Selam gececiler. Aleykum selam.
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selam gececiler. Genişletmek için tıkla ... Ooo abi, aleykümselam. Geçmiş kandilin mubarek olsun. Girmiyordum 1-2 gündür, kontörüm de yoktu zaten. Çıkıyordum tam, iyi geceler diliyorum.
OttomaN TigeR' Alıntı: Selam gececiler. Genişletmek için tıkla ... Ooo abi, aleykümselam. Geçmiş kandilin mubarek olsun. Girmiyordum 1-2 gündür, kontörüm de yoktu zaten. Çıkıyordum tam, iyi geceler diliyorum.
Enpatsu Shakugan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bu gece sakinsiniz !!! Genişletmek için tıkla ... Evet kimse yok biz hep sakiniz
OttomaN TigeR' Alıntı: Bu gece sakinsiniz !!! Genişletmek için tıkla ... Evet kimse yok biz hep sakiniz
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ooo abi, aleykümselam. Geçmiş kandilin mubarek olsun. Girmiyordum 1-2 gündür, kontörüm de yoktu zaten. Çıkıyordum tam, iyi geceler diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Senin de canım kardeşim, önemli değil nasılsın ne var ne yok?
-qarapapaq-' Alıntı: Ooo abi, aleykümselam. Geçmiş kandilin mubarek olsun. Girmiyordum 1-2 gündür, kontörüm de yoktu zaten. Çıkıyordum tam, iyi geceler diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Senin de canım kardeşim, önemli değil nasılsın ne var ne yok?
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Abinde bilekberi yok muydu Genişletmek için tıkla ... Samsung ve bilekberi var. Samsungta takılıyom.
The Nightmare' Alıntı: Abinde bilekberi yok muydu Genişletmek için tıkla ... Samsung ve bilekberi var. Samsungta takılıyom.
OttomaN TigeR Üye The Nightmare' Alıntı: Evet kimse yok biz hep sakiniz Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun be.
mürteza16 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bu gece sakinsiniz !!! Genişletmek için tıkla ... Biz her gece sakiniz.
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Senin de canım kardeşim, önemli değil nasılsın ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... Şükür, abi. Sen nasılsın?
OttomaN TigeR' Alıntı: Senin de canım kardeşim, önemli değil nasılsın ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... Şükür, abi. Sen nasılsın?
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: benim yenilenme hızı yaklaşık 10 sn sürüyo handler yavaş Genişletmek için tıkla ... Aynen handler yavaş. Benim telde var ordan biliom.
The Nightmare' Alıntı: benim yenilenme hızı yaklaşık 10 sn sürüyo handler yavaş Genişletmek için tıkla ... Aynen handler yavaş. Benim telde var ordan biliom.
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Şükür abi, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Daim olsun. İyiyim çok şükür kardeşim, yaramaz bir durum yok.
-qarapapaq-' Alıntı: Şükür abi, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Daim olsun. İyiyim çok şükür kardeşim, yaramaz bir durum yok.