Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriSandisk 4gb Micro Hafıza Kartı
Sponsorlu Bağlantılar
OttomanEmpire06
Üye
Konu Sahibi
Sandisk 4gb Micro Hafıza Kartı
arkadaşlar benim hafıza kartımı pc ye bağlıyorum biçimlendir diyo telefona takıyorum gene aynı hatayı veriyor hafıza kartında önemli dosyalarım var nasıl alabilirim o dosyalarımı yardımcı olurmusunuz şimdiden sağolun önerileriniz yorumlarınız için
vips
Üye
kartı durdurmadan zırt pırt çıkarıp takmaktan olmuştur
data recovery yazılmları ile şansını deneyeceksin
Menüden depolama kısmından Hafıza kartını çıkar diyeceksiniz. .(Menü yolunu tam bilmiyorum andro id telefonlarda.)
Benim kullandığım Wp8 de yol şu şekilde.
Menü > Ayarlar> Akıllı Depolama > Sd Kart seçiyoruz
Açılan pencereden en alta inip Sd kartı çıkar diyoruz.
Kartı güvenle çıkartabilirsiniz uyarısı gelince çıkartın.
DarkredBlue61
Üye
Öyle Sık Çıkart Tak Yaparsan Olur Normal Ama Nadir Rastlanan Birşey Tabi Yinede Telefonu Kapatmadan Çıkarma Derim Ben
arkadaşlar benim hafıza kartımı pc ye bağlıyorum biçimlendir diyo telefona takıyorum gene aynı hatayı veriyor hafıza kartında önemli dosyalarım var nasıl alabilirim o dosyalarımı yardımcı olurmusunuz şimdiden sağolun önerileriniz yorumlarınız için
Menüden depolama kısmından Hafıza kartını çıkar diyeceksiniz. .(Menü yolunu tam bilmiyorum andro id telefonlarda.)
Benim kullandığım Wp8 de yol şu şekilde.
Menü > Ayarlar> Akıllı Depolama > Sd Kart seçiyoruz
Açılan pencereden en alta inip Sd kartı çıkar diyoruz.
Kartı güvenle çıkartabilirsiniz uyarısı gelince çıkartın.
Ya benim de 3 tane hafıza kartim var bitanesi telefona taktığımda çalışıyor diger ikisi de müzik kutusuna takiyom çalışıyor fakat telefon da calismiyor görünmüyor