rapcley
Üye
Onemli deyilTeşekkürler aga eyvallah.
duzenlendi kardes olmusmu1. mesajdaki yenilişkleri kaldırıp benim yazdığımı koyarsan ilk mesaja daha düzenli bir konu olur ve Resimleride eklersen süper olur![]()
![]()
Onemli deyilTeşekkürler aga eyvallah.
duzenlendi kardes olmusmu1. mesajdaki yenilişkleri kaldırıp benim yazdığımı koyarsan ilk mesaja daha düzenli bir konu olur ve Resimleride eklersen süper olur![]()
![]()
oyunu kapatip acmayi deneyin.tamam yaziyorm ama oyun acilmiyor donuyor sonra hata verip kapaniyor
sorun cozulmedi cm yuklu oyuzden olbrlrmioyunu kapatip acmayi deneyin.
Rica ederimÇok sağol ne kadar teşekkür etsek azdır.![]()

Creative yeni bloklar gelmistir, Tnt ve creeper patlamasi bugu giderilmiş.(tntden ayni anda patlatinca yinede oyun hata veriyor!!)bazi telefonlarda Render'i uzak yapinca oyun hata veriyordu ve yine kapaniyordu o bug giderilmiş.. Rica ederimbuild 3 ile build 4 arasındaki fark neler?teşekkürler

arasıra kendiliğinden oyundan atıyor.blok kırdıgında ışık olduğu halde karanlık oluyor. bende yasanan sorunlar bunlar. inşallah giderirler.
Paylasiriz sorn deyilYarin build 5 cikiyo
Kevase onlar yani bos gezen bos kalfasiarkadaşlar bu köylüleri nasıl yöneticez yada yönetiliyormu ne işe yarıyor :?![]()
evet aynen.Sorun var cok geriden aliyo save i okadar ev yaptim maden actim hepsi gitti![]()
Hemen bakiyorumKardeş beta 5 çıktı. Paylaşır mısın?