Püf Noktası Lg Bu Konuda Nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
1- Sony de kolay kolay değer kaybetmez.

2- LG 'nin servisi fena degil ama kimin baktığını bilmiyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Kim neye bakıyor bilmiyorum ama LG servisi gayet iyi. (Bu G2'deki sarılık sorunu çözüp hemen verdiler yani, onun dışında bilmiyorum.) Sony hakkında da kötü yorumlar görmemiştim. Ama araştırıp baksan her servisde illaki kötü deneyimler yaşayanlar olmuştur.

Sony de kolay kolay değer kaybetmiyor.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
1- Sony de kolay kolay değer kaybetmez.

2- LG 'nin servisi fena degil ama kimin baktığını bilmiyorum.

Kim neye bakıyor bilmiyorum ama LG servisi gayet iyi. (Bu G2'deki sarılık sorunu çözüp hemen verdiler yani, onun dışında bilmiyorum.) Sony hakkında da kötü yorumlar görmemiştim. Ama araştırıp baksan her servisde illaki kötü deneyimler yaşayanlar olmuştur.

Sony de kolay kolay değer kaybetmiyor.
Peki bu telefonların kronik sorunları oluyor. Ben önceden hiç LG bakmadım. Mesela 920 de cidden ilk partilerdeki cihazlarda çok sıkıntı çıktı. Ben kendimden biliyorum ön kameraya toz girmesi,kasanın oynamaması gibi sorunlar. LG telefonlarıda böyle mi kronik sorunları var mı_?

messevim

messevim

Üye
Peki bu telefonların kronik sorunları oluyor. Ben önceden hiç LG bakmadım. Mesela 920 de cidden ilk partilerdeki cihazlarda çok sıkıntı çıktı. Ben kendimden biliyorum ön kameraya toz girmesi,kasanın oynamaması gibi sorunlar. LG telefonlarıda böyle mi kronik sorunları var mı_?
Ekran sararmadan başka yok.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
KayraBey

KayraBey

Üye
Lg candır...

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye

G3de böyle bir şey var mı yok konuşmak için erken.

efsane_6868

efsane_6868

Üye
ama şuda var kardeş değer kaybediyor diye zaten alacağın telefon piyasanın şuanki en kral en iyi telefonu sen zaten o telefondan bıkmaya çalışana kadar bile en azından 2 sene geçer :)

• Beğen
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
ama şuda var kardeş değer kaybediyor diye zaten alacağın telefon piyasanın şuanki en kral en iyi telefonu sen zaten o telefondan bıkmaya çalışana kadar bile en azından 2 sene geçer :)
Doğru söylüyorsunuz.
G3de böyle bir şey var mı yok konuşmak için erken.

Ekran sararmadan başka yok.

Bu quad hd ilk defa kullanılıyormuş sorunlar çıkarmış ilk telefon olduğu için siz ne dersiniz ?

Son düzenleme:
messevim

messevim

Üye
Doğru söylüyorsunuz.

Ya dediğim gibi Bu G serisi nasıl bir seri çok sorunlular mı ? Kronik sorunlar felan. Birde Bu quad hd ilk defa kullanılıyormuş sorunlar çıkarmış ilk telefon olduğu için siz ne dersiniz ?
Yav arkadaşım sende vidasina kadar sorguluyorsun :) aynı seyleri soruyorsun aşağı yukarı. G serisinde ne sorun olduğunu zaten soyledik. Quad hd ilk defa kullanıldığı için neden sorun çıkarsın ? zamaninda full hd Ekran da ilk defa telefonlar da kullanılmış ti ama sorun yok? Quad hd oyun test videolar na bakabilirsn

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Microsoft Corporation
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Yav arkadaşım sende vidasina kadar sorguluyorsun :) aynı seyleri soruyorsun aşağı yukarı. G serisinde ne sorun olduğunu zaten soyledik. Quad hd ilk defa kullanıldığı için neden sorun çıkarsın ? zamaninda fu ll hd Ekran da ilk defa telefonlar da kullanılmış ti ama sorun yok? Quad hd oyun test videolar na bakabilirsn
Pardon hocam sizi de kızdırdım. Kusura bakmayın aynı şeyleri soruyorum :(. Forumda bazı konularda yazmışlarda G3 ilk quad hd ekran kullanıldığı için sorun çıkar diye sorayım dedim. Ama Full hd de böyle bir sorun yaşamadık.

messevim

messevim

Üye
Pardon hocam sizi de kızdırdım. Kusura bakmayın aynı şeyleri soruyorum :(. Forumda bazı konularda yazmışlarda G3 ilk quad hd ekran kullanıldığı için sorun çıkar diye sorayım dedim. Ama fu ll hd de böyle bir sorun yaşamadık.
Yok kardesim şakadan söyledim. Forum da bunu söyleyenlern hangileri elime bir G3 te alıp inceledi acaba? Bekle yakında bol bol video incelemeleri çıkar zaten.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Pardon hocam sizi de kızdırdım. Kusura bakmayın aynı şeyleri soruyorum :(. Forumda bazı konularda yazmışlarda G3 ilk quad hd ekran kullanıldığı için sorun çıkar diye sorayım dedim. Ama fu ll hd de böyle bir sorun yaşamadık.

Nexus 4 720p ile geldiğinde most wanted kasıyordu.
Sonra ea açıkladı, yüksek çözünürlüğe uyumlu değil diye. Belki bu gibi şeyler olabilir. Güncellerler oyunu düzelir. Sorun olmaz. Rahat ol. Cihaz gelsin, bak, gör. :D

• Beğen
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardesim şakadan söyledim. Forum da bunu söyleyenlern hangileri elime bir G3 te alıp inceledi acaba? Bekle yakında bol bol video incelemeleri çıkar zaten.
Doğru söylüyorsunuz. Kimse incelemedi.
Nexus 4 720p ile geldiğinde most wanted kasıyordu.
Sonra ea açıkladı, yüksek çözünürlüğe uyumlu değil diye. Belki bu gibi şeyler olabilir. Güncellerler oyunu düzelir. Sorun olmaz. Rahat ol. Cihaz gelsin, bak, gör. :D
Saolun sizede çok soru sordum. Çok saolun. Uyumluluk da düşündüm de ben daha çok piksel kaybı gibi bişey düşündüm veya ekran sararması gibi donanımsal sorunlar. Lg tv'ye sahibimde sıkıntı çıkarmıştı ama tabi telefon bilgisayar ayrı.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
LG G3 al yetkili servislerinde sıkıntı yaşamassın bu arada hangi telefonu alırsan al sattığın zaman fiyatı düşer sadece az düşen iphone var android hepsi düşüyor bence

• Beğen

Üst Alt