Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Baban haklı çalışmayı öğrenmen lazım. Inek gibi ders çalışmakla olmuyo bu işler. Bende iş arıyorum şu an
Çalışmayı öğrenmek ne, sanki çok zor ayak işlerini yapıyorum orada. Ben rahat kalmak istiyorum en azından bir iki hafta, ona bile izin yok. Kendisi zor şartlar altında yetişti ya, bizim hayatımızı kıskanıyor elimizden bi alıyor artık ne

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve redfoxqq

Charles Bukowski

Charles Bukowski

Üye
Neden mi ? Çünkü herşey aynı geliyor.Doğuyoruz biraz büyüyünce başka birilerine büyük paralar kazandırmak için kendi düzenimizi bozup istemediğimiz şeyleri yapıp istemediğimiz şeyleri yaşıyoruz ve bunlar yetmiyormuş gibi bize sunulan bu hayata minnettar oluyoruz.Yani insanlar olaylar hayatın akışı aynı.Farklı olan ve olacak olan birşeyde yok.Hepimiz birgün öleceğiz ve biz öldükten sonra aileleriniz dışında yada tanıdıklarınız dışında hiçkimsenin umurunda olmayacaksınız ve hayat aynı saçmalığıyla devam edecek.Dünya bizleri kaybetmekle hiçbirey kaybetmeyecek. :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
BelaMonte

BelaMonte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Neden mi ? Çünkü herşey aynı geliyor.Doğuyoruz biraz büyüyünce başka birilerine büyük paralar kazandırmak için kendi düzenimizi bozup istemediğimiz şeyleri yapıp istemediğimiz şeyleri yaşıyoruz ve bunlar yetmiyormuş gibi bize sunulan bu hayata minnettar oluyoruz.Yani insanlar olaylar hayatın akışı aynı.Farklı olan ve olacak olan birşeyde yok.Hepimiz birgün öleceğiz ve biz öldükten sonra aileleriniz dışında yada tanıdıklarınız dışında hiçkimsenin umurunda olmayacaksınız ve hayat aynı saçmalığıyla devam edecek.Dünya bizleri kaybetmekle hiçbirey kaybetmeyecek. :)
okumaya üşendim :ehe

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Anil1x

Anil1x

Üye
cok kotu arkadaslar saolsun ss verdiler anlattilar ama kiz elden gitmeden bişiler yapmam lazim

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve .NeXuS.
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Charles Bukowski

Charles Bukowski

Üye
O zaman kısaca özetliyeyim herşey aynı farklı olan ve olacak olan hiçbirşey yok.

Üst Alt