Çok sinirlendim!

Sponsorlu Bağlantılar

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Minno kırılmazsan düşüncemi söylemek istiyorum hakkında ?

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Söyle söyle eleştiriye açığım
Biraz şımarıksın ancak ciddileşe biliyorsun. İnsanların seni takip etmesinden hoşlanıyorsun. Kendini beğenmişlere tahammülün yok :) .. Hmm başka neler anlatsam :D

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Biraz şımarıksın ancak ciddileşe biliyorsun. İnsanların seni takip etmesinden hoşlanıyorsun. Kendini beğenmişlere tahammülün yok :) .. Hmm başka neler anlatsam :D
Ben mi şımarığım? Bunu söyleyen ilk insansın yalnız :ehe

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Evet öylesin :)

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
The Shadow

The Shadow

Üye
Git @kol@j a yardım et yeteneklisin avatar yorumlarsın hem :ehe

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker ve minoo
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Bazen birden ciddileşmem gerekiyo evet buna bişey diyemem. Ama unutmayın ki imam şeyyapsa cemaat şey yapar yani sonra toplayamıyorum sizi. Öyle olmam gerekiyo. Yoksa eski arkadaşlar bilirler bi konuyu konuluktan çıkardığımız zaman kendi mesajlarımı da sildiğimi.

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Bazen birden ciddileşmem gerekiyo evet buna bişey diyemem. Ama unutmayın ki imam şeyyapsa cemaat şey yapar yani sonra toplayamıyorum sizi. Öyle olmam gerekiyo. Yoksa eski arkadaşlar bilirler bi konuyu konuluktan çıkardığımız zaman kendi mesajlarımı da sildiğimi.
:ehe

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Gülme lan :ehe

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
BrainHacker

BrainHacker

Üye
Seni çok iyi tanıyorum ;)
Üstüme iyilik sağlık :ehe
Bu şımarıklık abartılı deil sevilmeyi sevdiginden şımarıyosun :) sana karşı hislerim yok yanlış anlama :ehe

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Tırcının İntikamı :hmmm

• Beğen

Üst Alt