İhtiyar007
Üye
Resmen onaylandı.Tırcı.

Resmen onaylandı.Tırcı.

Kara ambar tırcılar derneğinden misin?Tırcı.
Söyle söyle eleştiriye açığımMinno kırılmazsan düşüncemi söylemek istiyorum hakkında ?
Kurucusu benim.Kara ambar tırcılar derneğinden misin?
Biraz şımarıksın ancak ciddileşe biliyorsun. İnsanların seni takip etmesinden hoşlanıyorsun. Kendini beğenmişlere tahammülün yokSöyle söyle eleştiriye açığım
.. Hmm başka neler anlatsam 
Ben mi şımarığım? Bunu söyleyen ilk insansın yalnızBiraz şımarıksın ancak ciddileşe biliyorsun. İnsanların seni takip etmesinden hoşlanıyorsun. Kendini beğenmişlere tahammülün yok.. Hmm başka neler anlatsam
![]()

Biraz şımarıksın ancak ciddileşe biliyorsun. İnsanların seni takip etmesinden hoşlanıyorsun. Kendini beğenmişlere tahammülün yok.. Hmm başka neler anlatsam
![]()

Üstüme iyilik sağlıkEvet öylesin![]()

Git @kol@j a yardım et yeteneklisin avatar yorumlarsın hemBiraz şımarıksın ancak ciddileşe biliyorsun. İnsanların seni takip etmesinden hoşlanıyorsun. Kendini beğenmişlere tahammülün yok.. Hmm başka neler anlatsam
![]()

Bazen birden ciddileşmem gerekiyo evet buna bişey diyemem. Ama unutmayın ki imam şeyyapsa cemaat şey yapar yani sonra toplayamıyorum sizi. Öyle olmam gerekiyo. Yoksa eski arkadaşlar bilirler bi konuyu konuluktan çıkardığımız zaman kendi mesajlarımı da sildiğimi.

AmatörGit @kol@j a yardım et yeteneklisin avatar yorumlarsın hem![]()

Gülme lan![]()

Seni çok iyi tanıyorumBazen birden ciddileşmem gerekiyo evet buna bişey diyemem. Ama unutmayın ki imam şeyyapsa cemaat şey yapar yani sonra toplayamıyorum sizi. Öyle olmam gerekiyo. Yoksa eski arkadaşlar bilirler bi konuyu konuluktan çıkardığımız zaman kendi mesajlarımı da sildiğimi.
Bu şımarıklık abartılı deil sevilmeyi sevdiginden şımarıyosunÜstüme iyilik sağlık![]()
sana karşı hislerim yok yanlış anlama 
Seni çok iyi tanıyorum![]()
İnsanlarla ve beyinleri ile aram iyidirTöbe töbe. Nerden tanıyosun çok iyi öyle?
biraz psikoloji merakı yanında çok şey getirdi