Öneri Lumia 820 Hafıza kartı problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 Hafıza kartı problemi
İyi akşamlar,

Lumia 820 kullanıyorum, SanDisk 16GB hafıza kartı almıştım bir kaç ay önce. Şu resimlerin çift görünme problemi devam ediyordu forumdaki konudan yardım alarak çözmek istedim ancak şimdi daha farklı bir problemim var.

Kart sağlam onunla ilgili bir sorun yok, telefon görüyor (depolama alanında vs.) başka telefonlarda da denedim problem yok. Çektiğim fotoğrafları videoları kaydediyor fakat kaydettiklerini film rulosunda göremiyorum. Boş görünüyor. USB ile bilgisayara bağlayıp kopyaladığım her hangi bir dosyayı da(resim, video vs.) da ne Xbox uygulamasında ne fotoğraflarda film rulosunda kaydedilmesine rağmen (kaydettikten sonra bilgisayara taktığımda görünüyor) göremiyorum. Telefonda ve bilgisayarda kartı biçimlendirdim ancak sonuç alamadım.

Telefonu sıfırlamayı istiyorum ama o konuda da şüphelerim var daha önce yapmadığım için. Yedeklemeden uygulamalar + ayarları buluta yedekledim, windows phone.com'daki makalede OneDrive üzerinde bu yedeklemeyi görebileceğim yazıyor ancak Cihaz Yedeklemelerine baktığımda sadece Nisan ayında yapılmış bilgisayarımın adı yazan bir yedeklemeden başka bir şey yok. Görememem doğal mıdır yoksa yedekleme yapılmıyor mu? ki hesaplarımın hepsi bağlı aktif durumda ve telefonda yedeklemeyi yaptığımda herhangi bir hata almıyorum. Önemli olan bazı mesajlarımın silinmesini istemiyorum. Yedeklemeyi geri yükleme olayında bir sıkıntı çıkması gibi bir durum da kafamı kurcalıyor (ki onu da bilmiyorum). Bu sebeple biraz tedirginim.

Bilgilendirme ve yardımınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Menü > Ayarlar > Yedekleme kısmından
Uygulamalar +ayarlar
Kısa mesajlar
Fotoğraf+Videolar
Yedekleme açıp uygulamalar ayarlardan şimdi yedekle yapın.
Hafıza kartındaki video ve resimleri pc de yedekleyin.
Hafıza kartını çıkartıp Menü>Ayarlar> Hakkında kısmından telefonu sıfırlayın.
Telefon açılınca eposta adresini girip yeni bir temiz kurulum yapınız.
Telefona hafıza kartını takıp Menü> Akıllı depolama Sd kartı seçip kartı biçimlendirin.
adresinden oturum açınız.
Telefondan Menü>Ayarlar>Telefonumu bul açık yapınız.
Site üzerinden telefonu çaldır yap. Site üzerinden satın alma geçmişinden yüklediğiniz oyun ve programları telefonunuza gönderin.
Usb kablo ile video ve resimlerinizi hafıza kartına geri yükleme yapın.

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
    Konu Sahibi
Menü > Ayarlar > Yedekleme kısmından
Uygulamalar +ayarlar
Kısa mesajlar
Fotoğraf+Videolar
Yedekleme açıp uygulamalar ayarlardan şimdi yedekle yapın.
Hafıza kartındaki video ve resimleri pc de yedekleyin.
Hafıza kartını çıkartıp Menü>Ayarlar> Hakkında kısmından telefonu sıfırlayın.
Telefon açılınca eposta adresini girip yeni bir temiz kurulum yapınız.
Telefona hafıza kartını takıp Menü> Akıllı depolama Sd kartı seçip kartı biçimlendirin.
adresinden oturum açınız.
Telefondan Menü>Ayarlar>Telefonumu bul açık yapınız.
Site üzerinden telefonu çaldır yap. Site üzerinden satın alma geçmişinden yüklediğiniz oyun ve programları telefonunuza gönderin.
Usb kablo ile video ve resimlerinizi hafıza kartına geri yükleme yapın.

Teşekkür ederim, bir şekilde hallettim sıfırlama işini. Kart ile ilgili probleme şuan bakamadım. Düzelmiştir inşallah.