The Shadow
Üye
Şuan kaç
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Şuan kaç

697 mesaj , 391 beğeniŞuan kaç

10Şuan kaç
2x697 mesaj , 391 beğeni![]()

Ah bu acemiler

AynenAh bu acemiler![]()

aynen aranızda en pro ben olduğuma göre eee yani 2 yıldan fazla uyeyım

havamı atıyon bende 4 aydır üyeyimaynen aranızda en pro ben olduğuma göre eee yani 2 yıldan fazla uyeyım

İsmi lazım değil
Beni o zalim yıktı
İsmi lazım değil
O bir vefasız çıktı![]()

Senden bi gün önce üye olmuşum zuhahahahaaynen aranızda en pro ben olduğuma göre eee yani 2 yıldan fazla uyeyım

Senden bi gün önce üye olmuşum zuhahahaha![]()

48 mi ?Hangi ara 48 oldunuz len
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Ben de 22 nisan 201223 Nisan 2012 tarihinde uye oldum. Hatırlarım yuruyusumuz vardı gitmemiştim evde forum arıyordum o zamanlar telefonumda samsung c3053 baktım site hoş uye oldum iyikide oşmuşum
WK oynuyodum o zmnlar deli gibi. Mobil site kurmaya çalışıyodum bi de. Maxicepten java oyun indiriyodum ayrıcaBen de 22 nisan 2012WK oynuyodum o zmnlar deli gibi. Mobil site kurmaya çalışıyodum bi de. Maxicepten java oyun indiriyodum ayrıca

Ben de 22 nisan 2012WK oynuyodum o zmnlar deli gibi. Mobil site kurmaya çalışıyodum bi de. Maxicepten java oyun indiriyodum ayrıca
aranızda sadece 1 gün fark var kayıt olma olarak23 Nisan 2012 tarihinde uye oldum. Hatırlarım yuruyusumuz vardı gitmemiştim evde forum arıyordum o zamanlar telefonumda samsung c3053 baktım site hoş uye oldum iyikide olmuşum