1- Sony de kolay kolay değer kaybetmez.
2- LG 'nin servisi fena degil ama kimin baktığını bilmiyorum.
Peki bu telefonların kronik sorunları oluyor. Ben önceden hiç LG bakmadım. Mesela 920 de cidden ilk partilerdeki cihazlarda çok sıkıntı çıktı. Ben kendimden biliyorum ön kameraya toz girmesi,kasanın oynamaması gibi sorunlar. LG telefonlarıda böyle mi kronik sorunları var mı_?Kim neye bakıyor bilmiyorum ama LG servisi gayet iyi. (Bu G2'deki sarılık sorunu çözüp hemen verdiler yani, onun dışında bilmiyorum.) Sony hakkında da kötü yorumlar görmemiştim. Ama araştırıp baksan her servisde illaki kötü deneyimler yaşayanlar olmuştur.
Sony de kolay kolay değer kaybetmiyor.
Ekran sararmadan başka yok.Peki bu telefonların kronik sorunları oluyor. Ben önceden hiç LG bakmadım. Mesela 920 de cidden ilk partilerdeki cihazlarda çok sıkıntı çıktı. Ben kendimden biliyorum ön kameraya toz girmesi,kasanın oynamaması gibi sorunlar. LG telefonlarıda böyle mi kronik sorunları var mı_?
Peki bu telefonların kronik sorunları oluyor. Ben önceden hiç LG bakmadım. Mesela 920 de cidden ilk partilerdeki cihazlarda çok sıkıntı çıktı. Ben kendimden biliyorum ön kameraya toz girmesi,kasanın oynamaması gibi sorunlar. LG telefonlarıda böyle mi kronik sorunları var mı_?
Yok G3 için demiyorum LG markasının G serisi için diyorum. Nasıl çok sorun çıktı mı yani?G3de böyle bir şey var mı yok konuşmak için erken.
Gerisi heyecan.Lg candır...
Doğru söylüyorsunuz.ama şuda var kardeş değer kaybediyor diye zaten alacağın telefon piyasanın şuanki en kral en iyi telefonu sen zaten o telefondan bıkmaya çalışana kadar bile en azından 2 sene geçer![]()
G3de böyle bir şey var mı yok konuşmak için erken.
Ekran sararmadan başka yok.
Yav arkadaşım sende vidasina kadar sorguluyorsunDoğru söylüyorsunuz.
Ya dediğim gibi Bu G serisi nasıl bir seri çok sorunlular mı ? Kronik sorunlar felan. Birde Bu quad hd ilk defa kullanılıyormuş sorunlar çıkarmış ilk telefon olduğu için siz ne dersiniz ?
aynı seyleri soruyorsun aşağı yukarı. G serisinde ne sorun olduğunu zaten soyledik. Quad hd ilk defa kullanıldığı için neden sorun çıkarsın ? zamaninda full hd Ekran da ilk defa telefonlar da kullanılmış ti ama sorun yok? Quad hd oyun test videolar na bakabilirsnPardon hocam sizi de kızdırdım. Kusura bakmayın aynı şeyleri soruyorumYav arkadaşım sende vidasina kadar sorguluyorsunaynı seyleri soruyorsun aşağı yukarı. G serisinde ne sorun olduğunu zaten soyledik. Quad hd ilk defa kullanıldığı için neden sorun çıkarsın ? zamaninda fu ll hd Ekran da ilk defa telefonlar da kullanılmış ti ama sorun yok? Quad hd oyun test videolar na bakabilirsn
. Forumda bazı konularda yazmışlarda G3 ilk quad hd ekran kullanıldığı için sorun çıkar diye sorayım dedim. Ama Full hd de böyle bir sorun yaşamadık.Yok kardesim şakadan söyledim. Forum da bunu söyleyenlern hangileri elime bir G3 te alıp inceledi acaba? Bekle yakında bol bol video incelemeleri çıkar zaten.Pardon hocam sizi de kızdırdım. Kusura bakmayın aynı şeyleri soruyorum. Forumda bazı konularda yazmışlarda G3 ilk quad hd ekran kullanıldığı için sorun çıkar diye sorayım dedim. Ama fu ll hd de böyle bir sorun yaşamadık.
Pardon hocam sizi de kızdırdım. Kusura bakmayın aynı şeyleri soruyorum. Forumda bazı konularda yazmışlarda G3 ilk quad hd ekran kullanıldığı için sorun çıkar diye sorayım dedim. Ama fu ll hd de böyle bir sorun yaşamadık.

Doğru söylüyorsunuz. Kimse incelemedi.Yok kardesim şakadan söyledim. Forum da bunu söyleyenlern hangileri elime bir G3 te alıp inceledi acaba? Bekle yakında bol bol video incelemeleri çıkar zaten.
Saolun sizede çok soru sordum. Çok saolun. Uyumluluk da düşündüm de ben daha çok piksel kaybı gibi bişey düşündüm veya ekran sararması gibi donanımsal sorunlar. Lg tv'ye sahibimde sıkıntı çıkarmıştı ama tabi telefon bilgisayar ayrı.Nexus 4 720p ile geldiğinde most wanted kasıyordu.
Sonra ea açıkladı, yüksek çözünürlüğe uyumlu değil diye. Belki bu gibi şeyler olabilir. Güncellerler oyunu düzelir. Sorun olmaz. Rahat ol. Cihaz gelsin, bak, gör.![]()