Haber Microsoft Mobile Lumia 1030 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
ahahha Haber için sağol abi bende 2-3 gün önce 1030 çıkmayacakmı demiştim :ehe :)

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Batarya ömrü kesin yerlerde olacak :)

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Yuh ya bu özellikler gerçek olamaz bence inanasim gelmiyor :)

dakamon

dakamon

Üye
Aslında haklısın 41 Mp kamera var ama ekran o fotoğrafı zevkle izleyeceğim bir ekran yok 1520 deki ekranla 41 Mp gibi üst düzey bir kamera harika olur bence kısacası büyük ekran = büyük kamera olmalı

#suseninhayatınhayatınasahipçık

Eğer buyuk telefona buyuk kamera koysalardı 1520 deki inceliği sağlayamazlardı. 1520 incelemelerinde hep şu söylenir çerçeve çok buyuk ama bu incelik hissi çerçevenin kabalığını size hiç hissettirmiyor diyorlar gerçektende öyle. O telefona 41mp kamera koysalardı 1020 den daha az ince olmayabilirdi buda kullanıcıların gözünde takoz gibi telefon havası yaratabilirdi :) ama teknoloji gelişirde kameralar daha da incelirse o zaman dediğin olur bence :)

Tost Makinası ile gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Eğer buyuk telefona buyuk kamera koysalardı 1520 deki inceliği sağlayamazlardı. 1520 incelemelerinde hep şu söylenir çerçeve çok buyuk ama bu incelik hissi çerçevenin kabalığını size hiç hissettirmiyor diyorlar gerçektende öyle. O telefona 41mp kamera koysalardı 1020 den daha az ince olmayabilirdi buda kullanıcıların gözünde takoz gibi telefon havası yaratabilirdi :) ama teknoloji gelişirde kameralar daha da incelirse o zaman dediğin olur bence :)

Tost Makinası ile gönderildi.

Seninde dediğin gibi teknoloji bu daha iyi olur ama ben o kadar güzel bir kamera yı ufak ekran da değil de keyifle ayrıntıları daha geniş ekranda görmek istiyorum

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Aslında haklısın 41 Mp kamera var ama ekran o fotoğrafı zevkle izleyeceğim bir ekran yok 1520 deki ekranla 41 Mp gibi üst düzey bir kamera harika olur bence kısacası büyük ekran = büyük kamera olmalı

Haklısın.

Emre

Üye

Son düzenleme:
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Desene 1020 abisi yani gs5 zoom düşmanı geliyor

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Nokia X Android AOSP Serisini 31 Aralık 2015 Kadar Kendi adı ile kullanacak Diğer Cihazlarda Adını 10 Sene Daha kullanabilecekmi Bilinmez

Kaynak/Source

Nokia yavaş yavaş ismi gidiyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
microsfot un geçen gün gizemli gizemli söylediği bi foto verdiği telefon bu olmasın :hmmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Gelen bilgiler arasında da bu cihazın 'Nokia' ismini taşıyan son cihaz olacağı belirtiliyor.

Yani bu da, benim gibi NOKIA fanboylarının alacağı son cihaz anlamına geliyor : ? :bye:
Madem ki nokia yazan son telefon bu olacak.o zaman bu telefonu benim gibi sıkı Nokia cılara hediye etsinler:):):)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Üst Alt