Opera 8.65 Full Tr(internet Tarayıcı) symbianOS 9.1

Sponsorlu Bağlantılar

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Opera 8.65 Full Tr(internet Tarayıcı) symbianOS 9.1
Opera 8.65 fll Tr(internet Tarayıcı) symbianOS 9.1

Bilgisayardaki başarılı internet tarayıcısının mobil modeli..Daha önce verilen linkteki deneme sürümüydü suan vereceğim tam sürümdür..Bilgisayardaki tüm özelliklerin çoğu mobile aktarılmış..Geçmişi görüntüleyebilme özelliği mevcut

Önemli not:

Dosyayı indirirken virüs uyarısı alırsın..Antivirüs Programları virüs olarak görür..Program virüslü değildir..
deleted: Trojan program Backdoor.Win32.Delf.aki File: C:\masaustu\Opera_v8.65 fll\generator.exe//PE_Patch.UPX//UPX gibi uyarı alırsınız..gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bakır231, Genzo *, cobanoglu-24 ve 40 diğerleri

cilingirkaan

Üye
üstat bunun deneme süresi 30 gün diyor bunu nasıl tam sürüm yapıcaz bi yardım lütfen şifreyi nereden bulucaz

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
üstat bunun deneme süresi 30 gün diyor bunu nasıl tam sürüm yapıcaz bi yardım lütfen şifreyi nereden bulucaz
Dostum indirdiğin programda k.e.y.g.e.n mevut imei numaranı programa yazıyorsun şifre çıkıyor..çıkan şifreylede operayı kaydettiriyorsun..Öncelikle Dosyayı indir..

weblayer05

weblayer05

Üye
tsk

parampua

Üye
****** dedigin arkadaşım trojen cıktı :D

cilingirkaan

Üye
ya dostum kusura bakma ama bende ****** çıkmıyo ne yapabilirim??

--------------- Ekleme ---------------

yani dediğin dosyayı indirdim ve telefona kurdum deneme süresi 30 gün diyor ????

yusher

yusher

Üye
arkadasım k.e.y.g.e.ni ayrı verebilcen mi -? verirsen cok makbule gecicek vermessen symbian browsera talim :S

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
ya dostum kusura bakma ama bende çıkmıyo ne yapabilirim??

yani dediğin dosyayı indirdim ve telefona kurdum deneme süresi 30 gün diyor ????

arkadasım i ayrı verebilcen mi -? verirsen cok makbule gecicek vermessen symbian browsera talim :S

Dostlarım :) tek yapmız gereken 1.83 mb boyutundaki bilgisayarınıza indirmeniz olacaktır..içinden iki tane dosya çıkacaktır biri sisx biride bilgisayarda çalıştıracağınız kod üretme programıdır...çift tıklayıp boş olan yere telefonunuzun imei numarasını yazacaksınız *#06# tuşu ilede öğrenebilirsiniz hemen altında kodu gösterecektir..onu not alın ardından Opera sisx dosyasını telefonunuza kurun not aldığınız numarayı yazın hepsi bu kadar yinede yapamaya arkadaslar olursa..abartmamak koşuluyla P.M yolu ile imei no larını gönderebilirler..yardımcı olmaya çalışırım

yusher

yusher

Üye
Dostlarım :) tek yapmız gereken 1.83 mb boyutundaki bilgisayarınıza indirmeniz olacaktır..içinden iki tane dosya çıkacaktır biri sisx biride bilgisayarda çalıştıracağınız kod üretme programıdır...çift tıklayıp boş olan yere telefonunuzun imei numarasını yazacaksınız *#06# tuşu ilede öğrenebilirsiniz hemen altında kodu gösterecektir..onu not alın ardından Opera sisx dosyasını telefonunuza kurun not aldığınız numarayı yazın hepsi bu kadar yinede yapamaya arkadaslar olursa..abartmamak koşuluyla P.M yolu ile imei no larını gönderebilirler..yardımcı olmaya çalışırım

arkadasım sadece generatoru verir misn -?

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıdaki eklentiden kod üretme Pro..adlı dosyayı indirebilirsiniz..Dosyayı indirirken virüs Programınızı devre dışı bırakın...

yusher

yusher

Üye
bu arada pcye biş olmadıysa sorun yok :D register oldu. saolasınn..

memolim83

memolim83

Üye
arkadaşlar ****** üretemediyseniz yükledikten sonra x-plorer ile telefonunuzun c:system/data/viger dosyasına gelin ve bu dosyayı seceneklerden salt okunur yapın.Artık günü hiç dolmayacaktır kalan gün sayısını artık dikkate hiç almayın dostlar.ben opera 8.5 ğu5-6 aydır böyle kullanıyorum. ilk çıktığı zamanlar yükledim. kolay gelsin herkeze inşallah yanlış bir şey söylememişimdir.

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Virussüz K.e.y.g.e.n ilk meseja eklenti şeklinde eklenmiştir...

pitbull_love

pitbull_love

Üye
acil yardım lutfen n73 te K.E.Y girerken harferi yazamıyorum sadece rakam yazmama izin weriyor harfe geçmiyor nasıl yapılacak.

bilen kimse yokmu..

delitayksk

Üye
aynı sorun bende de var.. FFF harflerini telefona yazamıyorum..yapan arkadaşlar bilgiyi paylaşabilirse sevinirim.. syg..

sahin.

sahin.

Üye
saol kardeş eline sağlık

deepci

Üye
thnx

1980ece

1980ece

Üye
******in vermiş olduğu şifredeki harfleri telefona yazamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

thehallowman

Üye
henüz kurmadım şu anda indiriyorum.. yalnız bu programları rar yerine zip yaparsanız daha kolay olacak. telefon zip destekliyor ancak rar değil malesef. yani telefonla indirdiğimizde rar açmak gibi bir şansımız olmuyor. sadece bu değil diğerleri de bu konuya özen gösterirse sevnirim. ayrıca teşekkürler..

Üst Alt