FerreT
Üye
Opera 8.65 Full Tr(internet Tarayıcı) symbianOS 9.1
Opera 8.65 fll Tr(internet Tarayıcı) symbianOS 9.1
Bilgisayardaki başarılı internet tarayıcısının mobil modeli..Daha önce verilen linkteki deneme sürümüydü suan vereceğim tam sürümdür..Bilgisayardaki tüm özelliklerin çoğu mobile aktarılmış..Geçmişi görüntüleyebilme özelliği mevcut
Önemli not:
Dosyayı indirirken virüs uyarısı alırsın..Antivirüs Programları virüs olarak görür..Program virüslü değildir..
deleted: Trojan program Backdoor.Win32.Delf.aki File: C:\masaustu\Opera_v8.65 fll\generator.exe//PE_Patch.UPX//UPX gibi uyarı alırsınız..gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz
Bilgisayardaki başarılı internet tarayıcısının mobil modeli..Daha önce verilen linkteki deneme sürümüydü suan vereceğim tam sürümdür..Bilgisayardaki tüm özelliklerin çoğu mobile aktarılmış..Geçmişi görüntüleyebilme özelliği mevcut
Önemli not:
Dosyayı indirirken virüs uyarısı alırsın..Antivirüs Programları virüs olarak görür..Program virüslü değildir..
deleted: Trojan program Backdoor.Win32.Delf.aki File: C:\masaustu\Opera_v8.65 fll\generator.exe//PE_Patch.UPX//UPX gibi uyarı alırsınız..gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

tek yapmız gereken 1.83 mb boyutundaki bilgisayarınıza indirmeniz olacaktır..içinden iki tane dosya çıkacaktır biri sisx biride bilgisayarda çalıştıracağınız kod üretme programıdır...çift tıklayıp boş olan yere telefonunuzun imei numarasını yazacaksınız *#06# tuşu ilede öğrenebilirsiniz hemen altında kodu gösterecektir..onu not alın ardından Opera sisx dosyasını telefonunuza kurun not aldığınız numarayı yazın hepsi bu kadar yinede yapamaya arkadaslar olursa..abartmamak koşuluyla P.M yolu ile imei no larını gönderebilirler..yardımcı olmaya çalışırım
ystem/data/viger dosyasına gelin ve bu dosyayı seceneklerden salt okunur yapın.Artık günü hiç dolmayacaktır kalan gün sayısını artık dikkate hiç almayın dostlar.ben opera 8.5 ğu5-6 aydır böyle kullanıyorum. ilk çıktığı zamanlar yükledim. kolay gelsin herkeze inşallah yanlış bir şey söylememişimdir.