Evet hem kitkat hemde Knock kode guncellemesini yaptım ve orjinal rom.yaklaşık 800 900 hatta daha fazla boş alan olması gerek güncelleme yaptın mı orjinal rommu
bunları nasıl görebilir ve kapatabilirim?Arka planda açık uygulama olabilir face twitter gibi

ama performans artışı varKitkattan once.o ram civari bende 1gb bile olurdu sarjda daha uzun giderdi. Kitkatin azizligine.ugradik diyelim kitkat daha cok ram kullaniyor sarjda buna.bagli cabuk bitiyor. Clean master batttery doctor kullan bence degisen pek bisey olmaz ama hic olmazsa arkaplan uyg. Kapatir performans yonunden skintin varsa onu cozer![]()
Kasılma söz konusu değilde şarj bu yüzden daha çabuk gidiyor diye takıntı oluyor bende.Benimde ayni ama tel hc rahatsiz etmiyo yavslik yok neden takinti ettin kardesim bi kasilma soz konusumu ?
Daha 1 GB yi görmedim en fazla 900 lere çıktı.Kitkattan once.o ram civari bende 1gb bile olurdu sarjda daha uzun giderdi. Kitkatin azizligine.ugradik diyelim kitkat daha cok ram kullaniyor sarjda buna.bagli cabuk bitiyor. Clean master batttery doctor kullan bence degisen pek bisey olmaz ama hic olmazsa arkaplan uyg. Kapatir performans yonunden skintin varsa onu cozer![]()
bende öyle yapıyorum açık hiç birşey birakmiyorum hepsini kapatıyorum ciktigimda.Benim kitkat tan sonra ne ram nede pil sorunu yaşadım yalnız menü tuşuna basarak tüm açık olan uygulamaları sürekli kapatırım kullanmadigim zaman
bakayim varsa bir program denerim, var mi onerisi olan?bir ram manager indir pro versiyonlarını öyle dene yada farklı programlardan boş rame bak cleanerdan felan
ama performans artışı var
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

:
Rom yüklemeyi düşünmüyorum.g3 romu yükle forumda yükleyen var ama ram performansı nasıl onu bilmiyom
FMR memory cleaner ı kullan arada rami boşalt ozmn gör 1 gb yi

Orası oyle ama şarj çabuk biter psikolojisi oluşuyor insanda.Ya zaten bu telefonun performansi en ust seviyede ram 400e inse bile telefon akiyor valla![]()
denedim be 1.02 gb boş alan kaldıFMR memory cleaner ı kullan arada rami boşalt ozmn gör 1 gb yi
sağol kardeşim