mancini kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
mancini kalıyor
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve teknik direktör Mancini'nin özel görüşmesi sona erdi. Toplantı sonrasında "devam" kararı alındı...

Les Ottomans Oteli'nde Ünal Aysal ile Roberto Mancini bir araya geldi. 3 saat süren toplantının ardından Aysal, "Mancini ile yola devam ediyoruz. Zaten temennimiz hocanın bizimle kalması yönündeydi" dedi

AJANSSPOR

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
mancını gs için iyi bir avantaj dünyanın en popüler td biri

hardal00

hardal00

Üye
Lucescu cok zollu olurdu ha keske gideydi

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fenerbahçeli olarak çok sevindik , mutlu olduk . :)

• Beğen
Tepkiler: codblackops2, Bahadir_fb ve ARİF MARAŞ
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
  • Beğen
Tepkiler: hardal00 ve Bahadir_fb
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
Beşiktaş olarak kim gelirse gelsin fark etmiyor ki . Sonuç : Hep hüsran . :)
doğru ama önemli olan türk futbolcularla bişeyler yapmak yabancı oyuncularla hangi büyük olursa olsun iyi sonuçlar alır:spr

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hayırlı olsun galatasaraylı arkadaslar memnunmu acaba bence pek faydalı olmayacak gs icin

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bu sene sabriyi ya da semih'i forvet olarak deneyecektir .
İnanıyorum mancini'ye . :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
dalga geçin bakalım. son gülen iyi güler ..

• Beğen
Tepkiler: hardal00
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yahu kurduğu 11'i , yaptığı saçma sapan değişiklikleri ve neredeyse gs taraftarıyla dalga geçtiği 1 seneyi ne çabuk unutmuşlar ...

Gs yönetimi memnun olduğu için Mancini kalmamıştır , tazminat vermemek için zoraki olmuştur bana göre ...

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
bu sene takımı tanımak için sürekli değişiklik yaptı. adam haklı yani bilmediği bir lige gelmiş, rakipleri de kendi oyuncularını da tanımıyor. ben gelecek sezonun kadrosunun da hemen hemen hazır olduğunu düşünüyorum. takıma bir forvet bir defans eklenecek sadece

• Beğen
Tepkiler: hardal00
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hayırlısı...

codblackops2

codblackops2

Üye
Adam yonettigi 41 maca da farkli 11le çıkmış diye okudum.normal mi bu?

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
keşke kalmasasydı bence ona dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri diyorlar ama benim gözümde fatih terimin yanından bile geçemez

hardal00

hardal00

Üye
keşke kalmasasydı bence ona dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri diyorlar ama benim gözümde fatih terimin yanından bile geçemez
Fatihi, demiroren katakulliye getirmeseydi kalirdi saolsun TFFye

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
fatih terim'in insanlığına lafımız yok iyi bir insan. ama dünyanın en çöp teknik direktörlerinden biri. milli takımın hali de ortada bizdeki felsefeyi orayada yansıtmış, sürekli atak yap ama kaleye şut çekeme. sağdan soldan dışarı gitsin toplar. sonra rakibin gelip ilk şutunda golü atsın.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
fatih terim'in insanlığına lafımız yok iyi bir insan. ama dünyanın en çöp teknik direktörlerinden biri. milli takımın hali de ortada bizdeki felsefeyi orayada yansıtmış, sürekli atak yap ama kaleye şut çekeme. sağdan soldan dışarı gitsin toplar. sonra rakibin gelip ilk şutunda golü atsın.
ya india sen ne dediğinin farkındamısın ne içtiysen aynısından bende itiyorum aga :ehe fatih terimden bahsediyoruz burda soba borusundan bahsetmiyoruz

• Beğen
Tepkiler: -India-
-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
oynattığı futbolu hiç beğenmiyorum. mancini çok defansif oynatıyor yakışmıyor diye düşünen olabilir. futbolun kuralı bu artık. önemli olan iyi oynamak topa sahip olmak atak yapmak değil. maç sonunda tabelada ne yazıyorsa gerçek odur yani o yüzden fatih terimden kurtulduğumuzu söyleyebilirim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt