Yardım Galaxy s3 hantallaştı

Sponsorlu Bağlantılar

xardias

xardias

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 hantallaştı
2 sene evvel Van'dan aldığım galaxy s3 (GT I9300) cihazım (yurt dışı, IMEI cakılmış) android 4.1.2 yüklü 2 haftadır çok kötü hantallaştı, kamera açarken hata, uygulama açarken hata veriyor yeniden başlatıyorum ağır köstek gidiyor şimdilik. Bu arada hayatımda rom yüklemedim ve root dahi nasıl yapılır bilmiyorum. Bu promlemi IMEI problemi yaşamadan ve android sürümü yükselterek çözebilirmiyiz? Yardımcı olacak arkadaşlara Teşekkürler

ishak388

ishak388

Üye
2 sene evvel Van'dan aldığım galaxy s3 (GT I9300) cihazım (yurt dışı, IMEI cakılmış) android 4.1.2 yüklü 2 haftadır çok kötü hantallaştı, kamera açarken hata, uygulama açarken hata veriyor yeniden başlatıyorum ağır köstek gidiyor şimdilik. Bu arada hayatımda rom yüklemedim ve root dahi nasıl yapılır bilmiyorum. Bu promlemi IMEI problemi yaşamadan ve android sürümü yükselterek çözebilirmiyiz? Yardımcı olacak arkadaşlara Teşekkürler
cihaz orjinal ise internetten stock rom dosyalarını indirip yükle öğrenmeden yapma kullanılamaz hale gelebilir

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Hacı bilen birine yaptırman daha iyi olur mesele sadece rom olsa yapardın da ben bile 2-3 yıldır rom root işindeyim imei yedeklemeyi daha çözemedim büyük ihtimal senin imei gidecektir yurtdışı kayıtlı oldugu için

xardias

xardias

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz replika değil orjinal kastın oysa, stock rom yüklenince IMEI olayı ne olur?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
İMEİ gitme ihtimali var benim tanıdıgım 4.3 yükledikten sonra imeisi gitti sonrasını bilmiyom

xardias

xardias

Üye
    Konu Sahibi
Bilen birini nerden bulacaz :)

mqeen

mqeen

Üye
kardes vanda misin sen hala :) vanda isen yardimci olmk isterm :)

xardias

xardias

Üye
    Konu Sahibi
Isparta'da yım artık

mürteza16

mürteza16

Üye
Stock rom at.

yaren_70

Üye
Arkadaşlar bendede s3 orjinal var 4.3 e yükseldikten sonra şarzı az gitmeye bsşladı. Rot atarsam şarzı düzelirmi? Ve rot nasıl atılır detaylı olarak anlatan yokmu bir link verirseniz sevinirim.

NextWorld

NextWorld

Üye
Arkadaşlar bendede s3 orjinal var 4.3 e yükseldikten sonra şarzı az gitmeye bsşladı. Rot atarsam şarzı düzelirmi? Ve rot nasıl atılır detaylı olarak anlatan yokmu bir link verirseniz sevinirim.
Hevesini kırmak istemem ama düzelmez :oke:

beytullah6767

beytullah6767

Üye
CyanogenMod At Geç :sirit:

• Beğen
Tepkiler: xardias ve The Shadow