Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
...... cihazı ile gönderildi. Kalktı mı bu? Birde mesajı düzenlediğimizde yukarıda çıkan uyarı İngilizce.

uyarılar neden İngilizce? Kimse bakmıyor mu buraya? @Ozan

Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
...... cihazı ile gönderildi. Kalktı mı bu? Birde mesajı düzenlediğimizde yukarıda çıkan uyarı İngilizce.

uyarılar neden İngilizce? Kimse bakmıyor mu buraya? @Ozan

Cihazı ile gönderdi kalkmadı çalışmakta.
Diğer dediğiniz sorun halledildi.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
NEXUS

NEXUS

Üye
Bu Sorun Ne Böyle Tam Bir Saçmalık.

Bu Sorunu Acilen Düzeltin Lütfen.

Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Bu Sorun Ne Böyle Tam Bir Saçmalık.

Bu Sorunu Acilen Düzeltin Lütfen.

Bu siteyle alakalı bir sorun değil. Kopyalama yaparken ne var ne yok almış yazıya. Konuyu açan kişinin düzenlemesi gerekiyor bunu.

NEXUS

NEXUS

Üye
Bu siteyle alakalı bir sorun değil. Kopyalama yaparken ne var ne yok almış yazıya. Konuyu açan kişinin düzenlemesi gerekiyor bunu.
onu ben açtım sitenin o Kalın yazma gibi düzenleyincede aynı kopyalamada yapmadım :)çok fazla kod girince oldu. çünkü öncekilerde sorun yok hepsini silip tekrar yükledim yine aynı.

0MG90

0MG90

Üye
Android Oyun kısmına neden konu açamıyorum? Yüklenip duruyor konuyu aç deyince?

NEXUS

NEXUS

Üye
şu logoya tıklayınca portal'a yönlendiriyor , foruma yönlendirse daha iyi olur aslında :)

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Tapatalkta maxicep Bulamıyorum o kadar aradım sonuç yok diyor. :/

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Bir sorun görülmüyor, maxicep aramasında çıkıyor ?

Bu sekilde kalması uygun daha önce de konusuldu ama sitenin en üstündeki Menü den FORUM baglantısı forum ana sayfasını her zaman açmaktadır.
en azından mobil de o şekilde olsa çünkü logoya tıklıyorum ana sayfaya yönlendiriyor bide onla uğraşmak zorunda kalıyorum :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Bence şu bir mesaj attıktan sonra diğer mesaj için 10 saniye bekleme saçmalığı kaldırılmalı, hızlı iş yapıyosak bizim suçumuz ne :D

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Bence şu bir mesaj attıktan sonra diğer mesaj için 10 saniye bekleme saçmalığı kaldırılmalı, hızlı iş yapıyosak bizim suçumuz ne :D
Katılıyorum en azından mesaj sayisi artmayan ( gereksizler gibi) oralarda kaldirilmalı

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
mürteza16

mürteza16

Üye
Sitenin kasmasını napacaz? :D 30 saniye bekleme oluyor bende. Aslında kaldırılsa iyi olur ama flood çok olur.

The Shadow

The Shadow

Üye
Sitenin kasmasını napacaz? :D 30 saniye bekleme oluyor bende. Aslında kaldırılsa iyi olur ama flood çok olur.
Editlenmeyenleri adminler siler o zaman. Zaten pcden girerken fazla olmaz mesajlar birleştiriliyor tek sorun tapatalktakiler.

mürteza16

mürteza16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Flood zaten isteyen yapar yine (tapatalk) PC ve mobil de birleştiriliyor ama dediğim gibi mesaj artmayan yerlerde bekleme olmaması daha iyi :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Flood zaten isteyen yapar yine (tapatalk) PC ve mobil de birleştiriliyor ama dediğim gibi mesaj artmayan yerlerde bekleme olmaması daha iyi :)
Aynen flood engellenemez çok yapan varsa afiyetle banını yer :ehe

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Bekleme süresi flood sistemi işte :)

Üst Alt