Haber 50 liraya akıllı telefon...

Sponsorlu Bağlantılar

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
    Konu Sahibi
50 liraya akıllı telefon...
Dünyanın en çok kullanılan web tarayıcılarından biri olan Firefox'u geliştiren Mozilla, şimdi de bu işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonları çok düşük bir ücretle piyasaya sunmayı planlıyor.
Şubat ayında Barselona'da gerçekleştirilen Mobil Dünya Fuarı'nda tanıtılan telefonlar şimdi de 25 dolar gibi çok düşük bir ücretle Doğu Asya ve Hindistan pazarında piyasaya sunulmaya hazırlanıyor.

Mozilla şirketi, Firefox işletim sistemi kullanarak ürettiği ucuz akıllı telefonlarla Apple gibi dev firmalara alternatif olmayı hedefliyor. Yeni modelin geliştirilmesinde öncü cep telefonu üreticileri ve operatörleriyle işbirliği yapıldı.
Hindistan'ın lider mobil telefon üreticilerinden Spice Telecom'un CEO'su Dilip Modi "Halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına, Mozilla'nın yeni akıllı telefonunu tanıtmaktan mutluluk duyacağız" dedi.
Bir milyon adet kullanıcı akıllı telefonlarında Firefox işletim sistemi kullanıyor. Mozilla, yeni ürününün düşük maliyeti ve bölgenin pazarlama-satış imkanları sayesinde bu rakamı 10 milyonun üzerine çıkarmayı hedefliyor.
Google Chrome'un en büyük rakiplerinden biri olan Mozilla Firefox, Chrome, Safari, Internet Explorer ve Opera ile en çok kullanılan web tarayıcılarından biri.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
pek fazla satılacağını zannetmiyorum

zombaka

zombaka

Üye
50 lira imiş ben alırım

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Türkiyeye gelirse alınabilir

Dün twitterda birisi almış vr tweet atmış
Firerfox'un offical hesabıda mention atmış :D ben alayım banada atarlar mı acaba diye düşündüm :P

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
50 liraya kapıdan girer 50 lira gümrükte eklenir olur 100 lira vergide eklense 150 lira ithalatçı firmada kar edecek oldumu 200 lira birde bunun mağazadaki fiyatı var 50 de ordan ekle etti sana 250 lira.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve muhammettvurucu

Kabız Civciv

Üye
deli telefon o

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
    Konu Sahibi
50 liraya kapıdan girer 50 lira gümrükte eklenir olur 100 lira vergide eklense 150 lira ithalatçı firmada kar edecek oldumu 200 lira birde bunun mağazadaki fiyatı var 50 de ordan ekle etti sana 250 lira.

:zzz:

Kabız Civciv

Üye
pessi haklı

Kabız Civciv

Üye
HAKLI İŞTE

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
yurt dışından alır pasaporta kayıt ettiririz ;)bir de bu telefon alınmaz bence çünkü işçilik ve parçalar çinden ona bakılırsa çın malı telefonlar da 70 80 e satılıyorsırf firefox os yi tanıtmak için yapılmış bir telefon ;)

0MG90

0MG90

Üye
Gereksiz ve bizim buraya gelmez bence

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Türkiye'ye gelmez :)

boran9999

boran9999

Üye
Bize göre değil çok ucuz.

• Beğen
Tepkiler: -Heisenberg- ve mehsevim
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Gelsin alırım. Kenarda bulunsun diye.

• Beğen
Tepkiler: -Heisenberg-
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Keşke yorum yapmadan haberi okusanız. Hindistan ve Doğu Asya'da çıkacak sadece.

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA
fk555897

fk555897

Üye
Telefon Türkiye'ye gelmeyecek. Gelse bile bir işe yarayacağını sanmam. Telefonun fiyatı çok iyi ancak stabilitesi nasıl olur videolar çıksın belli olur

The Shadow

The Shadow

Üye
Başlığı okuyunca ilk başta konunun gereksizlerde açıldığını sandım :naughty: Haber için :tşk:

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
50 tlye gelmez bu.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Takipçi Satın Al

Üst Alt