Call Recorder fu ll v1.5.8

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Call Recorder fu ll v1.5.8

Açıklama:
Root erişimi gerektirmeden kullana bileceğiniz ses kayıt uygulamasıdır.

Ekran Görüntüleri:

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: ledayi2000

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
corus54

corus54

Üye
01.07.2014 son diyor lisans için

powerofthink

Üye
01.07.2014 son lisans yazıyor. "Full" olduğundan emin misiniz??

powerofthink

Üye
derken biraz daha açıklayıcı olabilirmisiniz??
Call Recorder->Ayarlar menüsüne girdiğinizde, En üstte "Tam Sürümü Satın Al" seçeneği mevcut. Bu seçeneğin hemen altında açıklama olarak "Şuanki version 01 Tem 2014 tarihinde bitecek" yazıyor.

Konunuzun başlığında "Call Recorder fu ll v1.5.8" yazıyor. Full olduğuna emin misiniz??

Yüklemediğiniz programı "Full" olarak paylaşmışsınız.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Call Recorder->Ayarlar menüsüne girdiğinizde, En üstte "Tam Sürümü Satın Al" seçeneği mevcut. Bu seçeneğin hemen altında açıklama olarak "Şuanki version 01 Tem 2014 tarihinde bitecek" yazıyor.

Konunuzun başlığında "Call Recorder fu ll v1.5.8" yazıyor. fu ll olduğuna emin misiniz??
ben bilmiyorum bir siteden aldım oradaki yorumlardada çalışıyor filan yazıyordu. denemediğim için bilemicem ama bi ara deneyip yazarım :)

corus54

corus54

Üye
Deneme cünkü ful degil

afyonteam

Üye
Fulllunu nasil bulabilirim

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Lütfen paylaşım yaparken kontrol ederek paylaşırsaniz daha yararlı olur bizler için. Kopyala yapıştır pek alakali olmuyor... Teşekkürler

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Teşekkürler :)

lemaynak

lemaynak

Üye
Tesekkurler gayet basarili bir program diger programlara nazaran faha net kaydi var ozellikle karsi tarafin ses kaydi cok net.... Ama full sorunu vardi ins. Bunda ole bir problem yasamamMaalesef full degil

Üst Alt