Tam yaz modeli bu da.. kaşının üstüne iğne sokmuş ya :D
NEXUS Üye Revengeful' Alıntı: Tam yaz modeli bu da.. Genişletmek için tıkla ... kaşının üstüne iğne sokmuş ya
NEXUS Üye -qarapapaq-' Alıntı: bana da "deldir, sana yakışır", diyorlar ama Genişletmek için tıkla ... deldir nolacak alt tarafı küpeli olursun
-qarapapaq-' Alıntı: bana da "deldir, sana yakışır", diyorlar ama Genişletmek için tıkla ... deldir nolacak alt tarafı küpeli olursun
Revengeful Emekli Yönetici -qarapapaq-' Alıntı: bana da "deldir, sana yakışır", diyorlar ama Genişletmek için tıkla ... Yahu gelecekte baba olacan yakışmaz
-qarapapaq-' Alıntı: bana da "deldir, sana yakışır", diyorlar ama Genişletmek için tıkla ... Yahu gelecekte baba olacan yakışmaz
Invoke Üye Revengeful' Alıntı: Yahu gelecekte baba olacan yakışmaz Genişletmek için tıkla ... O zaman çıkarırız.
Revengeful' Alıntı: Yahu gelecekte baba olacan yakışmaz Genişletmek için tıkla ... O zaman çıkarırız.
PALA. Üye minoo' Alıntı: Gayet yakışıyor ben beğeniyorum. Ayrıca ben de kulağımı deldirdim, sayılır mı? Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: Benim solda 3, sağda 1 tane var. Genişletmek için tıkla ... @Baydırman Harun abi hatun abı çıktı Güllü senin kulağı da deler, bana kalırsa 🔪 Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
minoo' Alıntı: Gayet yakışıyor ben beğeniyorum. Ayrıca ben de kulağımı deldirdim, sayılır mı? Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: Benim solda 3, sağda 1 tane var. Genişletmek için tıkla ... @Baydırman Harun abi hatun abı çıktı Güllü senin kulağı da deler, bana kalırsa 🔪 Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız