Uygulama Tema Nasıl Yaplır ( GM Discovey )

Sponsorlu Bağlantılar

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
Tema Nasıl Yaplır ( GM Discovey )
GM Discovery telefonuma kendim tema tasarlamak istiyorum bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım etsin. İkon konusunda çok iyimdir photo shopu çok iyi kullanırım. Yapamazsın zor bu işler demeyin işi bilen arkadaşlar yardımcı olursa hem ben öğrenirim hem de öğrenmek isteyen arkadaşlara çok iyi bir kaynak olur.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bir tema yapmak aylar surebilir sadece ikon yapmayla bitmeyebilir arka planlar vs…
Symbiandayken biraz ugrasmistim ve binlerce uygulama oldugu icin devamlı ikon eksiği bas gösteriyor bence hiç bulaşma derim ama kararlı gorunuyorsun kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: mahzunikaya
mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
Bir tema yapmak aylar surebilir sadece ikon yapmayla bitmeyebilir arka planlar vs…
Symbiandayken biraz ugrasmistim ve binlerce uygulama oldugu icin devamlı ikon eksiği bas gösteriyor bence hiç bulaşma derim ama kararlı gorunuyorsun kolay gelsin
Tavsiyen için teşekkürler arkadaşım ama bu işi öğretecek çıkar mı bilmem.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Tavsiyen için teşekkürler arkadaşım ama bu işi öğretecek çıkar mı bilmem.

Soyle yapabilirsin launcher kullaniyorsan launcher icin bir tema indir ve içindeki uygulama ikonlarini istediğin iconlarla değiştir hem senin içinde bir alıştırma olmus olur :)
Tabi uygulama paketleme imzalama islerinide ogrenmen lazim.
Sıfırdan baslayacagin icin biraz dediğim gibi ugrasarak isin az buçuk ucundan tutabilirsin ;)

• Beğen
mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
Soyle yapabilirsin launcher kullaniyorsan launcher icin bir tema indir ve içindeki uygulama ikonlarini istediğin iconlarla değiştir hem senin içinde bir alıştırma olmus olur :)
Tabi uygulama paketleme imzalama islerinide ogrenmen lazim.
Sıfırdan baslayacagin icin biraz dediğim gibi ugrasarak isin az buçuk ucundan tutabilirsin ;)
Denemeye başlıyorum teşekkürler arkadaşım.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
en iyi yardımcındır arkadaşım.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
temaile kastın tam olarak ne mesaj at bana

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
temaile kastın tam olarak ne mesaj at bana
Discovery telefonlarında kullanılan GNZ uzantılı temalardan bahsediyorum. Kendi ikonlarımla ve kendi tasarladığım duvar kağıdı ile tasarladığım tema.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bir tanesini gönderir misin

ölümüne

ölümüne

Üye
Herhangi bir gnz uzantılı temayı winrar ile açıp ikonları değiştirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mahzunikaya ve noss_bar
mürteza16

mürteza16

Üye
Sadece ikonları değiştirmekle iş bitmiyor aslında. Çünkü apk ile oynuyorsun. İmzalaman gerekir. Telefondan baş gösterici düzenlemeler yapman gerekir. Eğer gerçekten de kararlıysan sana en detaylı şekilde yardımcı olabilirim.

• Beğen
mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
Sadece ikonları değiştirmekle iş bitmiyor aslında. Çünkü apk ile oynuyorsun. İmzalaman gerekir. Telefondan baş gösterici düzenlemeler yapman gerekir. Eğer gerçekten de kararlıysan sana en detaylı şekilde yardımcı olabilirim.
Gerçekten kararlıyım arkadaşım laf olsun diye açmadı bu konuyu yardım edersen çok ama çok iyi olur.

mürteza16

mürteza16

Üye
Gerçekten kararlıyım arkadaşım laf olsun diye açmadı bu konuyu yardım edersen çok ama çok iyi olur.
Kardeşim şimdi sana özet olarak anlatayım. Anlamadığın yerleri sorabilirsin.

Öncelikle varolan bir temayı indir. Bunu çeşitli uygulamalar ile (pcde winrar, telde zarchiver olabilir. Ama kullanımından anlarsan apkeditorde olabilir.) aç. Açtıktan sonra içerisini baya karıştırman gerekir. Çünkü hepsi aynı yerde değil. İlk baş ikonların olduğu dosyayı bul. Kendi yaptığın veya bulduğun ikonlar ile temanın ikonlarını TEKER TEKER değiştir. Değiştirmek uzun sürebilir. Hepsini tek tek yaparken baya uğraşırsın. Benim saatlerimi alırdı. Muhtemelen seninde saatlerini alır. Hepsini değiştirdikten sonra ikon işi tamamlanmış olur. Şimdi bu yaptıklarını kaydet. Eğer ki ben sadece ikonları değiştiripte kullanmak istiyorum dersen kaydettikten sonra bunu imzala. İmzalama işini apkeditor kullanarak yapabilirsin. Artık yükleyip ikonları değişmiş şekilde kullanabilirsin. Ama diyorsanki bana sadece ikonları düzenlemek yetmez, arkaplanı falanda düzenlemek istiyorum dersen ikon düzenleme işinden sonra konuşabiliriz.

• Beğen
mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim şimdi sana özet olarak anlatayım. Anlamadığın yerleri sorabilirsin.

Öncelikle varolan bir temayı indir. Bunu çeşitli uygulamalar ile (pcde winrar, telde zarchiver olabilir. Ama kullanımından anlarsan apkeditorde olabilir.) aç. Açtıktan sonra içerisini baya karıştırman gerekir. Çünkü hepsi aynı yerde değil. İlk baş ikonların olduğu dosyayı bul. Kendi yaptığın veya bulduğun ikonlar ile temanın ikonlarını TEKER TEKER değiştir. Değiştirmek uzun sürebilir. Hepsini tek tek yaparken baya uğraşırsın. Benim saatlerimi alırdı. Muhtemelen seninde saatlerini alır. Hepsini değiştirdikten sonra ikon işi tamamlanmış olur. Şimdi bu yaptıklarını kaydet. Eğer ki ben sadece ikonları değiştiripte kullanmak istiyorum dersen kaydettikten sonra bunu imzala. İmzalama işini apkeditor kullanarak yapabilirsin. Artık yükleyip ikonları değişmiş şekilde kullanabilirsin. Ama diyorsanki bana sadece ikonları düzenlemek yetmez, arkaplanı falanda düzenlemek istiyorum dersen ikon düzenleme işinden sonra konuşabiliriz.
Anlatımın süper inan anladım zaten ikon işlerini halletim arka plan ve imzalam işini de anlatırsan çok iyi olacak. Aka plangaaliba other dosyasını için de?

Son düzenleme:
mürteza16

mürteza16

Üye
Anlatımın süper inan anladım zaten ikon işlerini halletim arka plan ve imzalam işini de anlatırsan çok iyi olacak. Aka plangaaliba other dosyasını için de?
Olabilir. Arkaplanıda aynı şekilde TEKER TEKER değiştirerek yapabilirsin. İmzalama işini yapabilmek için telefonuna apkeditor yükle. İmzalamayı bunla yapacağız. Daha sonra temanın olduğu dosyayı bul. Temanın içine GİRME. Temanın üstüne basılı tut. İmzala yazıyor. İmzala yazısına tıklayınca imzalar. Daha sonra .bak olarak bir dosya daha açar. Onu istersen sil. İmzalama işide bu kadar. Şimdi istediğin gibi kullanabilirsin. :)

• Beğen
Tepkiler: mahzunikaya ve Bahadir_fb
mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir. Arkaplanıda aynı şekilde TEKER TEKER değiştirerek yapabilirsin. İmzalama işini yapabilmek için telefonuna apkeditor yükle. İmzalamayı bunla yapacağız. Daha sonra temanın olduğu dosyayı bul. Temanın içine GİRME. Temanın üstüne basılı tut. İmzala yazıyor. İmzala yazısına tıklayınca imzalar. Daha sonra .bak olarak bir dosya daha açar. Onu istersen sil. İmzalama işide bu kadar. Şimdi istediğin gibi kullanabilirsin. :)
Gplay dan Apk editör indirdim fakat İngilizce Türkçe olanı yok mu?

mürteza16

mürteza16

Üye
Gplay dan Apk editör indirdim fakat İngilizce Türkçe olanı yok mu?
link:
imzalama: Temanın üstüne basılı tut. İmzala seçeneği çıkıyor. Ona tıkla. İmzalar. imzaladıktan sonra .bak dosyasını sil.

• Beğen
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Temayı indirip içini açıp kendin düzenleye bilirsiniz

• Beğen

Üst Alt