Avatar yarışmasında vermedin mi?:D yok. :D banlandım ya :D
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Avatar yarışmasında vermedin mi? Genişletmek için tıkla ... yok. banlandım ya
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: yok. banlandım ya Genişletmek için tıkla ... Bende ban attırmıştım Oy sayısını merak ediyordum acaba kaç alırdım
-qarapapaq-' Alıntı: yok. banlandım ya Genişletmek için tıkla ... Bende ban attırmıştım Oy sayısını merak ediyordum acaba kaç alırdım
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Bende ban attırmıştım Oy sayısını merak ediyordum acaba kaç alırdım Genişletmek için tıkla ... az @kim' Alıntı: Selam Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam. BrainHacker' Alıntı: Selamin Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam.
0MG90' Alıntı: Bende ban attırmıştım Oy sayısını merak ediyordum acaba kaç alırdım Genişletmek için tıkla ... az @kim' Alıntı: Selam Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam. BrainHacker' Alıntı: Selamin Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam.
shooter9112833 Üye The Nightmare' Alıntı: aleykum selam@@kim sen siteye ne zaman üye oldun Genişletmek için tıkla ... 2014 başlangıç
The Nightmare' Alıntı: aleykum selam@@kim sen siteye ne zaman üye oldun Genişletmek için tıkla ... 2014 başlangıç
BrainHacker Üye The Nightmare' Alıntı: iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Iyim Allaha sükür
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: az Aleyküm Selam. Aleyküm selam. Genişletmek için tıkla ... Bi daha olsun görürüz
-qarapapaq-' Alıntı: az Aleyküm Selam. Aleyküm selam. Genişletmek için tıkla ... Bi daha olsun görürüz
BrainHacker Üye Bardak kirdim 3 gün önce süpürdüm kirilan yeri az önce ayama batti. Süpürkeyi yenilemek lazim herhalde cemkiyor daha
Bardak kirdim 3 gün önce süpürdüm kirilan yeri az önce ayama batti. Süpürkeyi yenilemek lazim herhalde cemkiyor daha
shooter9112833 Üye The Nightmare' Alıntı: Hiç senin adın ne Genişletmek için tıkla ... Ne zaman üye olduğumu sordun dedim ne olmuş? Adım Volkan
The Nightmare' Alıntı: Hiç senin adın ne Genişletmek için tıkla ... Ne zaman üye olduğumu sordun dedim ne olmuş? Adım Volkan