G2 ram hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
G2 ram hakkında
Hayırlı akşamlar. Telefonumda hiçbir uygulama açık olmadığı halde ram 300 400 lerde en en fazla 600 oluyor nedendir bu acaba? 2GB ramdan o kadarının kalması normal değil bence?

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
yaklaşık 800 900 hatta daha fazla boş alan olması gerek güncelleme yaptın mı orjinal rommu

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
kitkatdan öncedemi aynıydı

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Pek dikkat etmedim teli aldıktan 4 5 gün sonra kitkat geldi yani rama bakmadım.

tatar1926

Üye
Arka planda açık uygulama olabilir face twitter gibi

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Benimde ayni ama tel hc rahatsiz etmiyo yavslik yok neden takinti ettin kardesim bi kasilma soz konusumu ?

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Kitkattan once.o ram civari bende 1gb bile olurdu sarjda daha uzun giderdi. Kitkatin azizligine.ugradik diyelim kitkat daha cok ram kullaniyor sarjda buna.bagli cabuk bitiyor. Clean master batttery doctor kullan bence degisen pek bisey olmaz ama hic olmazsa arkaplan uyg. Kapatir performans yonunden skintin varsa onu cozer :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Android işletim sistemi ni tek bu yüzden sevmiyorum işte ram ı düzgün kullanamıyor. Ios ve WP Super bu konuda

tatar1926

Üye
Benim kitkat tan sonra ne ram nede pil sorunu yaşadım yalnız menü tuşuna basarak tüm açık olan uygulamaları sürekli kapatırım kullanmadigim zaman

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
bir ram manager indir pro versiyonlarını öyle dene yada farklı programlardan boş rame bak cleanerdan felan
Kitkattan once.o ram civari bende 1gb bile olurdu sarjda daha uzun giderdi. Kitkatin azizligine.ugradik diyelim kitkat daha cok ram kullaniyor sarjda buna.bagli cabuk bitiyor. Clean master batttery doctor kullan bence degisen pek bisey olmaz ama hic olmazsa arkaplan uyg. Kapatir performans yonunden skintin varsa onu cozer :)
ama performans artışı var
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Benimde ayni ama tel hc rahatsiz etmiyo yavslik yok neden takinti ettin kardesim bi kasilma soz konusumu ?
Kasılma söz konusu değilde şarj bu yüzden daha çabuk gidiyor diye takıntı oluyor bende.
Daha 1 GB yi görmedim en fazla 900 lere çıktı.
Benim kitkat tan sonra ne ram nede pil sorunu yaşadım yalnız menü tuşuna basarak tüm açık olan uygulamaları sürekli kapatırım kullanmadigim zaman
bende öyle yapıyorum açık hiç birşey birakmiyorum hepsini kapatıyorum ciktigimda.
bir ram manager indir pro versiyonlarını öyle dene yada farklı programlardan boş rame bak cleanerdan felan

ama performans artışı var
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bakayim varsa bir program denerim, var mi onerisi olan?

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
g3 romu yükle forumda yükleyen var ama ram performansı nasıl onu bilmiyom

The SLayeR

The SLayeR

Üye
FMR memory cleaner ı kullan arada rami boşalt ozmn gör 1 gb yi

• Beğen
Tepkiler: 134ugurcan
FK5896

FK5896

Üye
bende ilk teknosada gördüğümde şaşırmıştım 1,4 gibi rakam beklerken.. ama hiç kasmıyordu kesinlikle :)

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Ya zaten bu telefonun performansi en ust seviyede ram 400e inse bile telefon akiyor valla :D

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
(:(:(:(:
g3 romu yükle forumda yükleyen var ama ram performansı nasıl onu bilmiyom
Rom yüklemeyi düşünmüyorum.

Tamam deniyorum :)
Ya zaten bu telefonun performansi en ust seviyede ram 400e inse bile telefon akiyor valla :D
Orası oyle ama şarj çabuk biter psikolojisi oluşuyor insanda.

134ugurcan

134ugurcan

Üye
Aynı sorun bendede var telefon daha dün aldım ram en fazla 700 falandı
denedim be 1.02 gb boş alan kaldı :) sağol kardeşim :)

fk555897

fk555897

Üye
Clean Master programını yükleyip temizlemeyi dene. Ekrandaki Widget'ları azalt. 600 MB boş RAM normal değil. Benim Note 2'de bile 1GB'a yakın boş yer var.

Takipçi Satın Al

Üst Alt