NEXUS
Üye
ne zamandır içiyorsun?ben sanal icmiyorum yalnız gercek ıcıyorum
ne zamandır içiyorsun?ben sanal icmiyorum yalnız gercek ıcıyorum
Anladım zatenben sanal icmiyorum yalnız gercek ıcıyorum

tamam 9 yıl 10,5 ay ömrün kalmış1. bucuk aydır felan ayrıldıktan sonra

1. bucuk aydır felan ayrıldıktan sonra

sen ihtiyarmısın yenı hesap acmıssındır kesınHadi dağılın![]()
neden oyle dedıntamam 9 yıl 10,5 ay ömrün kalmış![]()
Hakaret kabul ederimsen ihtiyarmısın yenı hesap acmıssındır kesın
neden oyle dedın

Yok @İhtiyar007 düşmanıyımsen ihtiyarmısın yenı hesap acmıssındır kesın
neden oyle dedın
anlamadımSelamun aleyküm
Hakaret kabul ederim![]()
sigara kadar iğrenç , zararlı , bütçe düşmanı , iğrenç tadı olan birşey yok ayriyetten sen hiç televixyonda çıkan kamu spotlarını izlemiyormusun hep pişmanlar hep kanserler.sen ihtiyarmısın yenı hesap acmıssındır kesın
neden oyle dedın
sana hakaret ettiSelamun aleyküm
Hakaret kabul ederim![]()

onlar yalan yalansigara kadar iğrenç , zararlı , bütçe düşmanı , iğrenç tadı olan birşey yok ayriyetten sen hiç televixyonda çıkan kamu spotlarını izlemiyormusun hep pişmanlar hep kanserler.
sana hakaret etti![]()
he he yalan , sen bi sigara zararları diye internete yaz , akciğer , sağlığa zararı hatta doktorların hepsine git sor bakalım sigara sağlıklı diyeceklermi.onlar yalan yalan
Gereksiz yere etiketlememeni rica ediyorum.Yok @İhtiyar007 düşmanıyım
O değilde ben sigaradan ölen 1 kişi bile görmedim.onlar yalan yalan

Gereksiz yere etiketlememeni rica ediyorum.

benım keyfıme dıcek yok valla kafedede dısarda ıcırıyoruzz mıllete cunku yasak millette ıstıyor ama dısarda ıcıcekhe he yalan , sen bi sigara zararları diye internete yaz , akciğer , sağlığa zararı hatta doktorların hepsine git sor bakalım sigara sağlıklı diyeceklermi.
sigaradan değil kanserden ölüyorlar , ve kanser genel olarak %90 sigara içenlerden oluşuyor.yani yavaş yavaş acı çeke çeke ölüyorlar.O değilde ben sigaradan ölen 1 kişi bile görmedim.![]()
keyfin bilir günün birinde pişman olacaksın ama neyse.benım keyfıme dıcek yok valla kafedede dısarda ıcırıyoruzz mıllete cunku yasak millette ıstıyor ama dısarda ıcıcek
sigaradan değil kanserden ölüyorlar , ve kanser genel olarak %90 sigara içenlerden oluşuyor.yani yavaş yavaş acı çeke çeke ölüyorlar.
keyfin bilir günün birinde pişman olacaksın ama neyse.

Ne bilim ben.sigaradan değil kanserden ölüyorlar , ve kanser genel olarak %90 sigara içenlerden oluşuyor.yani yavaş yavaş acı çeke çeke ölüyorlar.
keyfin bilir günün birinde pişman olacaksın ama neyse.
Ben redbull, buzzer gibi enerji içeceği içerim.