Telefon Tavsiyesi wp ye geçmenin zamanı geldimi

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Market gelişimi hızını çok önemsemiyorum diyorsan ve sistem hızının yavaşlığından haberdarsan gir derim. Öbür türlü pişman olursun. Ben bunların bilincinde olarak aldım ve zevkle kullanıyorum. Sonra bazı arkadaşlar gibi arabeske bağlayıp pişmanlık konuları açarak buraları batakhane misali acıların diyarına çevirebilirim diyorsan girme bu işe kardeşim.
Çok haklısın hocam ;)

Emre

Üye
Hocam wp kullanıyor musun sen. O zaman anlarsın işte ayrıca o telefonda SnapDragon 400 var. Performans ta ram önemli değil o kadar wp de. Arkadaş gitsin incelesin. Telefonu eline alınca Bile kaliteyi fark edersin.Huawei Çin değil mi sanki. General mobile eskiden ABD şirketiydi. Sonra Çinliler aldı şimdi de Türklerde diye biliyorum. Gidin arkadaş incelesin görsün. Hangisi daha akıcı.
Evet kullandim Nokia icin fakat uygulamalar sıkıntısı yüzünden terk etim Arayüzü guzel 3310 gibi birşeydi mağazası ozaman :D

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Evet kullandim Nokia icin fakat uygulamalar sıkıntısı yüzünden terk etim Arayüzü guzel 3310 gibi birşeydi mağazası ozaman :D
Sen kötü zamanında kullanmışsın. Şimdi mağaza gayet iyi.

lost68

lost68

Üye
525 al sıkıntı yaşamazsın

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Wp 9 ile eh belki 10 yıl önceki özelliker gelir

byAndroid

byAndroid

Üye
630 yeni cikti ama cok elestiri aldi 512 mb ramin yuzunden. Zaten bencede almali 512 mb la yapabilcegin seyler sınirli ben olsam 525 alirdim fiyatida cok uygun. Hem wp cok stabil ve guzel bir isletim sistemi

Emre

Üye
Sen kötü zamanında kullanmışsın. Şimdi mağaza gayet iyi.
bide Akıllı telefon diyorlardı Gördük 3310 Dokunmatik şekli simdi iyi yine mağaza filan birde nokia x çıkardi kimliksiz android 4.1.2 AOSP Sistemli amaçları microsoftun servislerini tanitmak ve Windows Phoneye daha fazla kullanıcı çekmek :)

Nokia N9 meego diye harika bir telefon vardı çok stabil bir sistemdi yazık ettiler
şuan nokia n9daki arayüzü Asha ve X serisinde kullanıyor dikkat ederseniz

Nokia 808 41mp kamera Belle Os aslında 2002-2004 ilk akilli telefon olarak Cikan symbian işletim sisteminin gelişmiş hali belle os olarak çıkdı onada yazık etiller

Android İOS Windows Phone yoken Nokia vardi efsane telefon üreticisi

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ah N9 ah o kadar karizmatik telefon ve çok güzel bir işletim sistemi olan Meego.
Gerçekten yazık oldu o efsaneye.(androitin fişini çekecek bir işletim sistemiydi.)
Az mağazaya özenselerdi ve donanımı bir tık yukarı atsalardı şu anda ne ios , ne andro id , ne wp8 diye tartışması yapmazdık.

emz

emz

Üye
eyv. kardeş şu anki bütçem 530 tl 600e çıkartabilirsem 630 olmassa 520 alcam

Alabiliyorsan 630 al. Ama olmaz dersende 520 değil 525 al. Tek farkları ram. O da 525 i üstün kılıyor.

Telgrafla gönderildi.

goktas19

goktas19

Üye
Windows Phone platformunda 512 MB Ram sıkıntısı var bu olay canını sıkabilir, 525(1 GB Ram, ve fiyatı 499tl) al derim. Windows Phone 8,1 en geç yaz sonunda alırsın.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
bide Akıllı telefon diyorlardı Gördük 3310 Dokunmatik şekli simdi iyi yine mağaza filan birde nokia x çıkardi kimliksiz android 4.1.2 AOSP Sistemli amaçları microsoftun servislerini tanitmak ve Windows Phoneye daha fazla kullanıcı çekmek :)

Nokia N9 meego diye harika bir telefon vardı çok stabil bir sistemdi yazık ettiler
şuan nokia n9daki arayüzü Asha ve X serisinde kullanıyor dikkat ederseniz

Nokia 808 41mp kamera Belle Os aslında 2002-2004 ilk akilli telefon olarak Cikan symbian işletim sisteminin gelişmiş hali belle os olarak çıkdı onada yazık etiller

Android İOS Windows Phone yoken Nokia vardi efsane telefon üreticisi
3310 un dokunmatik şekli ne demek ya.Arkadaşlar 525 ve 630'u yan yana koyduğumuzda çok farklı oluyor. 630'un ekranı sanki üst seviye bir telefon ekranı gibi. Ayrıca GG3 ile çok sağlam ah şuna 1gb ram koysaydın ne olurdu.

R.A.M

R.A.M

Üye
Eğer oyun oynamazsan 630 rahat yeter

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

R.A.M

R.A.M

Üye
Ayrıca htc 8x de düşünebilirsin

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
500 600 arasında android çok fena kasar. O yüzden android alma

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
500 600 arasında android çok fena kasar. O yüzden android alma

Kasar dediğin cihaz o fiyata temiz s3 alınır . Ve eminim 1gb çok yeter . Yetmez dersen google ve samsung paketini sil . Bak 512 mb ram nasıl yeterli . Wp de bırak rootu arayüz Bile değişmez . 3 yılda arkaya resim geliyor .

• Beğen
Tepkiler: Dede ve İnternettin HOCA

Emre

Üye
Ah N9 ah o kadar karizmatik telefon ve çok güzel bir işletim sistemi olan Meego.
Gerçekten yazık oldu o efsaneye.(androitin fişini çekecek bir işletim sistemiydi.)
Az mağazaya özenselerdi ve donanımı bir tık yukarı atsalardı şu anda ne ios , ne andro id , ne wp8 diye tartışması yapmazdık.
aynen Nokia n9 gibi üstün cihaz çıkmaz birdaha meego - tizen os olarak devam ediyor samsungla çok yazık çok
Nokiayda yaptığı hatanın farkında ashayı meego arayüzüne benzetmeye çalışmış

3310 un dokunmatik şekli ne demek ya.Arkadaşlar 525 ve 630'u yan yana koyduğumuzda çok farklı oluyor. 630'un ekranı sanki üst seviye bir telefon ekranı gibi. Ayrıca GG3 ile çok sağlam ah şuna 1gb ram koysaydın ne olurdu.
Bu demek :D
Nokia fanı isen Haber - Nokia XL Türkiye'de Şatışa Çıktı - MaxiCep daha geniş ram android ve flaş kamera 599.tl

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
525 al 520 deyil.

alical33

alical33

Üye
Kasar dediğin cihaz o fiyata temiz s3 alınır . Ve eminim 1gb çok yeter . Yetmez dersen google ve samsung paketini sil . Bak 512 mb ram nasıl yeterli . Wp de bırak rootu arayüz Bile değişmez . 3 yılda arkaya resim geliyor .
S3 kasmaz yani ha note 3 kulladım o bile kasıyırdu sen s3den bahsediyordun android olduğu surece belli bi sure sonra kasmaya başlar kasmıyor diyen yalan söyler bu kadar net

• Beğen
Tepkiler: technocu1
runo6

runo6

Üye
Wp candır :)

Üst Alt