!!! CM browsers !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

emrexxx93

emrexxx93

Üye
    Konu Sahibi
!!! CM browsers !!!!
clean master ın internet tarayıcısı sadece 2 mb hızlı virüs programlı üstelik indirdiğiniz resim müzikleri hafıza kartına kaydediyor.. çok güzel bir uygulama tavsiye ederim şuan google play de bile yok !!

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Yönetici tarafından düzenlendi:

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: emrexxx93
aşian27

aşian27

Üye
Çok güzel bir tarayıcı ama yeni sekme açma tuşunu bulamadım. Linklerin üzerine tıklayıp yeni sekmede aç diyince yeni sekme açılıyor. Yani son görseldeki gibi 'New Tab' butonu yok.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Markette yokmu :D Kardes ben bu tarayiciyi 1 aydan fazladir kullaniyorum ustelik marketten indirdim gunaydin :D

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: emrexxx93
emrexxx93

emrexxx93

Üye
    Konu Sahibi
new tab butonu var ben kullanıyorum gayet basit bi program ama ingilizce olması biraz kotugoogle play de suan bu uygulama var fakat Türkiye ye sunulmuyo yani google playden inmyo ugraşmak lazm yapan var yapamayan var..
Çok güzel bir tarayıcı ama yeni sekme açma tuşunu bulamadım. Linklerin üzerine tıklayıp yeni sekmede aç diyince yeni sekme açılıyor. Yani son görseldeki gibi 'New Tab' butonu yok.

new tab butonunu açmak için ilk görsele bak sag altta 2 yazyo oraya tıkladıgında new tab ekranı gelir yani kısaca sag alt koseye tıklamn yeterli :)

• Beğen
Tepkiler: aşian27
aşian27

aşian27

Üye
new tab butonu var ben kullanıyorum gayet basit bi program ama ingilizce olması biraz kotugoogle play de suan bu uygulama var fakat Türkiye ye sunulmuyo yani google playden inmyo ugraşmak lazm yapan var yapamayan var..

new tab butonunu açmak için ilk görsele bak sag altta 2 yazyo oraya tıkladıgında new tab ekranı gelir yani kısaca sag alt koseye tıklamn yeterli :)

Sekmeler kısmına giriyorum, ordaki sekmeleri görüyorum ama 'New Tab' butonu yok malesef.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye

Kardeş siz şakamısınız? Bu uygulama markette en az 2 aydır var. Ve tamamen Türkçe. Ayrıyeten yeni sekme butonuda var. Telefonumdan bir kaç resmini atıyorum.

semihstr

Üye
Kardeş siz şakamısınız? Bu uygulama markette en az 2 aydır var. Ve tamamen Türkçe. Ayrıyeten yeni sekme butonuda var. Telefonumdan bir kaç resmini atıyorum.

Android market linkini atarmisin
Sl bakalım turkiyede varmiymis

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Android market linkini atarmisin
Sl bakalım turkiyede varmiymis
Linkini zaten vermişsin daha ne linki istiyorsun :D

Hadi senin için apk dosyasınıda upload ettim tamamen Türkçe :D

Markette yorumlara bakarsan bizim Türkleride görürsün ve ilk yorumların 1-2 ay önceden yapıldığınıda görürsün :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

brk3736

Üye
Linkini zaten vermişsin daha ne linki istiyorsun :D

Hadi senin için apk dosyasınıda upload ettim tamamen Türkçe :D

Markette yorumlara bakarsan bizim Türkleride görürsün ve ilk yorumların 1-2 ay önceden yapıldığınıda görürsün :D
Google play linkine tikladim bu ulkede desteklenmedigi yaziyor, arkadaslar da bundan bahsediyor zaten.
Buyrun ekran goruntusu:

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Google play linkine tikladim bu ulkede desteklenmedigi yaziyor, arkadaslar da bundan bahsediyor zaten.
Buyrun ekran goruntusu:
Demek ki sonradan Türkiye için desteğini çekmiş. Ama konuyu açan arkadaşın ben google play'den yükleyeli nerdeyse 2 ay olmasına rağmen ''google play de bile yokkk'' şeklinde ki mesajında bir yanlışlık sezdim. Sende sezdinmi?

silvanlı fatih

silvanlı fatih

Üye
Keşke düzgün bir yere atsaydın ordan inmiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt