@Anil-D ıda harcadılar :) Yok la açtırdı adam
Enpatsu Shakugan Üye windos' Alıntı: @Anil-D ıda harcadılar Genişletmek için tıkla ... Yok la açtırdı adam
Enpatsu Shakugan Üye windos' Alıntı: ben de söyledim bütün mesajlarımı silin diye Genişletmek için tıkla ... Nasi la @kfahaa daki tüm mesajların silinmesini mi istiyon
windos' Alıntı: ben de söyledim bütün mesajlarımı silin diye Genişletmek için tıkla ... Nasi la @kfahaa daki tüm mesajların silinmesini mi istiyon
Enpatsu Shakugan Üye windos' Alıntı: siyceye söyle kedi kuyruk kızartması yapsın Genişletmek için tıkla ... Uğrarsa söylerim
windos' Alıntı: siyceye söyle kedi kuyruk kızartması yapsın Genişletmek için tıkla ... Uğrarsa söylerim
The Shadow Üye windos' Alıntı: sınırsız ban almışım nabıyım mesajı konuların buraya faydası olmasın Genişletmek için tıkla ... Cok iyi niyetlisin
windos' Alıntı: sınırsız ban almışım nabıyım mesajı konuların buraya faydası olmasın Genişletmek için tıkla ... Cok iyi niyetlisin
Enpatsu Shakugan Üye windos' Alıntı: sınırsız ban almışım nabıyım mesajı konuların buraya faydası olmasın Genişletmek için tıkla ... Aynı şeye benzedi beni işten kovan patrona inşallah işin rast gitmez dedim ona benzedi
windos' Alıntı: sınırsız ban almışım nabıyım mesajı konuların buraya faydası olmasın Genişletmek için tıkla ... Aynı şeye benzedi beni işten kovan patrona inşallah işin rast gitmez dedim ona benzedi
The Shadow Üye windos' Alıntı: teveccünüz ifenim bilerek koydum buranın adminleri kadar olmasada çok iyi niyetliyimdir ! Genişletmek için tıkla ... Haklisin
windos' Alıntı: teveccünüz ifenim bilerek koydum buranın adminleri kadar olmasada çok iyi niyetliyimdir ! Genişletmek için tıkla ... Haklisin
Enpatsu Shakugan Üye windos' Alıntı: teveccünüz ifenim bilerek koydum buranın adminleri kadar olmasada çok iyi niyetliyimdir ! Genişletmek için tıkla ... Hayatta sevmediğim 2 şey biri sebze yemekleri 2 adminler
windos' Alıntı: teveccünüz ifenim bilerek koydum buranın adminleri kadar olmasada çok iyi niyetliyimdir ! Genişletmek için tıkla ... Hayatta sevmediğim 2 şey biri sebze yemekleri 2 adminler
Enpatsu Shakugan Üye windos' Alıntı: sen gelmiyon mu bizim oraya ? Genişletmek için tıkla ... Sizin ora nere la ?
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: Sizin ora nere la ? Genişletmek için tıkla ... Yazarsam benimde sonum furkan gibi olur simdi
The Nightmare' Alıntı: Sizin ora nere la ? Genişletmek için tıkla ... Yazarsam benimde sonum furkan gibi olur simdi
The Shadow Üye windos' Alıntı: ban alma sebebim olan site Genişletmek için tıkla ... Ama profile yazdigini hala silmemisler
windos' Alıntı: ban alma sebebim olan site Genişletmek için tıkla ... Ama profile yazdigini hala silmemisler
Enpatsu Shakugan Üye windos' Alıntı: ban alma sebebim olan site Genişletmek için tıkla ... He bilmem ki site çok yavaş çalışıyor telefonda pc alınca uğrarım oraya
windos' Alıntı: ban alma sebebim olan site Genişletmek için tıkla ... He bilmem ki site çok yavaş çalışıyor telefonda pc alınca uğrarım oraya
The Shadow Üye Bu murtezanin 1.000.000 luk ban paketine benzedi laga giriyo ya Bu da laga gircek ban acilcak
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Bu murtezanin 1.000.000 luk ban paketine benzedi laga giriyo ya Bu da laga gircek ban acilcak Genişletmek için tıkla ... Aynen
The Shadow' Alıntı: Bu murtezanin 1.000.000 luk ban paketine benzedi laga giriyo ya Bu da laga gircek ban acilcak Genişletmek için tıkla ... Aynen
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: furkan sıfırdan başlasan bile banlarlarmı yinetamam Genişletmek için tıkla ... Arka arkaya cok hesap acti farkederlerse banlarlar yine. 1-2 ay sonra gelse fazla caktirmasa unuturlar buyuk bi ihtimalle
The Nightmare' Alıntı: furkan sıfırdan başlasan bile banlarlarmı yinetamam Genişletmek için tıkla ... Arka arkaya cok hesap acti farkederlerse banlarlar yine. 1-2 ay sonra gelse fazla caktirmasa unuturlar buyuk bi ihtimalle
The Shadow Üye windos' Alıntı: o şeref..... ne yapcağı belli olmaz beni kimse unutamaaaaaaazzzzzzzzzz laaaaaaaaaaaaaaaan Genişletmek için tıkla ... 1 yil sonra eger ban yememis olursam @kfahaa kimdi diye anket acacam
windos' Alıntı: o şeref..... ne yapcağı belli olmaz beni kimse unutamaaaaaaazzzzzzzzzz laaaaaaaaaaaaaaaan Genişletmek için tıkla ... 1 yil sonra eger ban yememis olursam @kfahaa kimdi diye anket acacam