesinin nedeni antenden veya gsm operatöründen olabilir. Isınma sorununu aşmak için güç tasarrufunu açabilirsin.

• Beğen
dehlo

dehlo

Üye
mrb arkadasim samsung 5s internet gayet guzel ancak kulandigin sebekden tlf ayarlarini iste vap degilde internt olmasi gereiyor aksi taktirde hem yavas ve bazi programlarda internet yok diye biliyor ayrica arka planda acik biraktigi programlari kapat guncellemelerin yap ve onemliside kulandigi sebekenii senin bulundugun blgedeki kalitesidir bazi bolgelerde turkcell guzelken bazilarida bu degisiyor ben avea kullaniyorm bende guzel benim yanimda turkcell var berbat bolgeye gore degisiyor tsk.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
yav bide cift tiklayinca yakinlastiriyo bu nasil degistiricem bunun ayarini yardim edin kafayi yedim

fk555897

fk555897

Üye
  • Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
cok ısınıyo bu telefon ya ısıtıcı niyetine kullaniyorum butun guncellemeler tamam arka planda acik uygulama yok internette gezerken bile cok isiniyor

fk555897

fk555897

Üye
cok ısınıyo bu telefon ya ısıtıcı niyetine kullaniyorum butun guncellemeler tamam arka planda acik uygulama yok internette gezerken bile cok isiniyor
Telefon şarja takılıysa normal onun dışında çok aşırı ısınıyorsa servise götürmeni öneririm.

byAndroid

byAndroid

Üye
S5 su gecirmiyo demi kardesim tut cesmenin altina suda hemen sogur. Turk cozumu budur

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar simdide youtubeden video acmiyor bu video oynatilamadi diyor normal tarayici ve google crhome acmiyor programdan aciyorum oda acmiyor hep sıkıntı hep sıķıntı nasil halledicem ve bluetooht ile muzik atamiyorum muzikcalara girdim ustune basık tutuyorum olmuyor ya kafayi sıyırcam

Son düzenleme:
tarik8

tarik8

Üye
video olayı flash player destekli olmadığı için
flash player yükle bir de dolphin tarayıcı indir

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt