Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sertifika isteklerinize cevap veremiyorum şu aralar arkadaslar nedeni ise

symbiansigned.com sitesinde, 1 haftadır sertifika isteme sayfasında bakım oldugu yazıyor ve hala durum aynı, ne zaman düzelirse o zaman sertifika olusturup tekrar yardımcı olmaya calisacagim.

İyi Forumlar

serverali

Üye
arkadaşlar symbian dosyasını(.sis uzantılı dosyaları) java dosyasına nasıl çevirbilirim

bakteris

bakteris

Üye
arkadaşlar symbian dosyasını(.sis uzantılı dosyaları) java dosyasına nasıl çevirbilirim

--------------- Ekleme ---------------

negative kardeş symbiansigned.com sitesinde durum hala aynımı ki değişmişse benim mail adresim yoq uzaktan kumanda programı için sertifika istiyor yardımcı olursan sevinirim sana bir türlü pm atmayı beceremedim karakter 3 olmalı fln yazıyo göndermiyor

harita02

harita02

Üye

negative kardeş symbiansigned.com sitesinde durum hala aynımı ki değişmişse benim mail adresim yoq uzaktan kumanda programı için sertifika istiyor yardımcı olursan sevinirim sana bir türlü pm atmayı beceremedim karakter 3 olmalı fln yazıyo göndermiyor

kardeş symbiansigned.com sitesi yarın devreye girecegini söylor eger negativ hocama msj atacaksan isminin üzerine gidip tıkla forumda karşına pencere açılır ordan özel msj secer mesajını iletirsin kendisine oldumu

papi11

Üye
arkadaslar aşağıdaki linkten aldığım maili kabul etti, acele edin, belli sayıda aynı uzantılı mail adreslerini kabul ediyor. live değildir, @aniden.net uzantılıdır..

harunfe

Üye
symbiansigned.com sitesi bakımdan çıksada "negative" kardesim bize yardım elini uzatsa günlerdir uğrasıyorum ama olmuyor neyseki negative kardesim yardımcı olacak iyi habarlarini bekliyorum kardesim ..iyi forumlar :)

zxzxzxzxz

Üye
key dosyasını SignSIS-GUI proğramı kendimi yaratıyor

numberslevin

numberslevin

Üye
ellerine sağlık kardeşim güzel olmuş; fakat bana bir cer dosyası lazım site kaçgün oldu hala mail atmadı ücretli mail kullanıyorum dosyayı bana atarsanız sevinirim.

madisom

Üye
süresi dolan dzed lere bişi yapılabiliyormu ben çok öncedenalmıştım onu indirdim fakat oda 2008.01.30 da dolmuş süresi bilgisi olan varmı?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
symbiansigned.com sitesi bakımdan çıksada "negative" kardesim bize yardım elini uzatsa günlerdir uğrasıyorum ama olmuyor neyseki negative kardesim yardımcı olacak iyi habarlarini bekliyorum kardesim ..iyi forumlar :)
18 ine kadar bakımda diyor ama hala bakımda düzeltmediler .. :(

rroyy

rroyy

Üye
_________

The Developer Certificate creation outage has been resolved and the service is ready to been re-enabled. The current demand for Developer Certificates is extremely high (tens of thousands of requests) and has the potential to cause significant site slowdown.
Whilst there remains heavy demand, impacting commercial users for paid Services; Express Signed, Certified Signed, Developer Certificates will be available intermittently until the load is balanced.

Hızlı bir çeviri yaparsak:)

Sertifika oluşturma problemi çözülmüştür. Servis aktifleştirilmeye hazırdır. Hali hazırda 10binlerce sertifika talebi bulunmaktadır. (ücretli servis alanlar tarafından yapılan sertifika talepleri) sistemin aktiflştirilmesi sertifikalandırma sitesini yavaşlatma potansiyeline sahiptir. Şuan için ücretli hizmet alan kullanıcıların sertifika işlemleri yapılmaktadır. Taleplerdeki yüklenme dengelenince ücretsiz sertfikalandırma sistemi aktifleştirilecektir.

Çalıntı değildir:) emek verilerek çevrildi :P

locksmith

Üye
arkadaslar site suanda calisiyor ama sadece publisher id' ye sahip olan uyeler icin islem yapabildiklerini soyluyor.

bunu asabilmenin bir yolu var ?

yardim lutfen
tesekkurler

Melek006

Melek006

Üye
help???

faatihh

Üye
emeğine sağlık..

btatar

Üye
Ohh yaa yani ücretlilerin talepleri bitince sıra bize gelecekmiş. Süper bu.

harunfe

Üye
bunu asabilmenin bir yolu var mı? eğer varsa bizimle paylasırsan çok sevinirim kardesim..

deli olmamak elde değil haftalardır ya site bakımda oluyor yada islem yapmıyor ..sadece bu siteye bağımlı olmamız ne kadar saçma bunun baska bi çıkar yolu yokmu..neden isleri bu kadar zorlastırıyorlar anlamak mümkün değill..arkadaslar bu isi bilen bi çok arkadasımız bize ellerinden geldiğince yardım etmeye çalısıyorlar ben inanıyorum ki bu sertifika olayının "maxsi cep "üyeleri olarak üstesinden geleceğiz..hadi hepimizin gazası mübarek olsun..iyi forumlar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şu an için başka çözüm yolu yok ve artık ben bile sıkıldım bu durumdan.
Site kaç gündür kapalıydı ve herkese sertifika gönderecegim diye alt alta pm leri not almıstım simdi olusturmam müümkün degil.

Herkes büyük bir sabırla, ücretsiz üyelere sertifika dagitilmasını bekleyecek mecburen, cesitli mail kabul gören adresleri ilk mesaja ekledim. Üye olup herkes bekleyecek artık baska yolu yok gibi bir sonraki alternatif çıkana kadar.

locksmith

Üye
aslinda sitedeki ucretsiz uyeler icin demisler ki, suanda online olarak islem yapamazsiniz ama offline olarak islem yapilabilir.

sanirim offline olarak yani dosyayi upload edip hemen cer dosyasini almadan ama bir yerlere istek yaparak sonradan sertifika almak mumkun gibi ama sitede ne yazik ki offline reuest kismini bulamadim.

ve yine ne yazik ki site bu islem icin tek adres gibi gorunuyor.

son secenek, publisher id' si olan bir maxicep uyesi olmasi icin dua etmek,

bu id genelde program yazilim sirketlerine verilen bir numara ve olusturdugunuz csr dosyanin icine tanimlanmasi gereken bir kod.

sadece beklemek ve bol sans dilemekten baska yapabilecegimiz bir sey yok gibi :((((((((((((((

bakteris

bakteris

Üye
MESSAGE FOR DEVELOPERS
- Developer Certificates will be ENABLED for users who have a Publisher ID ONLY. (during GMT office hours)
- ONLY If you used a Publisher ID to create a .csr file with the DevCertCreate tool will you be able to use Open Signed Offline to create a Developer Certificate.
- Developer Certificates are currently DISABLED for users without a Publisher ID. Users who DO NOT have a Publisher ID CANNOT request Developer Certificates or use Open Signed Offline.
- Open Signed Online and Offline for users without a Publisher ID will NOT be available temporarily, an update will be provided during Week beginning 25th Feb.
- If you have recently obtained a Publisher ID and are unable to create a Developer Certificate using Open Signed Offline please request support through the Symbian Signed forum on the Symbian Developer Network

ingilizcesine güvenenLer ßİ zahmet çevirirseniz sevinirim...

mbjk

Üye
arkadaslar sürekli hersey dogru olmasına ragmen error hatası alıyorum neden key zaten kendi veriyo cer dosyasını ben ekledim ımeı yide ekledim daha sonra unsigned programı ekledim singsis dedim error filan yazıyo nerde hata var

Üst Alt