The Shadow
Üye
2 kelime ile özetledin.![]()

2 kelime ile özetledin.![]()

Benimde imkanım yok. 2 dakika zor açıyor bi sayfayı.Benim imkanım olsa ne paylaşımlar yapardım![]()

İmkani her zaman kendin yaratirsinBenim imkanım olsa ne paylaşımlar yapardım![]()

Oraya devralmak istiyorum.Ha bi de o varMaxi magazin bolumune senden baska giren yok konu acmaya
![]()

Wifiden yapılır birde telefonun hızlı ben bu telefonla ne paylaşım yapabilirim kiBenimde imkanım yok. 2 dakika zor açıyor bi sayfayı.![]()

Like+İmkani her zaman kendin yaratirsin![]()
Maxi Magazin bolumu yakinda Mürteza16 diye degistirilecek
Oraya devralmak istiyorum.![]()

Wifi gündüz sıkıntılı. Handlerden yapıyorum. Handler yavaş olsada telefon hızlı.Wifiden yapılır birde telefonun hızlı ben bu telefonla ne paylaşım yapabilirim ki![]()

Nete girmene yeterc5 ile ne yapmamı bekliyorsunuz![]()
Baska bi seye ihtiyacin yok zaten 
Zte blade yok muydu sendeWifi gündüz sıkıntılı. Handlerden yapıyorum. Handler yavaş olsada telefon hızlı.![]()

Maxicepin opera mini sürümü pek kapsamlı değil masaustu sürüm o kadar yavaş ki açılması çok uzun sürüyor işkence resmenNete girmene yeterBaska bi seye ihtiyacin yok zaten
![]()
Ben orada moderator olsam yeter.Maxi Magazin bolumu yakinda Mürteza16 diye degistirilecek![]()
Bugün bi magazin haberi aldım. Paylaşsam banlanırdım.

Mod olsan kesin paylasirsin sen onuBen orada moderator olsam yeter.Bugün bi magazin haberi aldım. Paylaşsam banlanırdım.
![]()

Evet, zte blade orange san francisco var.Zte blade yok muydu sende![]()

SüperMaxiLifeBen orada moderator olsam yeter.Bugün bi magazin haberi aldım. Paylaşsam banlanırdım.
![]()

Mobil still kullan.Maxicepin opera mini sürümü pek kapsamlı değil masaustu sürüm o kadar yavaş ki açılması çok uzun sürüyor işkence resmen
Aynen.Mod olsan kesin paylasirsin sen onu![]()
MaxiCep sallanır ama. 
Mobil stile geçiş yapılamıyor ozan abide söyledi yakında düzeltirler umarımMobil still kullan.